GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA Oyunlarının Çamaşırhaneleri

Başlatan lazlow, 14 Mart 2020, 14:15:53

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

Çamaşırhanelerin rolü GTA oyunlarında pek yok. GTA 3'te bir görevde Toni Cipriani borcunu ödemeleri için, Triad'lara ait bir çamaşırhaneye giriyor. GTA Vice City'de ise eşofman giymek için giriyoruz. GTA 4'te çamaşırhanelerin özelliği daha fazla. Hem bir görevde çamaşırhaneye giriyoruz hem de görev dışında soyabiliyoruz.

Son düzenlenme: 01 Mayıs 2020, 22:07:36 lazlow

Uzzy

Teşekkürler lazlow yin GTA bilginle forumu çoşturuyorsun :D :kalp:

Vupsen

Maksat oyunda esnaf olsun. :D

Lineopth

Karşılaştırmalar için teşekkürler.

Desky

Tommy Vercetti

gtadelisi

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 14 Mart 2020, 15:30:44
Maksat oyunda esnaf olsun. :D
Bende onu yazacaktım. Güzel tesadüf oldu. :)

Impeccable

GTA IV'de çamaşırhanelerde soygun yapabileceğimizi oyun çıktıktan seneler sonra öğrenmiştim.

Elinize sağlık.

Purgatory

Alıntı yapılan: Impeccable - 19 Nisan 2021, 01:27:19
GTA IV'de çamaşırhanelerde soygun yapabileceğimizi oyun çıktıktan seneler sonra öğrenmiştim.

Elinize sağlık.
Ben şimdi sen diyene kadar bilmiyordum iyi mi, ilk defa 2009 yılında oynamış olmama rağmen. :D Güzel oluyor doğrusu böyle detayları yıllar sonra keşfetmek, oyunun sunacağı şeyler bitmemiş demek oluyor çünkü bu.

lazlow

Alıntı yapılan: Anestezi - 19 Nisan 2021, 14:13:32
Alıntı yapılan: Impeccable - 19 Nisan 2021, 01:27:19

Elinize sağlık.
Ben şimdi sen diyene kadar bilmiyordum iyi mi, ilk defa 2009 yılında oynamış olmama rağmen. :D Güzel oluyor doğrusu böyle detayları yıllar sonra keşfetmek, oyunun sunacağı şeyler bitmemiş demek oluyor çünkü bu.
En güzel yanı şu şekilde: Kapıda arabayı bekletip kar maskesini takıp içeri dalmak. Silahla içeridekileri korkutup kasayı boşaltıp, polis gelince oradan tüymek. GTA 5'teki marketler de kısmen bu şekilde soyuluyor. Ama onda kasiyer paraları doldururken bu oyunda biz kasayı boşaltabiliyoruz. Aynı şekilde internet kafelerde de soygun gerçekleştirebiliyoruz.

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 19 Nisan 2021, 16:32:40
En güzel yanı şu şekilde: Kapıda arabayı bekletip kar maskesini takıp içeri dalmak. Silahla içeridekileri korkutup kasayı boşaltıp, polis gelince oradan tüymek. GTA 5'teki marketler de kısmen bu şekilde soyuluyor. Ama onda kasiyer paraları doldururken bu oyunda biz kasayı boşaltabiliyoruz. Aynı şekilde internet kafelerde de soygun gerçekleştirebiliyoruz.

Sadece ben böyle yapıyorum diye düşünüyordum :D :D. Oyundan alınan keyfi arttırıyor kesinlikle.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 19 Nisan 2021, 18:02:23
Alıntı yapılan: lazlow - 19 Nisan 2021, 16:32:40

Sadece ben böyle yapıyorum diye düşünüyordum :D :D. Oyundan alınan keyfi arttırıyor kesinlikle.
Banka soygunu dışında böyle bir soygun görevi yok oyunda, mini oyun olarak oynanabilir.

sharax

Gladiator

Bilinmeyen Bey

GTA IV'deki en iyisi, GTA III bu konuda saçma bir şekilde 2. ancak diğerlerini bilmiyorum. Hepsi aynı çünkü diğerlerinin...