GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 13:50:13

Kişisel Blog Front-End

Başlatan Lé Spîke, 31 Ocak 2020, 14:17:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Dün geliştirmeye başlamış olduğum kişisel blog scriptimin görüntülerinden bazılarını paylaşmak istedim.

Tasarımı yaparken Bill Gates'in blog sayfasından esinlendim ve hatta bazı yerleri aynı yaptım. Front-End, Back-End çalışmalar yaptırmak isterseniz uygun bir ücret ile yapabilirim. Kişisel tanıtım sayfaları, kurumsal tanıtım sayfaları, sunucu tanıtım sayfaları için daha makul ücretlendirme politikam vardır.

Bu şekilde konuyu kirletmeyin. Tasarımın İngilizce olması, makalelerimi İngilizce yayınlayacağım içindir. Teşekkürler...  :evet:

Luji

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Buzzy - 19 Şubat 2020, 09:49:43
eline sağlık.

Teşekkürler. Bu amatörce yaptığım sayfayı görünce utandım :(

psirograpth

Alıntı yapılan: ᴘsʏᴄʜᴏ - 19 Şubat 2020, 12:25:38
Alıntı yapılan: Buzzy - 19 Şubat 2020, 09:49:43
eline sağlık.

Teşekkürler. Bu amatörce yaptığım sayfayı görünce utandım :(

Hiç utanmana gerek yok, böyle böyle gelişiliyor.  :helal:

#letsbemagian

Rosnex

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lé Spîke

Vesa

Eline sağlık başarılı. :helal:

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Lé Spîke

Murat Budak

Alıntı yapılan: Lé Spîke - 31 Ocak 2020, 14:17:33

Dün geliştirmeye başlamış olduğum kişisel blog scriptimin görüntülerinden bazılarını paylaşmak istedim.

Tasarımı yaparken Bill Gates'in blog sayfasından esinlendim ve hatta bazı yerleri aynı yaptım. Front-End, Back-End çalışmalar yaptırmak isterseniz uygun bir ücret ile yapabilirim. Kişisel tanıtım sayfaları, kurumsal tanıtım sayfaları, sunucu tanıtım sayfaları için daha makul ücretlendirme politikam vardır.

Bu şekilde konuyu kirletmeyin. Tasarımın İngilizce olması, makalelerimi İngilizce yayınlayacağım içindir. Teşekkürler...  :evet:

Kontrol paneli varmı yokmu bilmiyorum ama kontrol paneli eklersen daha güzel olur :) Başarılar

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Sefsg - 10 Nisan 2020, 23:44:17

Kontrol paneli varmı yokmu bilmiyorum ama kontrol paneli eklersen daha güzel olur :) Başarılar

Bu projem oldukça eski. Çok acemi olduğum dönemlerde edindiğim bir deneyim. Elimde bir proje var. Bu projeyi tamamladıktan sonra yeni bir blog scripti yazmayı düşünüyorum. Tema seçenekleri, kontrol ve profil panelleri olan dinamik ve tertemiz bir görünüşe sahip yeni bir blog scripti :)

Murat Budak

Alıntı yapılan: Lé Spîke - 10 Nisan 2020, 23:49:03
Alıntı yapılan: Sefsg - 10 Nisan 2020, 23:44:17

Bu projem oldukça eski. Çok acemi olduğum dönemlerde edindiğim bir deneyim. Elimde bir proje var. Bu projeyi tamamladıktan sonra yeni bir blog scripti yazmayı düşünüyorum. Tema seçenekleri, kontrol ve profil panelleri olan dinamik ve tertemiz bir görünüşe sahip yeni bir blog scripti :)
Bende yeni sayılırım sadece mysql de zorlanıyom php sürümü farklı olduğu için internette örnek bulamıyom şuanlık sadece tasarım yapıyom css ile :D
Son düzenlenme: 11 Nisan 2020, 01:40:37 Sefsg