GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

TikTok, 2019'un en çok indirilen ikinci uygulaması oldu

Başlatan Tan, 18 Ocak 2020, 13:19:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tan

Alıntı
Seveni kadar nefret edeni de olan TikTok, Facebook'u geride bırakarak WhatsApp'tan sonra 2019'un en çok indirilen uygulaması oldu. Ancak buna rağmen kâr elde edemedi.

2019 senesi TikTok ve Çinli versiyonu Douyin için hızla büyüme yılıydı. Dünya genelinde 700 milyondan fazla kez indirilen uygulama Facebook ve Messenger gibi devleri geride bıraktı.

TikTok artık dünyanın en popüler ikinci uygulaması konumunda. Birinci sırada ise geçen yıl 850 milyon kez indirilen mesajlaşma uygulaması WhatsApp yer alıyor.

Tiktok geçen yıl kâr edemedi.
Sensor Tower tarafından yapılan araştırmaya göre ilk kez gerçekleştirilen TikTok indirmelerinin %45'i Hindistan'dan yapıldı. Aynı zamanda 2019'un 4. çeyreğinde WhatsApp indirme sayısı Hintli kullanıcılar sayesinde %39 arttı.

Sensor Towerr, Google Play Store ve App Store'dan veri alıyor. Google Play, Çin'de engelli olduğu için indirme sayıları muhtemelen çok daha yüksek. Son olarak TikTok'un 1.6 milyon kullanıcıya sahip olmasına rağmen geçen yıl kâr elde edemediğini de belirtelim.

Uzzy

TikTok kapatılmalı, ilerledikçe dünyanın zeka seviyesi geriliyor.

DracDonix

Alıntı yapılan: Uzzy - 18 Ocak 2020, 14:10:15
TikTok kapatılmalı, ilerledikçe dünyanın zeka seviyesi geriliyor.

Katılıyorum, hep gavur işi bunlar yasehak getirilmeli

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Desky

zeroo

bu uygulamayı yapan adamın kafasını gözünü yaracaksın her görüşümde çıldırıyorum

Lineopth

Submarine

Artık dayanamıyorum görmeye gözlerim kanıyor tiktok reklamı görmekten cidden kaldırılması lazım. Tiktok kaldırılsa bile bizim milletimiz kafaya takacak birşey buluyor Scorp,periscope gibi saçmadan seçmece programları da kaldırmaları lazım çünkü elin amerikalısı uçan araba yapacak bizim dayı dede nene tayfamiz hala ilgi çekme peşinde ki artık silkelenmemiz lazım ülkecek bi formattan geçmemiz lazım.

Lé Spîke

Ne kadar saçma yorumlar yapmışsınız arkadaş. Tiktok gayet güzel bir uygulama. Amacı üyelerinin video aracılığıyla etkileşime geçmesi. Ama siz sorunu uygulamada görüyorsunuz. Sorun uygulamada değil ki. Kullanıcılarda. Ben yabancı 1 veya 2 kanal izliyordum ve gayet güzel videoları var. O an popüler olan bir şey üzerine video çekiyorlar ve gayet güzel oluyor. Sınıf arkadaşım da bir tiktoker. Onun ve arkadaşlarının çektiği videoları izledim mesela hayatımda öyle beyin yoksunu insanlar görmemiştim o güne kadar.

Türkiye'de çekilen videolarin içeriği genelde bir kizin gelip bir erkeğin kucağına atlaması olduğu ve siz de bunları gördüğünüz için iq düşürüyor sanıyorsunuz. Ama aslında zaten düşük iq seviyeli insanların video çektiğini unutuyorsunuz.

Lütfen suçu uygulamalara, sistemlere atmadan önce neler olduğuna bir bakalım.

Edit: Bu çok önemli bilgiyi verdiğin için teşekkür ederim editör arkadaşım :)
Son düzenlenme: 03 Şubat 2020, 01:28:03 ᴘsʏᴄʜᴏ