GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[ANKET] 2019-2020 Futbol Sezonu Şampiyonu Kim Olur?

Başlatan Cruza, 16 Temmuz 2019, 20:44:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cruza

since 2008
graphic designer & front-end web developer

wildclaWZ

Türk hakemlerinin damga vuracak bir sezon olmaması umuduyla, tüm takımlar iddialı. Boluspor diyorum...

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

miru

Fenerbahçe olarak ilk 3 haftada puan kaybetmezsek şampiyon oluruz.Ama ben 1 beraberlik 1 galibiyet bekliyorum başakşehir beşiktaş maçlarından

Ирина

5YPEXE

Trabzonsporluyum fakat yine de objektif olarak söylüyorum, ki çoğu arkadaşım söylüyor: "Trabzonspor'un kadrosu şu an çok güzel. Eğer kadro içerisinde Yusuf Yazıcı da olsaydı, kesinlikle şampiyondu. Şu anda bile olma ihtimali çok yüksek. Şampiyon olmasa bile 2. veya 3. garanti." Bu düşünceyi ben dahil tüm arkadaşlarım düşünüyor. Kiralık forvet olan Alexander Sörloth belki de Türkiye liginin en iyi forvetidir. Adam da sol ayak, sağ ayak, kafa her şey var. Bunun yanında Sosa'yı Abdülkadir Ömür'ü Abdülkadir Parmağı saymıyorum bile. Tonlarca isim. Gerek kalecimiz olan Uğurcan kendini epey geliştirdi geçen sezona göre. Bakalım, bu sezon ne gösterir göreceğiz.

Edit; Sparta Prag maçında zaten olanlar oldu, izleyenler ne demek istediğimi anlamıştır. :)
Son düzenlenme: 23 Ağustos 2019, 23:01:12 5YPEXE

DracDonix

Lig devam eder son haftalar Galatasaray şampiyon olur :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

Trabzonspor'u bir Fenerbahçeli olarak zerre sevmem fakat kadroları geçen seneyle birlikte gerçekten çok güçlü halde.
Beşiktaş ve Başakşehir'den zerre umudum yok, ikisi de vasat şu anda.
Galatasaray bence "BALON" çıkacak gibi düşünüyorum, bir Falcao'dur aldı başını gidiyor.
Fenerbahçe'ye gelir isek: Fenerbahçe'nin hala stoper eksiği var aynı şekilde sol bek eksiğimiz ve sağ bek alternatifimiz de eksik hadi orta saha tamam peki ya bu üç yer? En az üç takviye daha lazım bu takıma aldığımız 5-0'lık galibiyet ile rehabete kapılmayıp transfer yapmamız lazım, Gustavo ve Kalarov bunlardan iki tanesi. Eğer ki iki üç kişi daha gelirse bu sene işler gerçekten kızışır, Fenerbahçe bu sene şampiyon olmak istiyor alınacak kötü bir sonuçta yönetim burada kalamaz.

miru

FrankL

Galatasaray'ın ara transfer döneminde acilen takımın bazı mevkilerinde değişikliğe gitmesi gerekiyor.

Trabzonspor'un şampiyon olacağını düşünüyorum.

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

Orkun

Hakemler bu şekilde olduğu sürece Fenerbahçe şampiyon olamaz. Sivasspor çok sağlam oynuyor. Tam bir takım gibi.

miru

Alıntı yapılan: Orkun - 02 Aralık 2019, 00:30:44
Hakemler bu şekilde olduğu sürece Fenerbahçe şampiyon olamaz. Sivasspor çok sağlam oynuyor. Tam bir takım gibi.
Ne kadar haklısın reis

Cerberus.

Lig olağan şekliyle devam ederse Galatasaray elbette. Ancak Play-Off Mlay-Off vb. şeklinde 8 takımla işleri karıştırmak isteyen bwzı odaklar var. Onlar bilir kendilerini

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

lacrimae

Bu gidiş ile hiç kimse :D Liglerin Haziran ayına kadar ertelenmesi konuşuluyor. Hayırlısı diyelim.

Aytuğ