GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Enes Batur Yeni Şarkı Çıkarmış

Başlatan Pablo, 20 Aralık 2019, 19:07:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Radless

Çatur Çutur Yutup Budur

ay pardon yanlış yer

"Life's too short to hold grudges."

Codes.

Güzel alıntı enes abi.

Massaka enes baturu vurur ve haberlere çıkar. :D
Son düzenlenme: 20 Aralık 2019, 19:31:10 TAKTAK26

Pablo

Alıntı

Submarine

Klibe baktım da adam kılıcı nasıl sallıyor aynı Flash TV oyunculuğu bi sol üstte Flash Tv nin logosu eksik.Ses zaten fiyasko.Yani başta adam dediğime bakmayın zaten enes baturda çocuk seviyesinde bişey işte.
Son düzenlenme: 20 Aralık 2019, 22:02:51 Submarine

Goddeww

Bok atacağınıza biraz böyle işleri tebrik etmeyi öğrenmeliyiz Enes'in takipçisi değilim ama cidden sözleri anlamlı ve klip güzel düşünülmüş.

Böyle işleri gördükçe geliştiğimizi anlıyorum kaliteli uğraşılarak yapılan işleri gördükçe Türkiye'ye olan umudum daha çok artıyor. Biraz daha kibir ve kötüleme yapmak yerine destek versek daha güzel olacak. Zaten adı üstünde adam rap gibi bir şey yapıyor AUTOTUNE gayet güzel sesine bir şey demeyeceğim ama autotune sayesinde sesi güzel olmuş. Kulağa gayet hoş geliyor.

Utherz

Alıntı yapılan: Goddew - 20 Aralık 2019, 22:45:35
Bok atacağınıza biraz böyle işleri tebrik etmeyi öğrenmeliyiz Enes'in takipçisi değilim ama cidden sözleri anlamlı ve klip güzel düşünülmüş.

Böyle işleri gördükçe geliştiğimizi anlıyorum kaliteli uğraşılarak yapılan işleri gördükçe Türkiye'ye olan umudum daha çok artıyor. Biraz daha kibir ve kötüleme yapmak yerine destek versek daha güzel olacak. Zaten adı üstünde adam rap gibi bir şey yapıyor AUTOTUNE gayet güzel sesine bir şey demeyeceğim ama autotune sayesinde sesi güzel olmuş. Kulağa gayet hoş geliyor.

ok.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Eamon

Parası olan istediğini kolay bir şekilde yapabiliyor, bu adamın şarkıyla ne alakası var şimdi :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

JudaX

waow.w.
Son düzenlenme: 22 Aralık 2019, 15:32:50 JudaX

lacosapalm

:kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :kahkaha2:  :yaramaz2:  :P

Diziler çok etkiliyor insanları.

- S O N

xT_9000

enes abimin müziğini hemen dinledim para kazanmasına yardımcı oldum tşklr enez abi biz bir ayyleeyiz

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Pablo

Alıntı yapılan: xT_9000 - 21 Aralık 2019, 01:30:46
enes abimin müziğini hemen dinledim para kazanmasına yardımcı oldum tşklr enez abi biz bir ayyleeyiz
Senin amcaogluydu demi enes :yaramaz2: :cakal: :kro:

Alıntı

_Lynx

ayazcik

Kulakları sağır etmenin yeni yolu bulunmuş desenize.