GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Tırcılık Mesleği

Başlatan Buzz, 03 Temmuz 2019, 21:33:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Buzz

Sistem Özellikleri

• Rotasyona göre ücret değişmektedir.

• Seviye özelliği vardır, seviye arttıkça verdiği ücrette artıyor.

• Eğer 5 seviye iseniz ve Tercihler'den illegal yükü seçerseniz deagle silahını verme şansı var.(%5)

Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 21:37:40 Buzz

Rodeiun

Alıntı yapılan: Buzz - 03 Temmuz 2019, 21:33:55

Sistem Özellikleri

• Rotasyona göre ücret değişmektedir.[/b]

• Seviye özelliği vardır, seviye arttıkça verdiği ücrette artıyor.[/b]

• Eğer 5 seviye iseniz ve Tercihler'den illegal yükü seçerseniz deagle silahını verme şansı var.(%5)

Başarılar Mod Güzele Benziyor  :helal:

PascheN

Each#7401

Utherz

Bu rinadaki sistemin aynısı değil mi?

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Buzz

Alıntı yapılan: Quick - 03 Temmuz 2019, 21:47:56

Bu rinadaki sistemin aynısı değil mi?

Sistem özelliklerini okuyabilirsiniz, daha sonrasını size bırakıyorum. Ya da ben buradan yazayım, adminler oyun içerisinden dinamik bir şekilde nokta oluşturabiliyor, ücretleri düzenleyebiliyor. Son seviye ise de illegal yük seçtiyseniz %5 şansla deagle verebiliyor, aynı mı?
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 21:54:57 Buzz

Buzz

Unknown

Buzz

Alıntı yapılan: Unknown - 03 Temmuz 2019, 22:28:14

Özentilik..

Üstte farkları yazdım, benzer bir yan göremiyorum. Seviye sistemi her meslek sisteminde olur. Anlayacak kapasite değilseniz yorum atmayın kendinizi rezil ediyorsunuz.

En ufak sistemi kodlayamıyorsunuz. Kodlayanı görünceye saldırıyorsunuz.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 22:32:56 Buzz

Leeroy

Buzz

BrainDamaged.

Alıntı yapılan: Buzz - 03 Temmuz 2019, 21:33:55

Sistem Özellikleri

• Rotasyona göre ücret değişmektedir.

• Seviye özelliği vardır, seviye arttıkça verdiği ücrette artıyor.

Klasik meslek scriptlerine göre gerek seviye anlayışı olsun, gerekse dinamik olarak oyun içinde(in-game) olarak yeni rotaların oluşturulması hoş olmuş, gayet iyi elinize sağlık  :helal:

Unknown

Alıntı yapılan: Buzz - 03 Temmuz 2019, 22:30:36

Özentilik..

Üstte farkları yazdım, benzer bir yan göremiyorum. Seviye sistemi her meslek sisteminde olur. Anlayacak kapasite değilseniz yorum atmayın kendinizi rezil ediyorsunuz.

aynı sistemi yapayım illegal işler yaparsa %5 şans ile deagle versin şu sistemi ekliyince çok farklı bu sistem diyeyim.

Unknown

Özentilik..

Kimin nasıl rezil olduğu çok net anlaşılıyor. Eğer ki eleştiriye açık değilsin "konu açma" bu kadar net.

Leeroy

Alıntı yapılan: Unknown - 03 Temmuz 2019, 23:23:24

Özentilik..

Kimin nasıl rezil olduğu çok net anlaşılıyor. Eğer ki eleştiriye açık değilsin "konu açma" bu kadar net.

Haklı.

Buzz

Alıntı yapılan: Unknown - 03 Temmuz 2019, 23:23:24

Özentilik..

Özenti... yazarak eleştiri yapmış olmuyorsunuz. Sistem bir çok meslek sisteminden daha gelişmiş. Anlayamayıp özenti diyorsunuz, sonra eleştiri kaldıramıyorsan konu açma yazmayı biliyorsunuz. Eleştiri yapacaksan iyi/kötü yanlarını eleştirmelisin. Özenti... Yazdığında eleştirmiş olmuyorsun. Brain'in iletisini okumanı tavsiye ederim. Madem siz çok özgünsünüz, çok bilgilisiniz buyrun sahne sizin
Ordan bir iki kişide çıkar "Haklı" yazar, güya beni kötülerler. Böyle devam edin.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2019, 23:32:00 Buzz