GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA The Trilogy: The Definitive Edition - Genel Sohbet Konusu

Başlatan lazlow, 05 Ekim 2021, 21:56:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

10 Kasım 2021 Güncellemesi:

GTA Series Videos tarafından 3 saatlik PS5 Gameplay videosu, Youtube üzerinden canlı olarak yayınlandı.

22 Ekim 2021 Güncellemesi:

İlk Ekran Görüntüleri ve Resmi Fragman Geldi:

GTA Trilogy: The Definitive Edition, ön siparişe açıldı. Türkiye'de 529₺'den satışa sunuluyor.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Platformlara Çıkış Tarihleri:

PC - 11 Kasım
PS5 & Xbox Series X|S - 11 Kasım (dijital)
PS4 & Xbox One & Series konsolları (kutulu) - 6 Aralık
Switch - 11 Kasım (dijital)

8 Ekim 2021 Güncellemesi:

Rockstar Games, GTA The Trilogy : The Definitive Edition'ı resmi olarak duyurdu. Çok yakında geliyor!

Yaklaşan yıl dönümünün şerefine, Rockstar Games, GTA Trilogy The Definitive Edition'ı resmi olarak duyurdu! Bu yıl içinde Rockstar Games Launcher aracılığıyla PC'ye ve PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Switch geliyor. Ayrıca 2022'nin ilk yarısında iOS ve Android'e de geliyor. Tüm oyunların mevcut sürümleri önümüzdeki hafta dijital mağazalardan kaldırılacağı söyleniyor. Ayrıntılar için portal yazımıza göz atabilirsiniz: GTA: The Trilogy - The Definitive Edition Çok Yakında Geliyor

Resmi Teaser:

Her şey Kotaku adlı ünlü video blog sitesinin paylaştığı GTA Trilogy'nin remastered olarak yeniden satışa sunulacağı haberi ile başlamıştı. GTA Trilogy, içinde GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas'ın yer aldığı Grand Theft Auto serisinin efsane üçlemesinin genel adıdır. Hemen hemen birçok oyuncunun hayatında önemli yeri olan ve hiç eskimeyen bu üç oyunun yenilenmiş versiyonlarının çıkacağı haberi, ilk duyurulduğunda neredeyse hayal gibi bir şeydi. Ancak Kotaku, güvenilir bir kaynak olsa da asıl sözün sahibi olan Rockstar Games, bu konu hakkında hiçbir resmi açıklama yapmadığı için bu haber, sadece bir söylentiden ibaret kaldı.

Efsanevi GTA üçlemesi ile ilgili haberimize buradan göz atabilirsiniz: GTA Trilogy Remastered Gerçek Oluyor

Nvidia GeForce NOW ile GTA Trilogy Remastered

Tarihler 13 Eylül 2021'i gösterdiğinde GTA Trilogy Remasted ile yeni bir söylenti yayınlandı. Bir oyuncu, bir şekilde Nvidia GeForce NOW'ın gizlenmiş oyunlarını gün yüzüne çıkarmayı başarmıştı. Bu oyun listesinde de GTA üçlemesinin Remastered versiyonu ve GTA Liberty City Stories'in PC sürümü de bulunuyordu. Elbette bu konu hakkında bir kesinlik olmadığı için yalnızca söylenti olarak kaldı; Yine de GTA hayranlarını umutlandırmaya yetti.

Nvidia GeForce Now ile GTA Trilogy Remastered haberimize buradan ulaşabilirsiniz: Nvidia GeForce NOW ile GTA Trilogy Remastered Doğrulandı

The Definitive Edition

30 Eylül'de de Güney Kore Derecelendirme Kurulu sayesinde, GTA 3, Vice City ve San Andreas'ın remastered sürümünün, "The Definitive Edition" adıyla yer alacağı doğrulandı.

Yeni İkonlar

5 Ekim'de de bazı oyuncular tarafından Rockstar Games Launcher'da gizlenmiş kodlar arasında GTA 3, GTA Vice City ve GTA San Andreas'a ait olan ve remastered sürümlerine ait olduğu iddia edilen yepyeni ikonları ortaya çıktı.

Resim: @bs_blackscout

GTA Trilogy Remastered hakkında şimdiye kadar ortaya çıkan bütün söylentiler bunlar. Hakkında henüz resmi bir açıklama olmadığı için hala "söylenti"den ibaret olsa da genel olarak bakıldığında, yepyeni bir GTA Trilogy'nin çok yakında bizlerle olacağını -neredeyse- doğruluyor.
Son düzenlenme: 11 Kasım 2021, 17:20:26 lazlow

lazlow

Yeni ikonlardan sonra yeni başarımlar, yeni arka planlar ve oyunun yeni logoları da ortaya çıktı.

Yeni başarımlar:

GTA 3:

GTA Vice City:

GTA San Andreas:

Yeni Arka Planlar:

Yeni Logolar:

GTA Trilogy'nin "The Definitive Edition" adlı remastered versiyonunun yeni logolarını @Word adlı Twitter kullanıcısı ortaya çıkardı.

Son düzenlenme: 08 Ekim 2021, 21:53:20 lazlow

Gladiator

raoz

Bunları görmek bile heyecanlandırıyor.

lazlow

Alıntı yapılan: Gladiator - 06 Ekim 2021, 11:08:55
Harika görünüyorlar.
Evet öyle, umarım hayal kırıklığı olmaz :)

Alıntı yapılan: raoz - 06 Ekim 2021, 11:30:47
Bunları görmek bile heyecanlandırıyor.
Katılıyorum. Yakında duyurusu gelir gibi hissediyoruum.

#McAllen

PAWN DEVELOPER

_Code

Oyunlardaki fizik moturunu, vuruş hissiyatını değiştirmiyeceklerse hiç boşuna uğraşmasınlar.
Ha birde beta da silinen içerikler var onlarda eklense mükemmel olurdu.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Bilinmeyen Bey

Tamam ozaman, ismi "Definitive Edition". İnşallah iyi yaparsın Rockstar. İnşallah  :@@

raoz

Videoyu ilk gördüğümde nasıl bir heyecanla tıkladığımı anlamadım.

lazlow

Eski heyecanları yaşatmasını umuyorum. Belki bir GTA 6 değil ama yine bir süre remastered oyunlarla GTA özlemimizi dindiririz. En azından beklediğimize değeceğini umuyorum :helal:

KamilPanpa37

Rockstar'dan resmi duyuruyu aldık hadi hepimize hayırlı olsun.  Remastered detaylarına gelecek olursak, achievement iconları ve The Definitive Edition isim logoları gayet şık tasarlanmış. Şu an her şeyi ile kusursuz olmuş demek için çok erken, Remastered sürümlerine ait trailer ve gameplay içerikleri gelsin, Remastered sürümleri teknik anlamda nasıl bir altyapıya sahip olmuş o zaman daha ayrıntılı değerlendirebiliriz.  :)
Son düzenlenme: 08 Ekim 2021, 21:36:21 KamilPanpa37

_Code

Vuruş hissiyatını ve fizik motorunu değişsinler daha bir şey istemiyorum

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

lazlow

Alıntı yapılan: _Code - 09 Ekim 2021, 00:36:56
Vuruş hissiyatını ve fizik motorunu değişsinler daha bir şey istemiyorum
Kesinlikle :helal: Grafiklerini yenileyip öyle bırakmasınlar

Oner

Benim oynama amacım roleplay, pek ilgi göstereceğimi sanmıyorum. Tabii nasıl bir oyun çıkartacaklarına bağlı. Zamana göre bakacağız. Ama Rockstar'ın iyi iş yapacağına inanıyorum.

Discord: Ascendency#7970

KamilPanpa37

Rockstar önümüzdeki hafta eski trilogy sürümünü  Steam ve bütün dijital platformlardan kaldırıp remastered trilogy sürümü ile güncelleyecekmiş. Eğer eski  trilogy sürümlerini  koleksiyonunuza eklemek için satın alma plânınız varsa acele edin derim. Remastered trilogy sürümü fiyatlı olacak gibi görülüyor .