GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Came-A-Lot Restorant & Bar (Exterior/Interior)

Başlatan Sir Ahmet John, 02 Nisan 2019, 22:34:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sir Ahmet John

Merhaba

Interior hala bitmedi, bir kaç gün içerisinde interioru da güncelleyip bitireceğim.

Interior:

(Dış Görünüm)

Exterior:

vg-2
Son düzenlenme: 22 Nisan 2019, 02:12:56 Joker

Sir Ahmet John

Came-A-Lot yazısının arkasında normalde tabela var. Çektiğim fotoğraftan sonra eklemiştim. Kısa sürede güncellerim.   :evet:

cudless

İnteriorun içi çok büyük ama obje sayısı az ondan dolayı kötü bir görünüm oluşmuş. Onun dışında hoş, zamanla gelişirsin.

Sir Ahmet John

Alıntı yapılan: cudless - 02 Nisan 2019, 22:37:54

İnteriorun içi çok büyük ama obje sayısı az ondan dolayı kötü bir görünüm oluşmuş. Onun dışında hoş, zamanla gelişirsin.

:helal: Haklısın, içerisi çok boş, büyük olduğu içinde gerçekten kötü görünüm oluşturuyor. En kısa sürede o iç kısmı dolduracağım. Teşekkür ederim  :D

Barkın

Sanırım sandalyeler masalara oldukça yakın. Animasyon kullananlar için kötü bir durum oluşabilir. Dış hat güzel. Elinize sağlık

Sir Ahmet John

Alıntı yapılan: Barkın - 02 Nisan 2019, 22:43:35

Sanırım sandalyeler masalara oldukça yakın. Animasyon kullananlar için kötü bir durum oluşabilir. Dış hat güzel. Elinize sağlık

Alpha objeler. Yani oyuncu ile temas etmiyor, böylelikle içerisinden geçebiliyorsunuz.
Rahatlıkla /sit komutlarını kullanabilirsiniz.  :helal:

Sir Ahmet John

Enkei

İçeriyi biraz daha doldurabilirsen on numara olur. Paylaşım için teşekkürler. :helal:

Zeta

Paylaşım oldukça başarılı, balkon kısmı rol ortamına canlılık katabilecek türden. Interior konusunda iç hacmi biraz daha daraltıp obje çeşitliliğini arttırabilirsen daha iyi olacak.  :dans:

Sir Ahmet John

Alıntı yapılan: Zeta - 05 Nisan 2019, 17:14:57

Paylaşım oldukça başarılı, balkon kısmı rol ortamına canlılık katabilecek türden. Interior konusunda iç hacmi biraz daha daraltıp obje çeşitliliğini arttırabilirsen daha iyi olacak.  :dans:

Aynen söylediğiniz gibi yaptım, bir kaç dakika içerisinde güncelliyorum, yorumlar için teşekkürler  :kalp:

Sir Ahmet John

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sir Ahmet John

wowglarfist

Sir Ahmet John