GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Uzmanı Olduğunuz GTA Oyunu Var Mı?

Başlatan lazlow, 25 Şubat 2020, 19:35:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

En sevdiğinizden ziyade, avucunuzun içi gibi bildiğiniz GTA oyunu var mı? Benim GTA San Andreas ile GTA 5. İkisini de sürekli %100 bitiririm. Siz hangi GTA oyunlarının uzmanısınız?
Son düzenlenme: 20 Mart 2021, 14:31:41 lazlow

Uzzy

Desky

Tommy Vercetti

Lineopth

gtadelisi

Enkei

Yıllarca San Andreas oynamış birisi olarak kendimi uzman sayabilirim sanırım. Ucundan da GTA V'i ekleyebiliriz.

Vupsen

Hiçbir GTA oyununu %100 bitirmedim ama özellikle Vice City başta olmak üzere hemen hemen hepsinde kendimi usta olarak görürüm. :D

Levi

Birinci sıraya kesinlikle GTA San Andreas'ı eklerim. İkinciye de sanırım GTA 4.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

KamilPanpa37

Vice City ve San Andreas. ikisini'de çocukluğumdan günümüze elli defa bitirdim, ayrıca iki defa olmak üzere %100 bitirdim ve görev mekaniklerine daha hakimim.

Cerberus.

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

Denizcankaya97

GTA Online: Mükemmel bir pro olamasam da oyun mekaniklerine hakimim. Bu yüzden free mode'da benden üstün özelliklere sahip oyunculara karşı türlü türlü yöntemlerle üstünlük sağlıyorum. 😆 Birebir çatışmalarda bir tık yukarı çıkmam gerekiyor, onun dışında zayıf noktam sniper kapışmaları ve jet kullanımı. İki tarafta da o kadar kötü değilim ama biraz kassam üstesinden gelirim.

GTA IV: Bu oyunda helikopter kullanımı haricinde eskiden bayağı iyiydim.

GTA San Andreas: SAMP tarzı online ortamlarda hiç oynamadım. Ama hikayede epey vaktimiz geçti.

Diğer oyunlardan LCS ile VCS'yi oynama sürem hayatım boyunca 1 saati aşmaz maalesef. Vice City ve GTA III'te ise almam gereken epey yol var ancak bu saatten sonra onlarda fazla zaman geçireceğimi sanmıyorum.

Cerberus.

Alıntı yapılan: Denizcankaya97 - 13 Mayıs 2020, 15:35:11
GTA Online: Mükemmel bir pro olamasam da oyun mekaniklerine hakimim. Bu yüzden free mode'da benden üstün özelliklere sahip oyunculara karşı türlü türlü yöntemlerle üstünlük sağlıyorum. 😆 Birebir çatışmalarda bir tık yukarı çıkmam gerekiyor, onun dışında zayıf noktam sniper kapışmaları ve jet kullanımı. İki tarafta da o kadar kötü değilim ama biraz kassam üstesinden gelirim.

GTA IV: Bu oyunda helikopter kullanımı haricinde eskiden bayağı iyiydim.

GTA San Andreas: SAMP tarzı online ortamlarda hiç oynamadım. Ama hikayede epey vaktimiz geçti.

Diğer oyunlardan LCS ile VCS'yi oynama sürem hayatım boyunca 1 saati aşmaz maalesef. Vice City ve GTA III'te ise almam gereken epey yol var ancak bu saatten sonra onlarda fazla zaman geçireceğimi sanmıyorum.

GTA VC'de çık karşıma kapışak. :D

GTATurk geçmiş nicklerim:
- ismailykhayrani, IroniQ, Alchol, Graphic Violence, Cerberus

GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİ DE
"GALATASARAY"

raoz

Vice City'i 1 kere modlar ile 100% bitirmiştim, onun dışında sanırım San Andreas'ta iyiyim.
Son düzenlenme: 10 Aralık 2021, 19:30:48 raoz

Impeccable

GTA IV ve GTA V'de başarılı olduğumu düşünüyorum. San Andreas'ı uzun zaman sonra oynadığımda biraz bocalıyorum açıkçası. Oynadıkça alışıyorum ama.