GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Nisan 2025, 16:03:30

Survivor 2020

Başlatan Tan, 17 Şubat 2020, 15:08:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tan

Bu sene yeni bir format bizi beklerken konu üzerine konuşmaya başlayabiliriz diye düşündüm.

5 Temmuz 2019 tarihli haber;
'Survivor 2019 Türkiye-Yunanistan' yarışmasının final yapmasının ardından Bodrum'da kısa bir tatil yapan Acun Ilıcalı, İstanbul'a döndü.

llıcalı, patronu olduğu TV8 kanalında yeni yayınlanmaya başlayan, Seray Sever ile Hakan Hatipoğlu'nun sunduğu 'Gel Yazın Konuşalım' programına konuk oldu.

Survivor 2020'nin ise farklı bir formatta olacağını açıklayan Ilıcalı, "Gelecek yıl yeni formatta bir Survivor düşünüyoruz. Bu yıl Survivor'ın farklı bir müşterisi oldu. 'Beklediğimizi yüzde 100 aldık' diyemem. Ama iki ülke için çok faydalı oldu. Yunan çocuklar ve bizimkiler pırıl pırıldı. Yunanistan'da gündemde olan bir isimim. Her dakika bir Türk prodüksiyonu olduğunu ve Acun'un yaptığını herkes biliyordu" şekkinde konuştu.'

ÜNLÜLER TAKIMI

Mert Öcal

Aycan Yanaç

Barış Murat Yağcı

Derya Can

Elif Yıldırım Gören

Ersin Korkut

Parviz Abdullayev

Sercan Yıldırım

Şaziye İvegin Üner

Tuğba Melis Türk

Uğur Pektaş

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Burak Yurdugör

Cemal Can Canseven

Ceyhun Uzun

Evrim Keklik

Fatma Günaydın

Makbule Karabudak

Meryem Kasap

Nisa Bölükbaşı

Sadık Ardahan Uzkanbaş

Tayfun Erdoğan

Yasin Obuz

Lineopth

Konu düzeni çok iyi. Favorim şimdiden belli benim, Uğur Pektaş tam oraların adamı gibi. Elif de kesin finalistlerden birisi. Çok hızlı mübarek.

Tommy Vercetti

Ünlüler takımının Tuğba Melis Türk'den kurtulması gerekiyor o kız oyun kaybettirir. Nasıl almışlarsa onu yarışmaya anlamadım.

Reisten görüntü:
"Kokonot kıramıyon kesemiyon e yarış hiç kazanamıyon senin ne işin var seni yazcam tabi"

Uzzy

Alıntı yapılan: Tommy Vercetti - 17 Şubat 2020, 15:18:19
Ünlüler takımının Tuğba Melis Türk'den kurtulması gerekiyor o kız oyun kaybettirir. Nasıl almışlarsa onu yarışmaya anlamadım.

Reisten görüntü:
"Kokonot kıramıyon kesemiyon e yarış hiç kazanamıyon senin ne işin var seni yazcam tabi"

:D :D nereden yakaladın bunu, ben de şöyle bir şey gördüm.

zeroo

buralar değerlenir rez alalım şimdiden

Desky

Bu sene gönüllüler takımı olmamış gibi ama Ardahan iyi performans sergiliyor.

Tan

Alıntı yapılan: Lineopth - 17 Şubat 2020, 15:12:48
Konu düzeni çok iyi. Favorim şimdiden belli benim, Uğur Pektaş tam oraların adamı gibi. Elif de kesin finalistlerden birisi. Çok hızlı mübarek.
Teşekkürler. Seninle aynı düşünüyorum. Elif kesinlikle finalistlerden birisi, çoğu erkekten bile daha hızlı.

Juliet

Ersinden çok şey bekliyorum :D

Lineopth

Alıntı yapılan: Juliet - 17 Şubat 2020, 15:32:17
Ersinle güldürüp Korkutla korkutacak öyle deme :D

Lineopth

Alıntı yapılan: Tan - 17 Şubat 2020, 15:31:20
Alıntı yapılan: Lineopth - 17 Şubat 2020, 15:12:48
Teşekkürler. Seninle aynı düşünüyorum. Elif kesinlikle finalistlerden birisi, çoğu erkekten bile daha hızlı.
Kesinlikle öyle. +

Tommy Vercetti

Alıntı yapılan: Lineopth - 17 Şubat 2020, 15:34:12
Alıntı yapılan: Juliet - 17 Şubat 2020, 15:32:17
Ersinle güldürüp Korkutla korkutacak öyle deme :D
Yarış kazanıyor takdir etmek lazım. :D

Luji

DracDonix

Eskiden iyiydi be 😁

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

lacosapalm

Ünlüler kısmında galiba ünlü olan tek kişi Ersin Korkut.  :kahkaha:

- S O N

Uzzy

Konu güncellense güzel olur gidenler oldu gelecek olanlar var.