GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hırsız&Polis için çete base

Başlatan KorayUygun, 23 Nisan 2019, 20:40:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KorayUygun

Öncelikle yazımı okumaya başladığınız ve dikkatinizi verdiğiniz için teşekkürler. Konu altında bir kaç adet yaptığım çete mekanlarını göreceksiniz. Sunucunuza bu ve bunu tarzında mapler isterseniz bana ileti ile ulaşabilir veya konunun sonuna koyduğum discord adresimden ulaşabilirsiniz.

Çete mekanları

Ulaşmak için:

Gmail: korayuygun40@gmail.com
İnstagram: @korayuygn

Son düzenlenme: 23 Nisan 2019, 20:58:25 KorayUygun

KorayUygun

Joker

Çok fazla renk kullanıyorsun. Dikkat dağıtıyor ve göz yoruyor. Başlangıç aşamasında olduğun için daha geniş alan tercihi yapmalısın. Bu şekilde göz yormaz ve renkler o kadar sırıtmaz.

open.mp Turkey Department Manager
victimrp.com founder

DracDonix

Joker abimizinde dediği gibi çok fazla renk kullanıyorsun normal evini düşün nasıl dizayn edilmiş sende maplerini ona göre yap  :helal: gerçeği yansıtsın

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Enkei

Alıntı yapılan: Joker - 23 Nisan 2019, 23:00:26

Çok fazla renk kullanıyorsun. Dikkat dağıtıyor ve göz yoruyor. Başlangıç aşamasında olduğun için daha geniş alan tercihi yapmalısın. Bu şekilde göz yormaz ve renkler o kadar sırıtmaz.

+ Eline sağlık.

KorayUygun

TURK1Y3

Çok güzel fikirlerin var ama herkesin dediği gibi kendini renk olaylarında geliştirmelisin.

Ryroz

Elinize sağlık. Geliştirilebilir.

Redfield

Biraz karmaşa olmuş sanki. Ama yine de güzel yapmışsın. Eline sağlık.

Flash2024

Kimin ne dediğini boşver güzel kardeşim benim Gayet güzel bir Düzen yapmışsın Çaprazlama Bir Renk Uyumu içinde olmuş . Fakat Şu Siyah renk sadece biraz çok kullanmışsın onun yanı dışı birşeyi yok Gelişirsin inşallah. Daha iyi maplerini bekliyorum.

Medcezir

Prisoners

Güzel Bir Çalışma, Başarılar