GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

The Matrix Resurrections | 22 Aralık 2021

Başlatan Impeccable, 02 Nisan 2021, 00:52:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

The Matrix serisinin dördüncü filmidir. 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girmesi planlanan filmin önceki üç filmi yöneten Wachowski kardeşlerden biri olan Lana Wachowski tarafından yazıldı ve yönetildi. Filmin başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yer almaktadır.

"The Matrix'in Neo'su Keanu Reeves, çekimleri Berlin'de devam eden serinin 4. filmi hakkında ipuçları verdi: Bu başka bir versiyon, bir uyanma çağrısı. Geçmişe gitmek yok."

The Matrix'te 4. kez Neo rolüyle kamera karşısına geçen Keanu Reeves, BBC'nin The One Show programında konuştu ve şu anda Berlin'de çekim yaptıklarını söyledi.

Keanu Reeves: Lana Wachowski diye harika bir yönetmenimiz var ve o bir aşk hikayesi, ilham veren güzel bir senaryo yazdı. Bu başka bir versiyon, bir uyanma çağrısı. Ve aksiyonu harika, her şey açığa çıkacak.

Kaynak: Wikipedia, NTV

Film hakkında görüşlerinizi konu altından belirtebilirsiniz.
Son düzenlenme: 19 Eylül 2021, 15:28:17 Impeccable Sebep: Düzeltme.

Bilinmeyen Bey

Max Payne'mi ondan çaktı bilmiyorum ama Matrix 4 çıkarsa valla tadından yenmez, şunun tarihini kısaltın :D

Impeccable

Pandemi olmasaydı John Wick 4 ile aynı tarihte vizyona gireceklerdi...

Purgatory

İlk üç filmi izlemiştim, Animatrix'i izleyecektim, onda kalmıştım.

Kırmızı hap - mavi hap ilişkisi, Matrix denilen boyutun bir simülasyon oluşu gibi unsurlar gerçekten ilgimi çekmişti, hatta yanılmıyorsam internette dolaşan Redpill 'felsefesinin' ismi de, fikri de ilk başta bu seride ele alınıyor. Matrix simülasyonunda yaşayanlar gerçeklerden habersizce yaşam sürmekte, bunlardan biri de Neo, fakat o, gerçeğin arayışındaydı, bu yüzden yolu Morpheus ile kesişiyor ve Morpheus, ona iki seçenek sunuyor. Biri kırmızı hap, kısaca gerçekler. Ama gerçekler yani, buz gibi ve oldukça acı. Diğeriyse mavi hap, simülasyon. Neo'nun bildiği anlamda hayata devam etmesi seçeneği, o hapı alırsa yatağında uyanacak ve yine sıradan bir güne devam edecek. Yanlışlarım olmuş olabilir ama olay buydu hatırladığım kadarıyla. Ne yalan söyleyeyim, iyi ki izlemişim, seviyorum bu 'felsefeyi' doğrusu. Bu yüzden, her ne kadar üçüncü film, pek de devamı gelmeyecekmiş gibi izlenim uyandırmış olsa da bende, yine de yeni film geldiğinde izlerim, neden olmasın?

nikobernoo

İlk filmi izleyebildim sadece diğerlerine vakit bulamıyorum 4 çıkana kadar yetiştire bilirim umarım.

Please (g)old days, come back.

Impeccable

Alıntı yapılan: Provazano - 13 Nisan 2021, 15:44:50
İlk filmi izleyebildim sadece diğerlerine vakit bulamıyorum 4 çıkana kadar yetiştire bilirim umarım.

Kesinlikle izlemelisin dostum. Bu seri bütünüyle bir başyapıt.

Gladiator

En sevdiğim film serilerinden birisi yeni filmi heyecanla bekliyorum.

Impeccable

Filmin resmi adı ve fragmanı yayınlandı.