GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MAP] Yaptığım Mapları Sergiliyorum [GÜNCEL]

Başlatan Realistic, 07 Mart 2019, 22:18:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cengo

Hepsi birbirinden güzel tomi beğendi  :helal:

Realistic

Caner K.

Hepsi birbirinden güzel olmuş, ellerine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.

Realistic

Alıntı yapılan: Caner K. - 25 Mart 2019, 23:48:17

Hepsi birbirinden güzel olmuş, ellerine sağlık. Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler :)

Realistic

Admin/Klan Mekanı eklenmiştir.

xT_9000

En son yapılan map'ı en yakından inceleme fırsatı buldum. İç içe geçen obje buglarını düzeltirsen gayet güzel maplar  :helal:

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

Realistic

Alıntı yapılan: xT_9000 - 30 Mart 2019, 21:50:35

En son yapılan map'ı en yakından inceleme fırsatı buldum. İç içe geçen obje buglarını düzeltirsen gayet güzel maplar  :helal:

Tüm bugları düzelttim boş olan yerleride doldurdum mapımı inceleyip videosunu çektiğin için tekrardan teşekkür ederim  :helal:

ParsMapping

Öncelikle ayri ayri tum çalışmaların icin emeğine saglik hic bir haritana "yav her önüne gelen mapper oluyor" demedim gerçekten  verimli çalışmalarıni takip ediyorum. Fakat dikkate alirsan nacizene tavsiyem var harita yaparken gercek hayatta var olan  haritalari yapmaya calis. Ornegin internetten bi ev resmi bul baka baka onu yap böylece haritalarinin gerçeğe yakinligi en ust duzeyde olmakla beraber hayal gucunde gercek resimlerden ilham aldigin icin son derece gelisir. Basarilarinin devamini dilerim başarılar

Realistic

Alıntı yapılan: ParsMapping - 30 Mart 2019, 22:20:06

Öncelikle ayri ayri tum çalışmaların icin emeğine saglik hic bir haritana "yav her önüne gelen mapper oluyor" demedim gerçekten  verimli çalışmalarıni takip ediyorum. Fakat dikkate alirsan nacizene tavsiyem var harita yaparken gercek hayatta var olan  haritalari yapmaya calis. Ornegin internetten bi ev resmi bul baka baka onu yap böylece haritalarinin gerçeğe yakinligi en ust duzeyde olmakla beraber hayal gucunde gercek resimlerden ilham aldigin icin son derece gelisir. Basarilarinin devamini dilerim başarılar

Örnek aldığım tüm mapperler beğendi mapımı sende dahil artık kendime mapper deme zamanı geldi realist maplarıda bu bahsettiğim mapperlerin hepsi öneriyor bende çok istiyorum yapmayı fakat alışık olduğum konsept olan hırsız polis ve freeroam konseptlerinde realist den çok böyle daha realistlikten uzak canlı renkli mapları beğeniyor bizzat şait oldum bu duruma yorumun için teşekkürler  :helal:

Redeus

Eline sağlık, umarım iyi yerlere gelirsin.

Realistic

Beastly

Kendini geliştirdikçe daha iyi yerlere geleceğini umuyorum.

Realistic

Alıntı yapılan: Beastly - 01 Nisan 2019, 10:18:52

Kendini geliştirdikçe daha iyi yerlere geleceğini umuyorum.

Teşekkürler :)

Realistic

DracDonix

Mapleri güzel yapıyorsun eyvallah ama artık bu saaten sonra iç mekan önem vermeye başlamalısın  :tr:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)