GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hastane Map'i Alfa-hp

Başlatan Tyranus, 19 Mayıs 2018, 19:01:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tyranus

Merhaba Arkadaşlar Bugün Sizlere Yaptığım Hastane Mapini Tanıtacağım Mapperlığa Yeni Başladım Yani Acemiyim :) Fazla Birşey Beklemeyin Benden :) Ve Görüşlerinizi Bildirin :)

Son düzenlenme: 22 Nisan 2019, 02:20:46 Joker

pag

Güzel olmuş,eline sağlık.

Tyranus

Alıntı yapılan: ReDDooM - 19 Mayıs 2018, 20:17:19

Güzel olmuş,eline sağlık.

Teşekkürler,Yakında Yeni Mapleride Atacağım Buraya Bekleyiniz... :)

BullTerrier

Ellerine Sağlık İstersen beraber yaparak sana benim bildiklerimi de öğretebilirim.

Christian

İlke göre gayet başarılı. Başarılarının devamını dilerim. Ellerine sağlık güzel kardeşim.

Tell your men they work for me now, this is my city!

Tyranus

Alıntı yapılan: ScavengeR - 19 Mayıs 2018, 21:40:21

Ellerine Sağlık İstersen beraber yaparak sana benim bildiklerimi de öğretebilirim.

Teşekkürler Görüşün İçin :) Ve Beraber Tabikide Yapabiliriz Senden Birşeyler Öğrenmek Benim İçin Büyük Bir Onurdur :)

Tyranus

Alıntı yapılan: Christian - 19 Mayıs 2018, 23:22:04

İlke göre gayet başarılı. Başarılarının devamını dilerim. Ellerine sağlık güzel kardeşim.

Teşekkürler Görüşün İçin :) Yakında... Yeni Bir Map Daha Paylaşacağım :) Bekleyin :)

.EXE

Obje çok fps + lag yapar yapıyorda zaten.

Discord: EXE#6607

Herkus

Başarılar diliyorum, ekrandaki index yazılarını silmek için ''/hidetext3d'' komutunu kullanabilirsiniz... Başarılar.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Guard - 21 Mayıs 2018, 21:10:27

SADECE TANITIM YAPMIŞ SUNUCUYA EKLENMEMİŞTİR

_DecaT

Alıntı yapılan: Guard - 21 Mayıs 2018, 21:10:27

sunucuda o map yoki?

€mr€

Çok Beğendim Bende Map Yapmaya Başladım Galiba  Map Editorle Texture studioyu Kullanmışsnıdır sence hangisi daha kolay ve Daha Güzel ? Ona Göre Kullanacağımda Acemiyim

juqi

Alıntı yapılan: €mr€ - 31 Temmuz 2018, 02:01:40

Çok Beğendim Bende Map Yapmaya Başladım Galiba  Map Editorle Texture studioyu Kullanmışsnıdır sence hangisi daha kolay ve Daha Güzel ? Ona Göre Kullanacağımda Acemiyim

Texture Studio zor gelebilir, youtube'de videolarını izleyip temel komutları ezberlersen çocuk oyuncağı gibi gelecektir.

€mr€

Alıntı yapılan: Pesimist - 31 Temmuz 2018, 02:07:42

Alıntı yapılan: €mr€ - 31 Temmuz 2018, 02:01:40

Texture Studio zor gelebilir, youtube'de videolarını izleyip temel komutları ezberlersen çocuk oyuncağı gibi gelecektir.

Sağol İletin İçin

juqi

Ellerine sağlık, geliştirilebilir.