GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yaptığım 1-2 sistem[Düşünceleriniz]

Başlatan Ufuk07, 11 Ağustos 2018, 15:47:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuk07

Aklımda bir bakiye sistemi vardı sonunda onu bitirebildim ve basit bir komut daha yaptım. Bakiye sistemini yaparken bir arkadaşımdan yardım aldım o veri tabanına kayıt etme vs. konusunda. Geri geliştirmeleri ben yaptım. Sistem ne işe yarıyor? Sistem sahipleri uğraşını biraz daha düşüren bir sistem mesela vip alınca vip+para+skor vermekle uğraşmak yerine hesabına bakiye yükleyip paketi satın alınca sistem tarafından herşey veriliyor ve bu bakiyenin geri kalanı(aldığı paketten geriye bakiye kalırsa)ile ileride birşey almak istediğinde tekrar sahipler ile iletişime geçmek yerine satın alabiliyor.
Reklam sistemi nedir? Reklam sistemini chat kirliliğini biraz daha düşürmek için yaptım. Kurallara uyanlar az para ödeyip istediğini satabilme şansını elde edebilecek uymayanlar cezaya katlanacak hesabı :D Reklamyap komutunda sunucuya gelip reklamyap komutu üzerinden reklam yapmamları için para ve skor gereksinimleri ekledim. Bir pawn coder değilim. Böyle basit şeyleri yapabiliyorum :D Sistemler hakkında önerisi olanlar yazabilir. Görüşleriniz benim için çok önemli :)

Resimler:

Son düzenlenme: 05 Haziran 2019, 01:42:12 Marionetta
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

Mehmet!

Bakiye Sistemi Güzel Kardesim Daha Yeni Yeni Yapıyprsun belli Basarilarin Devamını Dilerim  :helal:

↬ MedceziR

Ufuk07

Alıntı yapılan: Mehmet! - 28 Ağustos 2018, 15:24:06

Bakiye Sistemi Güzel Kardesim Daha Yeni Yeni Yapıyprsun belli Basarilarin Devamını Dilerim  :helal:

Güzel yorumun için teşekkür ederim. Aynen kendimi geliştirmeye çalışıyorum daha yeni başladım sayılır  :)

Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

TR_irfan.

Daha güzel şeylerde yapabilirsin başarılar 😊

[R]ussell_Savrinn

Basit ama emek verilmiş.Eline sağlık, basit olsa bile kullanılabilir  :helal:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

@Eren

Sen yaparsında kötü olur mu Ufukcum :) , Geliştirebilirsin :helal:

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Vlay

Ryroz