GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA The Trilogy: The Definitive Edition - Genel Sohbet Konusu

Başlatan lazlow, 05 Ekim 2021, 21:56:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 24 Ekim 2021, 16:45:34
Sadece San Andreas için geçerli o zaman

Şimdilik öyle, ilerleyen zamanlarda diğer iki oyunun da ekleneceği söyleniyor.

Ayrıca 7 Aralık'da GTA III definitive edition PS Now'a gelecekmiş.

lazlow

Bence indirimdeyken hepsini birden almak en iyisi. Far Cry 6'daki gibi collection edition gibi hediyeli fiziksel sürümü çıkmadan erken almanın anlamı yok bu şartlarda

Ratman

Microsoft Store'da oyunların hepsinin sayfalarına ayrı olarak erişilebiliyor ancak ayrı ayrı satın alamıyorsunuz almak için hepsi için ödeme yapmanız gerekiyor. Benim öncelikli hedefim VC'nin yenilenmiş versiyonunu oynamak, 6'nın Vice City'de geçmesini isteyen birisi olarak iyi ve ekonomik olurdu. 60 dolar bence yenilenmiş oyunlar için çok fazla bir tutar, 60/3'ten her biri için ayrı olarak fiyat koysalar daha güzel olurdu.

III'e oyun tarihinin ve serinin büyük yapı taşlarından biri olduğum için saygı var ancak ilgilenmiyorum, 7-8 sene önce hikayesini bir kez tamamlayıp daha geri dönme ihtiyacı hissetmemiştim. Bana göre hikayesi klişe ve oynanışı çok kalas. Diğer iki oyuna göre de attıkları resimleri beğenmedim çok fazla cartoon geldi. Beta versiyonundaki Darkel karakterini keşke yok etmeselerdi, Darkel karakterini sildiklerinden ötürü hikayede oynanmışlık belli oluyor, Darkel'in kalıntılarından olan görevler adını bile hatırlamadığım telefonla görev veren çete liderlerine değiştirilmiş halde verilmiş, Donald Love hakkında spekülasyonlar da ondan ötürü( :rockstar:  tarafından onaylanmamış olsa bile betada 11 Eylül saldırısına benzer bir şekilde öldürüldüğü söyleniyor.) Tüm bunlara rağmen oyunun en çekici göndermesi tünelde molotofla bekleyen Darkel'le bağlantısı olduğu söylenen insanlar keşke beta hikayesi değiştirilmeseymiş oyun daha karanlık bir tonda olurdu. Neyse konuyu daha fazla değiştirmeyeyim...

SA'ya gelince, oyun tarihinde SA kadar çok oynanan ve düzenli olarak her sene kendisi için mod çıkarılan oyun var mıdır bilmiyorum. Skyrim var aklıma gelen ama o da SA kadar eski değil. O yüzden modsuz bir SA'yı oynamak istemezdim, hali hazırda SA için yapılmış bir sürü grafik modu da mevcut.

Impeccable

Mark Zuckerberg, GTA San Andreas'ın Oculus Quest 2 için sanal gerçeklik versiyonunun geliştirildiğini açıkladı.

Gladiator

Impeccable

Oyunlar Xbox Gamepass'de indirilebilir hâle geldi. Gamepass sahipleri 9 Kasım'dan itibaren oyunu oynayabilecek. Bilginize.

lazlow

Beklentiler arttı. Steam'e gelince almayı düşünüyorum. Umarım Steam, Türkiye'ye uygun bir fiyatlandırma sağlar. Rockstar Launcher'a gelecek sürüm hem çok pahalı hem de Steam'in yerini tutmaz. Bekleyip göreceğiz.

lazlow

GTA Trilogy News adlı Twitter kullanıcısının paylaşımlarıyla, GTA Trilogy: The Definitive Edition'ın oyunlarının oyun içi ekran görüntüleri sızdırıldı:

:gtasa:

:gtavc:

:gta3: 

Bu görüntülere göre üç oyunun da görevlerinde kontrol noktaları ve otomatik kaydetme sisteminin olacağı bekleniyor.

Buradan da GTA The Trilogy - The Definitive Edition'ın hileleri desteklediğini görebiliyoruz.

raoz

Alıntı yapılan: lazlow - 10 Kasım 2021, 13:14:58
GTA Trilogy News adlı Twitter kullanıcısının paylaşımlarıyla, GTA Trilogy: The Definitive Edition'ın oyunlarının oyun içi ekran görüntüleri sızdırıldı:

:gtasa:

:gtavc:

:gta3: 

Bu görüntülere göre üç oyunun da görevlerinde kontrol noktaları ve otomatik kaydetme sisteminin olacağı bekleniyor.

Buradan da GTA The Trilogy - The Definitive Edition'ın hileleri desteklediğini görebiliyoruz.

Demek ki çok ümitlenmemek gerekiyormuş, yine muhteşem (!) bir Rockstar işçiliği. Ek olarak HUD'un ne kadar saçma olduğunu belirtmek istedim, San Andreas'ın HUD'u mobil versiyonundan, diğerleri orijinal hâlinin basbayağı Widescreen Fix modu yüklenmiş halleri. Cidden rezil. Hatta Vice City'nin yumruk simgesini San Andreas'tan alıp VC 10. Yıl arayüzünün temasına geçirmeleri gerçekten gördüğüm en kötü fikir ve işçilik.
Son düzenlenme: 10 Kasım 2021, 16:48:11 raoz

Bahadır..

Yarın oyun resmi olarak çıkana kadar Spoiler'da tutacağım bu yazımı.
Son düzenlenme: 10 Kasım 2021, 16:52:48 Bahadır..

shephard^

ben demiştim rockstar önceki yaptıgı işler gibi bunuda batırdı, ve rockstarın oyuncularını aptal yerine koydugunun kanıtı oldu eskiversiyonlarıda kaldırdılar oyuna destek cıkan hayatta tutan modlarıda tam bir rezillik. hiçbir değişme yok model, grafik ve shader modu gibi 500 tl vermek saçmalık

KamilPanpa37

GTA Series Videos canlı yayın videosuna göz attım ve maalesef biraz hayal kırıklığı yaşadım. Unreal Engine 4 grafik motoru ile çevreyi ve karakterleri HD bir düzene sokmuşlar, bir de Gta V ve RDR2'de olduğu gibi silah değiştirme çarkı eklemişler, üç trilogy'e harita ve navigasyon eklenmiş, görevlerde checkpoint sistemi getirilmiş o kadar, oynayan oyuncuyu iki saat kadar izledim, her hangi bir Cover siper alma mekaniği falan göremedim, tamamen eski oynanış dizaynı ile tamamen aynı.

Araçlarda veya silah seslerinde falan da bir değişiklik yapmamışlar.

Gta III'de ana karakter ateş ederken silahının animasyonunun anlık bozulduğunu  falan  farkettim, grafiklerde şu anlık ufakta olsa bazı teknik hatalar  gözüme  çarptı gibi geldi, tabi ilerki güncellemeler ile düzeltirler.

Bu arada Vice City'de Tommy Vercetti maalesef yine yüzemiyor, 2002'de ki orjinal seride oyun motorundaki teknik imkansızlıklar  ve hatalar falan dedik ama adamlar Unreal Engine'da yüzme mekaniği ile hiç uğraşmamışlar.

Bu arada özellikle Vice City'de deniz suyu efektleri çok kötü geldi gözüme, gece bile suda bina ışıklarının RTX'leri dokunmamış, San andreas'da ise yol texture'lerinin brightness detayı çok açık buz pisti gibi bembeyaz görülüyor, belki oynayan oyuncu brightness detayını çok açmış olabilir.

Şu anlık gözüme çarpanlar bunlar, iyi taraflarında gelecek olursam  gece ışıklandırmaları ve yağmur yağdıktan sonraki yolda biriken su efekti detayları ve araç üzerindeki yansımalar gece ışıkları ile oldukça güzel görülüyor, özellikle Gta III'ün gece yağmurlu görsel atmosferi Unreal Engine motoru ile halen kasvetli görülüyor.

NOT: Bu arada GTA Series Videos kanalında gameplay canlı yayını yapan kişi PlayStation 5 üzerinden oynadı, PC grafik detaylarıda aşağı yukarı aynı olur diye tahmin ediyorum.

Impeccable

Oynanış adına ufak değişiklikler dışında heyecanlandıran bir şey göremedim. Gamepass ile San Andreas'ı deneyeceğim sadece. Onun dışında satın almam. Hayal kırıklığı oldu biraz.

Bilinmeyen Bey

Buglar, değişik "düzeltmeler" veya "geliştirmeler". Hepsi yalan çıktı. Twitter yanıyor, şuan alev aldı. Millet şuan bize yalan söylendiği için sinirleniyor. Evet oyun grafikleri güzel, kalite düşünülür ancak mekanikler, karakterler, diğer özellikler kötü olmuş.

Impeccable

Videoyu izliyordum da, en basitinden tırmanma bile gelmemiş (GTA III) inanamıyorum gerçekten.

57:30'dan itibaren görebilirsiniz.

41:10'da köprü fiziksel olarak kayboluyor ve oyuncu arabayla birlikte suya düşüyor.
Son düzenlenme: 10 Kasım 2021, 20:07:29 Impeccable