GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

2020-2021 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Hangi Takım Olur? (Anket)

Başlatan Impeccable, 15 Aralık 2020, 13:44:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 23 Mart 2021, 18:56:02
Alıntı yapılan: Impeccable - 21 Mart 2021, 15:54:03
@TRSinan28

Bir Galatasaraylı olarak Rizespor maçından sonra derbinin berabere bitmesini temenni ediyorum. :D
Hayat Galatasaraylılara güzel, diledikleri oluyor. :D
:D :D :D kalbim temiz dostum.

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Mart 2021, 19:07:19
Ortalık 56 oldu. Gönül galatasaraydan yana ama Mayıslar bizim ehe :)

Zor gibi bu sene, olmadık yerlerde puan kaybı yaşadık. Önümüzdeki maçlarda zor.

Impeccable

Şampiyon Beşiktaş oldu, tebrik ediyorum hak ettiler.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Impeccable - 15 Mayıs 2021, 23:42:32
Şampiyon Beşiktaş oldu, tebrik ediyorum hak ettiler.
Kalp krizi geçirmeme ramak kaldı geçen, ah Fenerbahçe o Sivasspor maçını kazansaydı...

Impeccable

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 17 Mayıs 2021, 01:33:24
Kalp krizi geçirmeme ramak kaldı geçen, ah Fenerbahçe o Sivasspor maçını kazansaydı...

Tanık olduğum en iyi şampiyonluk yarışlarından biriydi. Fenerbahçe Sivasspor maçıyla şampiyonluğu elinin tersiyle itti gerçekten. Galatasaray sezon genelinde kritik maçlarda puan kaybederek aynı şekilde şampiyonluğu elinin tersiyle itti.

Beşiktaş oynadığı futbolla sonuna kadar hak etti. Birkaç maç dışında ve sezon başı dışında kötü oynadıklarını hatırlamıyorum.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Impeccable - 17 Mayıs 2021, 02:45:12
Alıntı yapılan: TRSinan28 - 17 Mayıs 2021, 01:33:24

Tanık olduğum en iyi şampiyonluk yarışlarından biriydi. Fenerbahçe Sivasspor maçıyla şampiyonluğu elinin tersiyle itti gerçekten. Galatasaray sezon genelinde kritik maçlarda puan kaybederek aynı şekilde şampiyonluğu elinin tersiyle itti.

Beşiktaş oynadığı futbolla sonuna kadar hak etti. Birkaç maç dışında ve sezon başı dışında kötü oynadıklarını hatırlamıyorum.
Kesinlikle Beşiktaş hak etti, Fenerbahçe ölüm kalım maçında yine şaşırtmayarak öldü.