GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grafik Tasarım İçin program

Başlatan Focus, 06 Kasım 2019, 01:41:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Focus

sizce en rahat en kapsamlı program nedir siz neyikullanıyorsunuz cs6 kullanıyorum ben CC filan diye programlarda varmış pek bilgim yok tavsiye ettiğiniz hangi program/sürüm

Şeytana Şükür!

lacosapalm

Konu doğru yere taşınmıştır.

- S O N

ElChapo

Grafik tasarımına başladığımdan beri CS6 kullanıyorum.Programı tamamen elinde alırsan çok şey çıkarabilirsin.

wildclaWZ

CC, güncelleme gelen bir program sistemin güzel olması gerekiyor.

CS6 son sürüm güncelleme gelmeyecek diye biliyorum. (Korsan kullanıyorsan CC güncellemeside yok)

CC, daha çok fotoğraf düzenleme Fotomontaj ve manipulasyon gibi işlerde genellikle kullanılıyor.

CS6, logo ve web tasarımı gibi işlerde kullanılıyor.

Benim önerim CC kullanmam, imkanın varsa orjinal kullanman güncelleme ve program akıcılığı / hızı olarak. Eğer ben çizim yapacağım logo yapacağım sadece diyorsan CS6 kullanman. Fakat CC ile de logo ve çizim yapabilirsin, fakat sistemin güzel değilse biraz sorun yaşayabilirsin. Ayrıca yaptığın çizim ve logolar ile resim düzenlemek istersen banner ve header tarzında CC ile bunları daha iyi yapabilirsin.

Son düzenlenme: 06 Kasım 2019, 14:24:31 wildclaWZ
Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Prisonero

Bizim tavsiyemizin yanı sıra, senin ne üzerine çalışmalar yapacağın önemli. Bütün grafik tasarım programları farklı işlevler için kullanılıyor fakat programı kullanan kişinin hayal gücüne ve bilgisine bağlı olarak da durum değişkenlik gösterebilir.

Örneğin Corel DRAW, vektörel tabanlı çizim programıdır. Logolardan teknik illüstrasyonlara kadar birçok profesyonel çalışmayı yapabileceğin programdır.

Adobe Illustrator, Corel DRAW gibi vektörel tabanlı çizim programıdır. Çalışmaların boyutları ne olursa olsun, görüntü ve kalitede hiçbir bozulma olmadan çalışma yapabileceğin profesyonel bir programdır.

Adobe Photoshop, piksel tabanlı bir programdır. Düzenleme, çizim, montaj, manipülasyon ve hayal gücüne bağlı olarak yapabileceğin çok yönlü bir programdır.

Bunlar sadece başta gelen programlar olduğu için kısaca belirtmek istedim, bunların yanında farklı çalışmalar çıkarabilecek profesyonel programlar da bulunmaktadır. Örneğin Adobe InDesign, 3DS Max ve Free Hand gibi programlar.

Focus

Bilgilendirme için teşekkürler sanırım cs6 da kalmaya devam edicepim.

Şeytana Şükür!

watson

CS6yı tavsiye ederim kendimde cs6 kullanıyorum.