GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunucum için AltTextdraw

Başlatan FalafelÇorba, 10 Mayıs 2019, 23:39:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FalafelÇorba

TextDraw Editor ' e daha yeni başladım ve acemiyim ilk textdrawımı yaptım ama çok sade oldu iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenlenme: 10 Mayıs 2019, 23:58:29 Zeta

FalafelÇorba

Tektabanca

çok sade çok yazı, yazıların hepsi birbirine fazla yakın , ben ilk text drawımı yaparken youtubedan video izleyerek yapmıştım, ve adamın yaptiğina çok yakındı, sende bir şeyden esinlenki kendini geliştir.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Tektabanca - 10 Mayıs 2019, 23:43:31

çok sade çok yazı, yazıların hepsi birbirine fazla yakın , ben ilk text drawımı yaparken youtubedan video izleyerek yapmıştım, ve adamın yaptiğina çok yakındı, sende bir şeyden esinlenki kendini geliştir.
Dostum Td Studioya ilk kez girdim ortaya bu çıktıki mause imleci nedense çok hızlı gidiyor o yuzden bu birleşik vede biraz esinlendim ve içeriktede belirttim ilk yapışım diye.

Cengo

ADD-ON açmışsın , paylaşmamışsın ? Çok değişik ve burası textdraw tanıtma değil ki paylaşacaksın yada gizle :)

@Zeta

Zeta

Konu uygun yere taşınmıştır.

Redfield

Çok basit duruyor. Pek göze de hitap ettiğini söyleyemem. Kendini geliştirmen dileğiyle.

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Lucifєr - 11 Mayıs 2019, 14:14:41

Çok basit duruyor. Pek göze de hitap ettiğini söyleyemem. Kendini geliştirmen dileğiyle.
Teşekkür ederim, dediğim gibi acemiyim maalesef böyle bişey çıktı ama daha iyi olcak.

Ryroz

ace

Yazılar birbirine yakın olmuş, ellerine sağlık.

Enkei

Yazılar düzensiz, font ve renkler çoğunlukla benzer renkler olduğu için karmaşa yaratmış. Geliştirilmesi gerek. Eline sağlık.

trabzon

Cruza

Alıntı yapılan: Lucifєr - 11 Mayıs 2019, 14:14:41

since 2008
graphic designer & front-end web developer

FalafelÇorba

Alıntı yapılan: Marionetta - 15 Mayıs 2019, 17:13:24

Yazılar düzensiz, font ve renkler çoğunlukla benzer renkler olduğu için karmaşa yaratmış. Geliştirilmesi gerek. Eline sağlık.
Öncelikle değerli yorumun için teşekkürler, dediğim gibi daha cok acemiyim. Alıntı yapılan: Ryroz - 15 Mayıs 2019, 01:50:16

Elinize sağlık.
Teşekkür değerli yorumunuz için.

Prisoners