GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
06 Nisan 2025, 01:38:31

[showroom] UCP

Başlatan merddz, 26 Aralık 2020, 11:49:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

merddz

Merhaba değerli GTAMulti üyeleri. Sizlere keyfi olarak yaptığım UCP'nin fotoğrafını atacağım. iyi/kötü yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. UCP'yi sıfırdan ben tabiiki kodlamadım. Sadece alıntı yaptığım yerler var.

Görüntüler;
Anasayfa

Karakter bilgileri

Sicil

Mal varlığı

OOC Market

Admin Özel

Jaile Atma

Sicil silme

Kullanıcı Sorgu

Yeni şikayet

Şikayetler

Şikayet

Şikayet bildirim(anasayfa)

UCP Güncellemeler;

Dipnot: UCP victim modu için kodlanmıştır.
Son düzenlenme: 26 Aralık 2020, 11:51:04 merddz
birazcik pawn birazcik web iste

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

İşini doğru ve dürüst bir şekilde yapan birisi, kendisiyle uzun süre arkadaşım. İşini çok düzgün bir şekilde ve başarılı bir sonuç alarak yapar. UCP çok güzel olmuş ve çok kullanışlı.
Eline ve emeğine sağlık  :kalp:

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

merddz

Alıntı yapılan: ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ - 26 Aralık 2020, 11:52:20
İşini doğru ve dürüst bir şekilde yapan birisi, kendisiyle uzun süre arkadaşım. İşini çok düzgün bir şekilde ve başarılı bir sonuç alarak yapar. UCP çok güzel olmuş ve çok kullanışlı.
Eline ve emeğine sağlık  :kalp:
Teşekkür ederim :kalp:

merddz

Bir kaç saat içerisinde güncelleme notları paylaşılacaktır.

merddz

•Artık karakter bilgileri panelinden kullanıcıya ait eski özel isimler görülebilecek.
•Panele şifre değiştirme eklendi, artık şifrenizi değiştirebileceksiniz.
•Kullanıcıya ait, iadeler bildirimler gibi özellikleri artık Kullanıcı Bilgi'leri bölümünde görebileceksiniz.
Yakın zamanda fotoğraf eklenecektir.

ayazcik

Bana göre yaptığın tek şey bizim kullandığımız paneli alıp, şikayet ve oocmarket gibi küçük şeyler ekleyip kendin yapmışsın gibi göstermen, şikayet paneli zaten sa country roleplaydan alıntı zaten onun dışındada önemli bir şey yaptığını malesef göremiyorum.

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Alıntı yapılan: Sowingwa - 27 Aralık 2020, 23:08:57
Bana göre yaptığın tek şey bizim kullandığımız paneli alıp, şikayet ve oocmarket gibi küçük şeyler ekleyip kendin yapmışsın gibi göstermen, şikayet paneli zaten sa country roleplaydan alıntı zaten onun dışındada önemli bir şey yaptığını malesef göremiyorum.
•  "UCP'yi sıfırdan ben tabiiki kodlamadım. Sadece alıntı yaptığım yerler var."

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

merddz

Alıntı yapılan: Sowingwa - 27 Aralık 2020, 23:08:57
•  "UCP'yi sıfırdan ben tabiiki kodlamadım. Sadece alıntı yaptığım yerler var."
şikayet sisteminde yardımcı olduğunuda söylemiştim. Sadece yorum yapmak için yapıyorsunuz. Seviyene düşmeyeceğim. Ha bu arada bizim derken?
bundan jensenin ve allenin haberi varmı. Adamın tema  + ucpsini kullanıyorsunuz birde benim diye geçiniyorsunuz. Hak sahibi değilsiniz.(https://prnt.sc/wbavyo) Azıcık göz nizam. Biraz sonra sıfır halini ve benim geliştirmeye çalıştırdığımın SSini atmaya çalışacağım.

Gaviria

chmyera

modern tasarım beğendim

Sawyer

tasarım sana ait değil sadece şikayet paneli falan eklenmiş zaten onlarda alıntı paylaşman mantıksız.

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Murat Budak

Eline sağlık kardeşim ;)

_mustafayagiz

açık kaynak fiyatı nedir

Hızlı ve Korumalı Sanal Sunucular

Moonquad

Alıntı yapılan: _mustafayagiz - 16 Şubat 2021, 16:54:23
açık kaynak fiyatı nedir
zaten bedava paylaşıldı bide para mı vereceksin ?

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

_mustafayagiz

Hızlı ve Korumalı Sanal Sunucular