GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

LCS ve VCS neden pcye resmi olarak gelemedi?

Başlatan JustDark, 01 Ekim 2021, 22:32:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JustDark

Hepimiz biliyoruz ki 2018 tarihleri olması lazım, GTA VCS bir mod ekibi tarafından pcye getirilecekti. Ancak maalesef ki o mod iptal oldu. Sonra bir vakit geçti ve LCS pcye geldi. Fakat Take2'nin modları teliflemesinden dolayı LCS kaldırıldı. Peki ya neden bu oyunlar resmi olarak bilgisayara gelmedi?  :allaalla:

LCS Resmi olarak pcye gelicek!

Bu olay bir Nvidia'nın uygulamasında bir kullanıcının yeni gelecek oyunları buldu ve paylaştı. Bunların arasında GTA Remastered Trilogy ve GTA Liberty City Stories çıktı! Eğer LCS sevilirse VCS'de gelir diye düşünüyorum.

İyide, neden zamanında gelmek yerine şimdi geliyorlar?

Zamanında bir GTA çıktığında bir sene sonra pc portu gelirdi. Ama VCS ve LCS'ye bu olmadı. O zamanlar Rockstar, Sonny ile PSP konusunda anlamıştır. Ve bu yüzden PSP, PS2, PS3'e çıktılar. Mobil cihazlar içinde çıkmıştı LCS gerçi ama VCS kafaya takılmadı Rockstar tarafından. Hadi bakalım, umarım bu oyunları Rockstar asla bırakmaz.

Hepinize iyi günler   :elsalla:

lazlow

Çünkü Rockstar Games'in konsol firmalarıyla da anlaşması oluyor. Örneğin Liberty City Stories hem PS2 ve hem de PSP konsollarına çıktı. PC'ye çıkmayarak, sadece o konsollara çıkarak Sony'nin de kazanmasını sağladı. Liberty City Stories şu an PS3 ve mobil olarak satın alınabilir.

Vice City Stories ne oldu? Ancak Phil Collins'in hem şarkısının hem de kendisinin artık bu oyunda yer almamak istememesi üzerine GTA Vice City Stories tamamen rafa kaldırıldı. Phil Collins oyunun hikâyesinde de yeri olan yan karakterlerden biri olduğu için, hem de In the Air Tonight şarkısının bir görevde çalması gerektiği için Collins'in bu kararı oyunu artık erişilemez kılıyor. Bu haberi de zamanında GTA Forums'da okumuştum, o okuduğuma dayanarak diyorum. Yine de oyunun sırra kadem basmasına mantıklı bir açıklama getiriyor.

Impeccable

Keşke gelseydi. Söylentiler doğru mu bilmiyorum ama eğer çıkarsa güzel olur.

Gladiator

Bilinmeyen Bey

LCS Çıkıyor. Ama VCS'yi unuttu Rockstar.