GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

En İyi GTA Logosu Hangisi?

Başlatan Impeccable, 17 Mayıs 2021, 23:46:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

GTA

GTA 2

GTA III

GTA Vice City

GTA San Andreas

GTA Advance

GTA Liberty City Stories

GTA Vice City Stories

GTA IV

GTA TLaD

GTA TBoGT

GTA EFLC

GTA Chinatown Wars

GTA V

GTA Online

Benim favori logom GTA V'in logosu.

Bilinmeyen Bey

Chinatown, San Andreas ve LCS

lazlow

GTA 1 farklılığyla dikkat çekiyor. TBOGT ile Chinatown Wars oyunun temasıyla uyumlu. GTA Online da fena değil. Ancak GTA Advance için pek uğraşılmamış.

DracDonix

En kötüsü GTA2 logosu bana göre. Geri kalan hepsi eşsiz. <3

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Impeccable

Alıntı yapılan: lazlow - 18 Mayıs 2021, 14:10:58
GTA 1 farklılığyla dikkat çekiyor.

Evet kesinlikle. En başta yarış oyunu olarak tasarlandığı için öyle muhtemelen.

Razor02

GTA 1 kesinlikle diğerlerinden farklı, Grand Theft Auto yazısının farklı bir font ve renkte olması onu diğerlerinden farklı kılıyor kullanılan renkler ve yıldız ile ateş detayları çok hoş. Onun dışında sonrasında bir standart haline gelen beyaz fontun altına eklenen logoların ve yazıların olduğu olduğu GTA logolarından ise en beğendiğim TBOGT ve GTA V'in logosu. TBOGT üzerinde kullanılan renk geçişleri Nightclublardaki ışıklandırmaları çok güzel yansıtıyor oyunun diğer iki oyuna göre daha renkli olduğu kesin, telefonumuzdan kıyafetimize ve radarımızda kadar o canlı mavi pembe sarı renkleri iyi yedirilmiş. GTA V'te ise logonun esinlenildiği şeyi altta resim olarak verdim bu yüzden hoşuma gidiyor ayrıca yeşil rengide çok hoş nedense bana kumarhaneleri hatırlatıyor :)

Clayss

GTA V GTA San Andreas Ve GTA IV güzel uyuyor bence. :helal:

Impeccable

Alıntı yapılan: Razor02 - 18 Mayıs 2021, 19:21:14
GTA 1 kesinlikle diğerlerinden farklı, Grand Theft Auto yazısının farklı bir font ve renkte olması onu diğerlerinden farklı kılıyor kullanılan renkler ve yıldız ile ateş detayları çok hoş. Onun dışında sonrasında bir standart haline gelen beyaz fontun altına eklenen logoların ve yazıların olduğu olduğu GTA logolarından ise en beğendiğim TBOGT ve GTA V'in logosu. TBOGT üzerinde kullanılan renk geçişleri Nightclublardaki ışıklandırmaları çok güzel yansıtıyor oyunun diğer iki oyuna göre daha renkli olduğu kesin, telefonumuzdan kıyafetimize ve radarımızda kadar o canlı mavi pembe sarı renkleri iyi yedirilmiş. GTA V'te ise logonun esinlenildiği şeyi altta resim olarak verdim bu yüzden hoşuma gidiyor ayrıca yeşil rengide çok hoş nedense bana kumarhaneleri hatırlatıyor :)

Doğru, 1899 yılının 5 dolarlık banknotundaki "v" kullanılmış.

laéx

Alıntı yapılan: Razor02 - 18 Mayıs 2021, 19:21:14

Hmm, bu bilgiyi hiç görmemiştim. Yeni bir bilgi daha öğrenmiş oldum. :)

Gladiator

Vice City San Andreas ve V'in logoları çok iyi çok beğeniyorum