GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Guns N' Roses - Appetite for Destruction Albümü

Başlatan Jate, 11 Haziran 2021, 00:54:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jate

Guns N' Roses, 1985 yılında Amerika'nın Kaliforniya eyaletin'deki Los Angeles şehrinde kuruldu. İlk 2 yıl içerisinde sessizlik içerisinde kalan grup, 21 Temmuz 1987 yılı tarihinde "Appetite for Desturction" albümü ile müthiş bir çıkış yapmıştır.

Grup üyeleri:

-Saul Hudson (Bilinen lakabı ile Slash - Solo Gitarist)

-Duff McKagan (Bas Gitarist)

-Steven Adler (Baterist)

-Izzy Stradlin (Ritim Gitarist)

-Axl Rose (Vokal)

Albüm çıktığı zaman Amerika'daki listelerde 1 numara oldu ve dünya çapında 25 milyon sattı.

Albümün aldığı ödül ise şu şekilde:

-En İyi Heavy Metal/Hard Rock Albümü Dalında Amerikan Müzik Ödülü

Appetite for Destruction albümü içerisinde bulunan parçaların benim için favori sıralaması budur:

1- Welcome to the Jungle (Bu parça aynı zamanda GTA San Andreas'ın PS 2 Trailer'ında bulunuyor)

2- Sweet Child O' Mine

3- Nightrain

4- Paradise City

5- It's So Easy

6- My Michelle

7- Mr. Brownstone

8- Rocket Queen

9- Think About You

10- Out Ta Get Me

Impeccable

En sevdiğim gruplardan birisidir Guns N' Roses. Bu albümde yer almasa da grubun en sevdiğim şarkılarından birisi "November Rain". Youtube'da 1.6 milyar kez dinlenmiş şu ana kadar.

Bu albümden favorilerim;

Sweet Childhood Mine,

Paradise City,

Welcome to the Jungle

Jate

Alıntı yapılan: Impeccable - 11 Haziran 2021, 01:00:00
En sevdiğim gruplardan birisidir Guns N' Roses. Bu albümde yer almasa da grubun en sevdiğim şarkılarından birisi "November Rain". Youtube'da 1.6 milyar kez dinlenmiş şu ana kadar.

Bu albümden favorilerim;

Sweet Childhood Mine,

Paradise City,

Welcome to the Jungle

Bu grubu biliyorsam sebebi GTA San Andreas. Sene 2009, Radio X dinlerken hep denk gelirdim Welcome to the Jungle parçasına.. Güzel zamanlardı. Bir sonraki konu da grubun "Use Your Illussion I-II" albümlerini ele alacağım. :)

Impeccable

Alıntı yapılan: Jate - 11 Haziran 2021, 01:19:03
Bu grubu biliyorsam sebebi GTA San Andreas. Sene 2009, Radio X dinlerken hep denk gelirdim Welcome to the Jungle parçasına.. Güzel zamanlardı. Bir sonraki konu da grubun "Use Your Illussion I-II" albümlerini ele alacağım. :)

Bekliyoruz. GTA serisi bu forumdaki herkese en az bir şey katmış bunu görebiliyoruz :).

Razor02

Konu için teşekkürler. Grubun tabii ki en başarılı bulduğum ve sevdiğim albümü  çok kült bir parça haline gelen Sweet Child O Mine'ı da içerisinde bulunduruyor. Albümde en sevdiğim parçalar ise Nightrain, Welcome to the Jungle ve It's So Easy. Sweet Child O Mine neden yok dersen çok başarılı bir parça özellikle solosu ama belki de yüzlerce kez dinlemişimdir bu yüzden artık sıkıldım denilebilir :). Albümün yanısıra Slash'in AFD Les Paul'üne bayılıyorum.

Jate

Alıntı yapılan: Razor02 - 11 Haziran 2021, 01:34:06
Konu için teşekkürler. Grubun tabii ki en başarılı bulduğum ve sevdiğim albümü  çok kült bir parça haline gelen Sweet Child O Mine'ı da içerisinde bulunduruyor. Albümde en sevdiğim parçalar ise Nightrain, Welcome to the Jungle ve It's So Easy. Sweet Child O Mine neden yok dersen çok başarılı bir parça özellikle solosu ama belki de yüzlerce kez dinlemişimdir bu yüzden artık sıkıldım denilebilir :). Albümün yanısıra Slash'in AFD Les Paul'üne bayılıyorum.
Sweet Child O' Mine parçasından sadece sen değil, Slash'in ta kendisi bile sıkıldı. Malum her eline gitar alan bu parçayı çalmaya çalışıyor.. Rezil ettiler güzelim parçayı.
Fakat yine de günümüzde en çok dinlenen Hard Rock parçalarından birisi. Spotify'da neredeyse 1 milyar dinlenmeye ulaşmış. Nightrain ve It's So Easy parçaları ise bu albüm içerisinde hak ettiği değeri göremeyen parçalardan. Nightrain gerçekten harika. :)