GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

S1F1R B1R Final Yapıyor!

Başlatan Uzzy, 11 Haziran 2019, 02:34:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uzzy

Dizi sektörüne damgasını vuran S1F1R B1R 12 Haziran Çarşamba günü final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Fragman:

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: Uzzy - 11 Haziran 2019, 02:34:30

Dizi sektörüne damgasını vuran S1F1R B1R 12 Haziran Çarşamba günü final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Fragman:

üzdü, insanların sadece hayalgücünü kullanarak bile çok kaliteli işler yapabileceğini gösterdi sanırım bize. diziyi ilk sezondan sonra pek izlemedim, ama ilk sezonuyla şu fragman arasında o kadar çok kalite farkı var ki. mahalle arasından çıkan bir diziyi bu kadar büyük bir kitleye hitap edecek kadar büyüttüler. yaptıkları zor iş.

QrzR

Bu dizi bu kadar ilerlemiş miydi, bitmesine üzüldüm şimdi.

Ryroz

Arada sırada bölüm paylaşılırsa izliyordum, çok güzel bir diziydi. Kötü olmuş final olması.

Joker

İlk 2 sezonunu izledim. Geri kalanını pek beğenmediğim için izlemedim. Amatörlüğün verdiği o tat mükemmeldi.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

Feadrel

01 Yapımın yeni projeleri var açıklamada yapmışlardı tekrardan farklı bir dizi ile ekranlara gelecek ama ne zaman olur bilemem

Xchatt

İyi olmuş bunlara özenen gençler belki akıllanır diziye bakınca cebinden 50 kuruş eksiliyor.

Sa-Mp 2014-2020

FelleR

rekcahml

Alıntı yapılan: QrzR - 11 Haziran 2019, 19:20:18
Bu dizi bu kadar ilerlemiş miydi, bitmesine üzüldüm şimdi.

☨Gaviria☨

Alıntı yapılan: Ryroz - 12 Haziran 2019, 03:45:58
Arada sırada bölüm paylaşılırsa izliyordum, çok güzel bir diziydi. Kötü olmuş final olması.

Animex

Ben bu saatten sonra hiçbir şeyi değiştiremem Carl. :D