GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 5 Haritası (SAMP 0.3DL)

Başlatan hustla, 29 Mayıs 2024, 16:35:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hustla

HVSA Project (0.1.3)

San Andreas Multiplayer 0.3DL ve OpenMP modifikasyonu için geliştirilen bir harita dizaynı.

Harita bütün GTA5 haritasını kapsamakta ve filterscript yoluyla çalışmaktadır. Medium Quality model dizaynı ile hem oyuncu cihazını hem sunucu cihazını yormayacak şekilde dizayn edildi.

SAMP platformu için ilk defa tarafımca ve arkadaşlarımla beraber geliştirdiğim bu haritanın bu platform üzerinde son emsal olacağını düşünüyorum.

Harita Bilgisi ve Özelliği

Obje sayısı: 27000
Özel obje: Evet
Çalışma metodu: Artwork/Filterscript
LOD Obje: Evet
LOD Obje sayısı: 3230
Obje limiti: Limitler Kaldırıldı
Zamanlı Obje: Evet (Değişken)
Görünüm uzaklığı LOD:1990
Görünüm uzaklığı: 300 (Zamanlı objeler 350)
Değişken obje:Evet
Ortalama FPS: 50-95

Haritanın Testleri

İşlemci 1GHZ
RAM 3 GB
Ekran kartı yok
250GB HDD

Durum

Galeri

Gifler

Harita üzerinde ilerleme oldukça konu içeriğinde paylaşımlar olmaya devam edecek.
Son düzenlenme: 05 Haziran 2024, 15:34:40 hustla Sebep: UPDATE

deksxyz

Helal olsun, vallahi helal olsun. Eline sağlık, harika.

S W E S T

Ellerinize sağlık çok güzel yapmışsınız muazzam görünüyor

hustla

Alıntı yapılan: S W E S T - 30 Mayıs 2024, 15:37:26
Ellerinize sağlık çok güzel yapmışsınız muazzam görünüyor

Teşekkür ederim. Bittiğinde daha güzel olacak diye düşünüyorum. :kalp:

hustla

Discord taraflı bir sorundan ötürü sanırım 12 veya 24 saatte bir görsel linkleri kırılıyor. Hızlı resim veya Img Yükle gibi alternatifleri denedim ancak bu seferde görseller görünmüyor. Sorun ile ilgili kalıcı bir çözüm bulmaya çalışıyorum.

sharax

ellerine sağlık resimler gözükmüyor ancak güzel bir proje olduğundan kuşkum yok

deksxyz

Alıntı yapılan: hustla - 31 Mayıs 2024, 11:36:34
Discord taraflı bir sorundan ötürü sanırım 12 veya 24 saatte bir görsel linkleri kırılıyor. Hızlı resim veya Img Yükle gibi alternatifleri denedim ancak bu seferde görseller görünmüyor. Sorun ile ilgili kalıcı bir çözüm bulmaya çalışıyorum.
şöyle yapmayı dene, imgura fotoğrafı yükledikten sonra fotoğrafa sağ tıkla resmi yeni sekmede aç .png uzantılı linki fotopraf olarak ekle

hustla

Alıntı yapılan: sharax - 01 Haziran 2024, 00:48:46
ellerine sağlık resimler gözükmüyor ancak güzel bir proje olduğundan kuşkum yok

Yorum için teşekkür ederim. :kalp: Resimlerin bir kısmını güncelledim. Şu anda güncellemeye devam ediyorum. Aynı şekilde ilerleyen günlerde yeni içerikler eklenecektir. Kontrol edilebilir.

Alıntı yapılan: deksxyz - 01 Haziran 2024, 18:48:53
Alıntı yapılan: hustla - 31 Mayıs 2024, 11:36:34
şöyle yapmayı dene, imgura fotoğrafı yükledikten sonra fotoğrafa sağ tıkla resmi yeni sekmede aç .png uzantılı linki fotopraf olarak ekle

Büyüksün! :kalp: Halletmeye başladım. Gifleri de halledip içeriği güncellemeye devam ediyorum. Yeni resimleri de ekleyeceğim.

hustla

Resim dosyaları içeriğinde oluşan hata güncellendi! Konu içeriği tekrar derlendi.