GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

OnPlayerVehicleID ile Anti-Vehicle Kodlanır mı ?

Başlatan SertugPWN, 23 Haziran 2024, 07:42:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SertugPWN

Başlıkta gördüğünüz gibi GetPlayerVehicleID ile anti vehicle kodlayabilir miyim ? Bazı Forumlarda GetPlayerWeapon ile anti weapon kodladıklarını gördüm bende böyle bir konu açtım.
şimdiden yardım edenlere teşekkürler :D
Son düzenlenme: 29 Haziran 2024, 07:55:15 SertugPWN

deksxyz

Alıntı yapılan: SertugPWN - 23 Haziran 2024, 07:42:41
Başlıkta gördüğünüz gibi OnPlayerVehicleID ile anti vehicle kodlayabilir miyim ? Bazı Forumlarda OnPlayerWeapon ile anti weapon kodladıklarını gördüm bende böyle bir konu açtım.
Anti vehicledan kastın nedir? Bir oyuncunun (örneğin) 22 IDli araca binememesi gibi mi?

#McAllen

OnPlayerVehicleID'den kastın eğer GetPlayerVehicleID ise oyuncunun sadece araç idsini çektirirsin onunla pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Ufak tefek korumalar ekleyebilirsin.

PAWN DEVELOPER

SertugPWN

Alıntı yapılan: deksxyz - 23 Haziran 2024, 08:08:59
Başlıkta gördüğünüz gibi OnPlayerVehicleID ile anti vehicle kodlayabilir miyim ? Bazı Forumlarda OnPlayerWeapon ile anti weapon kodladıklarını gördüm bende böyle bir konu açtım.
Anti vehicledan kastın nedir? Bir oyuncunun (örneğin) 22 IDli araca binememesi gibi mi?
yani cleo vb sob gibi şeylerle araba basmamasını sağlamak uçak basmamasını sağlamak

Backup

Hilenin mantığını anlamak için her methodun detaylı logunu alan boş bir gamemode tasarla. Hileyi çalıştırdığında yakaladığın değerlere göre anti hile geliştirebilirsin. Hileyi kullanmadan, değerlerini yakalamadan mantığını çözmen çok zor. Evet bahsettiğin GetPlayerVehicleID ile anti hile geliştirmek mümkün ama bu sadece bir araçtır, asıl mantığını çözmen ise temel konu. Temel konuya odaklanmadan çözemezsin.

Holmes

Alıntı yapılan: Backup - 27 Haziran 2024, 14:24:02
Hilenin mantığını anlamak için her methodun detaylı logunu alan boş bir gamemode tasarla. Hileyi çalıştırdığında yakaladığın değerlere göre anti hile geliştirebilirsin. Hileyi kullanmadan, değerlerini yakalamadan mantığını çözmen çok zor. Evet bahsettiğin GetPlayerVehicleID ile anti hile geliştirmek mümkün ama bu sadece bir araçtır, asıl mantığını çözmen ise temel konu. Temel konuya odaklanmadan çözemezsin.

O değilde seni tekrar görmek mutlu etti :) hoş geldin tekrar

Rodeiun

onplayervehicleid dediğin şey umarım onplayerentercar gibi bir geri aramadan bahsediyorsundur, geri arama limanlarının kullanım sıklığına göre anti hile mantığı geliştirilebilir ayrıca bu tarz çağrıları statechange ile yakalaman faydana olur ve statechange durumlarında arabanın pozisyonuyla oyuncunun lokal pozisyonu arasındaki mutlak uzaklık ölçülebilir buda bir mantıkdır, animasyon denetimi ilede çoğu şey fixlenebilir. hayal dünyana kalmış, kolay gelsin.

SertugPWN

Alıntı yapılan: Rodeiun - 27 Haziran 2024, 23:45:25
onplayervehicleid dediğin şey umarım onplayerentercar gibi bir geri aramadan bahsediyorsundur, geri arama limanlarının kullanım sıklığına göre anti hile mantığı geliştirilebilir ayrıca bu tarz çağrıları statechange ile yakalaman faydana olur ve statechange durumlarında arabanın pozisyonuyla oyuncunun lokal pozisyonu arasındaki mutlak uzaklık ölçülebilir buda bir mantıkdır, animasyon denetimi ilede çoğu şey fixlenebilir. hayal dünyana kalmış, kolay gelsin.
Yanlış yazdım GetPlayerVehicleID bazı forumlarda GetPlayer Weappon ile basitçe belirtilen idli silahla sıktığında kick yeme açısından tasarlanmıştı burada sordum böyle olur mu diye

SertugPWN

Alıntı yapılan: #McAllen - 23 Haziran 2024, 10:46:13
OnPlayerVehicleID'den kastın eğer GetPlayerVehicleID ise oyuncunun sadece araç idsini çektirirsin onunla pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Ufak tefek korumalar ekleyebilirsin.
Ben onu yanlış yazdım GetPlayerVehicleID olacak

Eamon

Diğer kişiler zaten çoğu şeyi yazmış. O fonksiyonlar ile sadece aracın ID'sine ulaşırsın. ID'sine ulaştıktan sonra ne yapacaksın? Bence önce kodlama mantığını öğren sonra anti hile işine başla.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

gardiyantr

new gPlayerVehicle[MAX_PLAYERS]; // Oyuncunun sahip olduğu araç ID'sini tutar

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
    // "/spawnvehicle" komutu ile araç spawnlama örneği
    if (strcmp(cmdtext, "/spawnvehicle", true) == 0)
    {
        // Oyuncunun mevcut aracı var mı kontrol et
        if (gPlayerVehicle[playerid] != INVALID_VEHICLE_ID)
        {
            SendClientMessage(playerid, -1, "Zaten bir araca sahipsiniz. Yeni araç spawnlayamazsınız.");
            return 1;
        }

// Yeni araç oluştur ve oyuncuya ata
        new vehicleid = CreateVehicle(411, 0.0, 0.0, 3.0, 0.0, -1, -1, 600);
        if (vehicleid != INVALID_VEHICLE_ID)
        {
            gPlayerVehicle[playerid] = vehicleid; // Oyuncunun araç ID'sini kaydet
            PutPlayerInVehicle(playerid, vehicleid, 0);
            SendClientMessage(playerid, -1, "Araç spawnlandı ve size atandı.");
        }
        else
        {
            SendClientMessage(playerid, -1, "Araç spawnlama başarısız oldu.");
        }
        return 1;
    }
    return 0;
}

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
    // Oyuncu çıktığında aracını sil
    {
        DestroyVehicle(gPlayerVehicle[playerid]);
        gPlayerVehicle[playerid] = INVALID_VEHICLE_ID; // Aracın kaydını sil
    }
    return 1;
}

}

Bunun gibi bişeymi diyosun?

.

Tüm hesaplar bir gün sorulacak o gün bu gününü arayacaksın.

-

Krips Je

Alıntı yapılan: gardiyantr - 04 Şubat 2025, 22:11:37
new gPlayerVehicle[MAX_PLAYERS]; // Oyuncunun sahip olduğu araç ID'sini tutar

public OnPlayerCommandText(playerid, cmdtext[])
{
    // "/spawnvehicle" komutu ile araç spawnlama örneği
    if (strcmp(cmdtext, "/spawnvehicle", true) == 0)
    {
        // Oyuncunun mevcut aracı var mı kontrol et
        {
            SendClientMessage(playerid, -1, "Zaten bir araca sahipsiniz. Yeni araç spawnlayamazsınız.");
            return 1;
        }

// Yeni araç oluştur ve oyuncuya ata
        new vehicleid = CreateVehicle(411, 0.0, 0.0, 3.0, 0.0, -1, -1, 600);
        if (vehicleid != INVALID_VEHICLE_ID)
        {
            gPlayerVehicle[playerid] = vehicleid; // Oyuncunun araç ID'sini kaydet
            PutPlayerInVehicle(playerid, vehicleid, 0);
            SendClientMessage(playerid, -1, "Araç spawnlandı ve size atandı.");
        }
        else
        {
            SendClientMessage(playerid, -1, "Araç spawnlama başarısız oldu.");
        }
        return 1;
    }
    return 0;
}

public OnPlayerDisconnect(playerid, reason)
{
    // Oyuncu çıktığında aracını sil
    {
        DestroyVehicle(gPlayerVehicle[playerid]);
        gPlayerVehicle[playerid] = INVALID_VEHICLE_ID; // Aracın kaydını sil
    }
    return 1;
}

}

Bunun gibi bişeymi diyosun?

kanka bu arac spawnlama bu 1
2 chatgpt pawn anlayışı yok bilgin olsun

2012 - 2025

HKI

Alıntı yapılan: SertugPWN - 24 Haziran 2024, 11:07:09
Alıntı yapılan: deksxyz - 23 Haziran 2024, 08:08:59
yani cleo vb sob gibi şeylerle araba basmamasını sağlamak uçak basmamasını sağlamak

CreateVehicle, AddStaticVehicle ve AddStaticVehicleEx fonksiyonlarını ve OnVehicleSpawn callback'ini hooklayıp basit bir değişken atayarak dışarıdan müdahale ile araç yaratılmasını engelleyebilirsin.

¡La vida es una sola!

TAKTAK26

Eskisi gibi olsa uğraşırdım, ama gerek yok artık.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )