GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ana Müziğini En Çok Sevdiğiniz GTA Oyunu

Başlatan lazlow, 15 Mart 2020, 17:33:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

GTA oyunlarını efsane yapanlar oyunların ana müzikleridir. Kimileri oldukça sıradan gelse de bazıları defalarca dinlenir. Tabii müzik zevki de göreceli olduğu için kimine sıradan gelen kimine efsane gelebilir. Sizin en sevdiğiniz GTA ana müziği hangisi? Benimki GTA Liberty City Stories, oyunun temasını harika yansıtıyor. İkincisi GTA IV ve üçüncüsü San Andreas.

GTA 1

GTA 2

GTA London

GTA 3

GTA Vice City

GTA San Andreas

GTA Advance

GTA Liberty City Stories

GTA Vice City Stories

GTA IV

GTA The Lost And Damned

GTA The Ballad Of Gay Tony

GTA Chinatown Wars

GTA 5

Jesus!

Enkei

GTA San Andreas ve garip bir şekilde GTA IV'ün ana müziğini beğeniyorum.

DracDonix

Alıntı yapılan: Enkei - 15 Mart 2020, 22:12:42
GTA San Andreas ve garip bir şekilde GTA IV'ün ana müziğini beğeniyorum.
Bende öyle.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Uzzy

Lineopth

Chinatown Wars girişi çok komik geliyor ama ondan sonra fena rap giriyor devreye. Onu çok beğenirim.

Desky

Oner

Çoğu güzel.
Son düzenlenme: 19 Mart 2020, 03:41:17 Oner
Discord: Ascendency#7970

Tommy Vercetti

gtadelisi

GTA London, GTA Liberty City Stories ve GTA V üçlüsü arasındayım.

Bahadır..

GTA 2, GTA Liberty City Stories, GTA IV, GTA Chinatown Wars.

GTA Londra da babalar gibi Rock bu arada bilemedim onu da listeye koysam mı :)

lazlow

Alıntı yapılan: Bahadır.. - 20 Mayıs 2020, 17:27:19
GTA 2, GTA Liberty City Stories, GTA IV, GTA Chinatown Wars.

GTA Londra da babalar gibi Rock bu arada bilemedim onu da listeye koysam mı :)
Ben GTA London'da en çok "Pomp" adlı müziği seviyorum. Bana James Bond'un müziğini hatırlatıyor ve eminim ki ondan esinlenilmiş. İkisini de spoiler içine bırakayım da belki fark edersiniz:

TRSinan28

Ana müzik değil de GTA IV'ün Loading müziğine hastayım. Bilgisayara indirdim onu, gaza gelmek için dinliyorum.  :şeytan:
Edit: Sanırım ana müzik ile hemen hemen aynıydı bu loading müziği.
Son düzenlenme: 21 Mayıs 2020, 22:09:14 TRSinan28

lazlow

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 21 Mayıs 2020, 22:07:39
Ana müzik değil de GTA IV'ün Loading müziğine hastayım. Bilgisayara indirdim onu, gaza gelmek için dinliyorum.  :şeytan:
Edit: Sanırım ana müzik ile hemen hemen aynıydı bu loading müziği.
Sadece yavaşlatılmış hali. Ayrıca yeni versiyonda aynı zamanda TBOGT'nin loading müziği oldu. Neden orijinal TBOGT müziğini kaldırmışlar anlayamadım.

Ranger.

GTA IV demişken Pause Menu müziği de efsaneydi. Sırf o müziği dinlemek için ESC'ye basıp menüde dolaşırdım.

Onun dışında her GTA oyununun ana müziği birbirinden efsanedir. (GTA V hariç bence) GTA 5 çıkmadan önce Ana menü müziği beklentim oynanış/grafik beklentimden daha fazlaydı diyebilirim. Rockstar Theme Song işini çok iyi yapıyordu. Ancak GTA 5 çıkınca hayal kırıklığına uğradım. Welcome the Los Santos intro müziği yine fena değildi de loading ekranındaki müzik gerçekten çok kötüydü. Trailer müziğindeki Stevie Wonder - Skeletons'ı ana müzik olarak kullansalardı bile daha güzel olabilirdi.