GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Dinamik Dolap Sistemi (Roleplay)

Başlatan Celsius, 31 Mayıs 2019, 01:45:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Celsius

Dinamik Dolap Sistemi

Merhaba, bugün sizlere geliştirmekte olduğum roleplay modu üzerine kodladığım dolap sistemini tanıtacağım. Sistem hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum.

1. Öncelikle malzeme marketine gidip 1200$ karşılığında kendimize bir dolap alıyoruz.

2. Daha sonra evimize veya istediğimiz herhangi uygun bir yere gidip /dolapkur yazıyoruz. Bunun karşılığında gelen ekranda bizden kuracağımız dolap için bir şifre oluşturmamızı isteyecek.

3. Şifresini belirlediğimiz dolabımızı uygun bir şekilde yerleştiriyoruz.

4. Daha sonra dolabımızın yanına gidip sol alt(LALT) tuşuna basıyoruz. Bunun üzerine karşımıza bir şifre girme dialogu çıkıyor. Daha önceden belirlediğimiz şifreyi giriyoruz. Bu arada istersek şifremizi arkadaşlarımızla paylaşıp onlarında dolaptan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

5. Şifremizi doğru girdikten sonra karşımıza gelen dialogtan istersek dolabın içerisine eşya koyabilir veya çıkarabiliriz. Benim modumda envanter sistemi olduğu için eşya sistemi üzerinden işliyor sistem. Envanterinizde olan eşyalarınızı dolabın içerisine koyabilirsiniz. Maksimum 40 kilogram eşya sığabiliyor.

6. Ayrıca /dolaplarim yazarak kendimize ait olan dolapların ID bilgisine ve şifrelerine ulaşabiliriz. Şifremizi unuttuğumuz durumlarda bu ekrandan dolabın ID'sine göre şifresine bakıyoruz.

DracDonix

Paylaşımın için teşekkürler dostum  :bandit:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Celsius

volitina

Harikulade birşey olmuş bu, paylaşımın için teşekkürler.

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Celsius

Kalashnikoff

Özel mesaj okuyup cevaplandırırmısınız lütfen.

███████████████████  %71

Ryroz

Celsius

Dyternal

Ben hariç herkes çok güzel renk buluyor bi ben mi absürd renk kullanıyorum ya. :kahkaha:

Çok güzel, renk kodunu alabilir miyim?

Celsius

Alıntı yapılan: Dyternal - 31 Mayıs 2019, 21:03:02

Ben hariç herkes çok güzel renk buluyor bi ben mi absürd renk kullanıyorum ya. :kahkaha:

Çok güzel, renk kodunu alabilir miyim?

Buyrun hocam : {F5E600}

Medcezir

Paylaşımın için teşekkürler. Ellerine sağlık.

Prisoners

MarshWR

Başarılı bir çalışma olmuş. Ellerinize sağlık.

Unknown