GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yaz Konseptli Sahil Cafe Mapi

Başlatan Kraus, 30 Haziran 2019, 03:45:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Merhabalar.

Sahile yaz konseptinde bir cafe yaptık ve sizlerle paylaşmak istedik. Bu mapi yaparken @Dodo yanımdaydı sağolsun map konusunda daha çaylak olsa da :D yardımı dokundu bazı yerlerde. Map az önce bitti yaklaşık iki buçuk saat sürdü sonrasında aceleyle videosunu ayarladık, ufak tefek hatamız varsa maruz görün. Map hakkında görüşlerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Not: Oyunda mod şeklinde ek objeler kullanılmış olup ENB kullanılmamıştır. Ancak video görüntülerine efekt uygulanmıştır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Çolak

Başarılı, devamını bekliyorum.

FrtdnYLDZ

Zemin hoşuma gitmedi. Ayrıca alakasız objeler bulunuyor. Emniyet'e ait olan kukelerin(barikatların) ne alakası olduğunu anlamadım. Onunda dışında hoş görünüyor.

Kraus

Alıntı yapılan: Çolak - 30 Haziran 2019, 03:52:31

Yorum için teşekkürler.

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 30 Haziran 2019, 03:57:00

Zemin hoşuma gitmedi. Ayrıca alakasız objeler bulunuyor. Emniyet'e ait olan kukelerin(barikatların) ne alakası olduğunu anlamadım. Onunda dışında hoş görünüyor.

Bu tür sahillerde sıcak yerlerde zemin olarak genelde tahta ya da beton kullanılır, biz tahtayı seçtik; fayans zemin koyacak halimiz yoktu. O bariyerler sizin tabirinizle kukeler (barikatlar) sırf emniyete ait değildir, bariyerler barikatlar veya kukeler önleç olarak her yerde kullanılabilir ve kullanılmaktadır, biz de araç girme durumlarını önlemek için ve orada dairesel bir dönemeç olduğu için böyle bariyerler kullandık; düz çitler kullansaydık dairesel yere uymayacaktı daha kötü duracaktı. Yorum için teşekkürler.
Son düzenlenme: 30 Haziran 2019, 04:09:36 Kraus
www.sf-gaming.net

Craowin

Güzel olmuş, yeterli derecede iyi bir çalışma. Dış bölgeye yani masaların olduğu kısımlara süslendirici objelerde kullanılabilir, tabi sizin tercihiniz.

FrtdnYLDZ

Alıntı yapılan: Kraus - 30 Haziran 2019, 04:04:24

Yorum için teşekkürler.

Bu tür sahillerde sıcak yerlerde zemin olarak genelde tahta ya da beton kullanılır, biz tahtayı seçtik; fayans zemin koyacak halimiz yoktu. O bariyerler sizin tabirinizle kukeler (barikatlar) sırf emniyete ait değildir, bariyerler barikatlar veya kukeler araç girme durumlarına önleç olarak her yerde kullanılabilir ve kullanılmaktadır. Yorum için teşekkürler.

Efekt yüzünden gözüme kötü gelmiş olabilir. O bariyerlerden bildiğim kadarıyla fazla olmaz, fakat siz abartmışsınız gibi. Onun dışında güzel olduğumu belirttim zaten, başarılar. :) (0:33'deki objelere anlam veremedim.)
Son düzenlenme: 30 Haziran 2019, 04:09:18 FrtdnYLDZ

Kraus

Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 30 Haziran 2019, 04:06:09

Güzel olmuş, yeterli derecede iyi bir çalışma. Dış bölgeye yani masaların olduğu kısımlara süslendirici objelerde kullanılabilir, tabi sizin tercihiniz.

Evet küçük ayrıntılara istenilirse girilebilirdi, biz o kadar detaya inmedik makul şekilde bıraktık. Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 30 Haziran 2019, 04:07:14

Yorum için teşekkürler.

Bu tür sahillerde sıcak yerlerde zemin olarak genelde tahta ya da beton kullanılır, biz tahtayı seçtik; fayans zemin koyacak halimiz yoktu. O bariyerler sizin tabirinizle kukeler (barikatlar) sırf emniyete ait değildir, bariyerler barikatlar veya kukeler araç girme durumlarına önleç olarak her yerde kullanılabilir ve kullanılmaktadır. Yorum için teşekkürler.

Efekt yüzünden gözüme kötü gelmiş olabilir. O bariyerlerden bildiğim kadarıyla fazla olmaz, fakat siz abartmışsınız gibi. Onun dışında güzel olduğumu belirttim zaten, başarılar. :) (0:33'deki objelere anlam veremedim.)

Bariyerlerin o şekilde konulma nedenini açıkladım, araç girişini engellemek. 0.33'deki objeler telle çevrili olduğu üzere jeneratör ve elektrik tesisatı. Orada boş alan fazla olduğu için bu şekilde değerlendirdik.

www.sf-gaming.net

FrtdnYLDZ

Alıntı yapılan: Kraus - 30 Haziran 2019, 04:16:16

Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 30 Haziran 2019, 04:06:09

Evet küçük ayrıntılara istenilirse girilebilirdi, biz o kadar detaya inmedik makul şekilde bıraktık. Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 30 Haziran 2019, 04:07:14

Yorum için teşekkürler.

Bariyerlerin o şekilde konulma nedenini açıkladım, araç girişini engellemek. 0.33'deki objeler telle çevrili olduğu üzere jeneratör ve elektrik tesisatı. Orada boş alan fazla olduğu için bu şekilde değerlendirdik.

Anladım fakat boş alanlar daha farklı değerlendirebilirdi. İlk gördüğümde anlam verememiştim, başarılar.

Craowin

Fırat boşu bırak adam yapmış işte ne uğraşıyorsun daha, map yapmak basit eleştiriyede açıksa buyur yap daha iyisinide alem kafe mapi görsün  :D

FrtdnYLDZ

Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 30 Haziran 2019, 04:21:37

Fırat boşu bırak adam yapmış işte ne uğraşıyorsun daha, map yapmak basit eleştiriyede açıksa buyur yap daha iyisinide alem kafe mapi görsün  :D

Eğer map yapmak ile uğraşsaydım, ben de buraya konu açardım. Eğer konu buraya açılmışssa; eleştiriye açık olduğunu düşünüyorum. Yorumumu belirttim, senin de yorumun için teşekkürler Utku. :)

Craowin

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 30 Haziran 2019, 04:22:43

Alıntı yapılan: utkuyanilmaz - 30 Haziran 2019, 04:21:37

Eğer map yapmak ile uğraşsaydım, ben de buraya konu açardım. Eğer konu buraya açılmışssa; eleştiriye açık olduğunu düşünüyorum. Yorumumu belirttim, senin de yorumun için teşekkürler Utku. :)

Uğraş o halde daha iyisini göster bize. Eleştiriye açık olmasa zaten bu konuyu bu bölüme atmazdı, eleştiriye açık olduğunu bende biliyorum. Söyleyeceğin hataları ekleyerek daha iyisini öğrenip yapda alem kafe görsün bea. Fırat.. :)

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Zeta

Kraus

www.sf-gaming.net

Dr.Dodo

Yorumlarınız için teşekkürler. Geliştirmeye başlayacağım. En başlarda @Zeta çok az öğretmişti. Geliştirememiştim. Önerilerinizi bekliyorum