GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Hırsız Polis | 185.255.92.142:7777 |

Başlatan Backup, 13 Mayıs 2018, 10:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Uzun zaman sonra samp listesine baktığımda sunucunun düşük userlerde gezgiğini gördüm bir sebebi var mı?

Sa-Mp 2014-2020

Backup

Alıntı yapılan: Xchatt - 23 Temmuz 2021, 15:34:49
Uzun zaman sonra samp listesine baktığımda sunucunun düşük userlerde gezgiğini gördüm bir sebebi var mı?

Baş sebebi ilgilenemiyoruz. Üst yönetim olarak oyuna ayırdığımız vakit düştü. Diğer açılan hırsız polis sunucuları da buna etken. Oyuncular yenilik arıyor. Arz talep dengesini tutturamıyoruz.

Ayrıca kendisinden hosting almazsam saldırı yapacağım diye tehdit eden amipler de buna etken.

Gönül ister ki hayatımız SA:MP'den ibaret olsa ve bizler de zirveye oynasak. Bu cümlem 3 sene önce gerçekti ama şuan için hayalden ibaret.

Biz emeklere olan saygımızdan ve sunucuya sadece hobi amaçlı yaklaştığımız için aktif kalmayı tercih ediyoruz. Diğer sunucular gibi user düşüklüğünde kapatıp gitmeyi düşünmüyoruz. 

memati

Sampın bittiği gibi sizde bitmişsiniz.İncinmişsiniz.

Backup

Alıntı yapılan: memati - 30 Temmuz 2021, 02:41:32

Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez.
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2021, 23:14:49 Anestezi Sebep: İletinin ikinci kısmı, uygunsuz ifadeler sebebiyle kaldırıldı.

Tommy_Rasher

Alıntı yapılan: Lloyd - 21 Mart 2021, 03:07:23
Ergenliğe yeni girmiş çocukların sampa başlama mekanı olan bir oyun modu olduğu için kitlenin ne kadar toxic olduğunu anlatmaya gerek yok. sunucuya kurulduğu tarihte kaydolan birisiyim, mod'a faydam da olmuştur zamanı geldiğinde fakat  sunucunun çoğu, fazla soygun ve varolan parasından dolayı gelen rahatlıktan dm&troll olduğu için yeni bir kayıtsanız yarım saatten fazla kalınca tilt olup sampı silebiliyorsunuz ki bunu herhangi bir Hp modunda zaman geçirmiş biri bile çok iyi bilir.

Olayın içinde benimde olduğum ve tilt olduğum bir olay daha şöyle gelişti;

Normalde cnr oynamıyorum fakat arkadaşımın isteğiyle gece 00-01 saatlerinde serverde günün stresini atmak ve zaman öldürmek için giriyoruz fakat her seferinde iki tane eleman (bazen yandaşları da oluyor onları katmıyorum) yaşları yine 15lerinde çok eminim, sürekli bize focus atıp araçlarımızı patlatıyor,oyunu oynama hevesimizin ırzına geçiyorlar. Buna ek, aracımızı patlatırken araçta olduğundan dolayı aranma almıyor ve adamı yanımızdan uzaklaştıramıyoruz,aranması beyaz olduğundan dolayı da kesemiyoruz.Bu seferde chat yapıp daş-ak geçer gibi konuşuyor. Bunu da geçtim, savaşıyoruz bu seferde kaçiriyor ve kaçirdiği araçta müdahele edemeden kesebiliyor,keserken de yine aynı şekil chatten daş*ağını geçiyor. Makas alabiliyoruz ama nereye kadar... Sürekli kişileri rapor etmeme rağmen admin kadrosunun vasıfsızlığından hiçbir şey yapılmadı, olay her gün süregeldi.Çocukları discorda davet ediyorum konuşmak için gelmiyorlar neden yaptıklarını sorduğumuzda da zevk meselesi vs gibi daş*ak kelimelerle cevap alıyoruz. En sonunda tilt olduğumdan dolayı chatten ettiğim laflardan  kalıcı :) ban yedim. Ben banlanmasında değilim ama gerçekten çok yazık.
Sunucu sahiplerine ve sunucuyu karalamıyorum sadece sitemimi dile getirdim. Fakat cnr mod'u ve mod'un kitlesi anlatılamayacak kadar vasıfsız ve küçük çocuklardan oluşuyor.
Allah sabır versin kardeşim,benimki tükendi.
@Backup

Çok Ama Çok Haklısın Kanka...

memati

Alıntı yapılan: Backup - 31 Temmuz 2021, 15:08:32
Alıntı yapılan: memati - 30 Temmuz 2021, 02:41:32

Biz bitti demeden hiçbir şey bitmez.
Boşa triplere girmeyiniz ve kendinizi avutmayınız,2016-2018 arası yıllarında güzel geçirdiğimiz o günleri hala hatırlamaktayım.Ancak zamanla herşey değişir algısını sizin için söylemeyeceğim,çünkü kendiniz sunucunuzda saçma sapan şeyler yaparak insanları soğuttunuz.Hatanın farkına var mücahit.Gerçi artık çok geç.Kendini hırpalasanda,çabalasanda artık düzeltemezsin.Bittiniz bile.

Murat Budak

@Backup Kendi sunucunu kendin öldürdün zaten ayakta tutanlarda Russell filandı onlarda gidince öldü, para göz olduğunu zaten eski oyuncuların biliyor şimdiki oyuncular aptal kitle olduğu için görmezler anca yağcılık yaparlar @memati haklı bu konuda

Rexiun

Kim kimle kapışıyor halâ çözemedim

Lonnely

Neyi tartışıyorsunuz hala? Atı alan Üsküdar'ı geçti, sunucu sahipleri bile sunucunun artık son demlerini yaşadığını söylüyorlar. İlgilenemediklerini söylüyorlar. İlgilenilmeyen, bitecek bir sunucu için şurada oturup neyi tartışıyorsunuz. Bırakın akışına, bakın keyfinize. Olan oldu, biten bitti.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

FalafelÇorba

Sunucuya yazık oldu giden onca emekler verilen onca yıllar boşa gitti lakin vakti gelmişti zaten böyle olacağı belliydi hakkınızda hayırlısı olsun. Zaten platformda emek adına bir şey kalmadı gördüğüm kadarıyla çevremde ki 1 2 sunucu çabalıyor bir şeyler için gerisi leş.

Metaxa

Alıntı yapılan: _Chucky - 24 Eylül 2021, 18:51:34
@Backup Kendi sunucunu kendin öldürdün zaten ayakta tutanlarda Russell filandı onlarda gidince öldü, para göz olduğunu zaten eski oyuncuların biliyor şimdiki oyuncular aptal kitle olduğu için görmezler anca yağcılık yaparlar @memati haklı bu konuda
Russell mi? Güldürme beni, dalgana bak.

Neastron.

Tüm oyuncularımıza merhaba,
Geçmiş ayda Los Santos'a geçeceğimizi ve çalışmalara başladığımızı duyurmuştuk. Çoğu çalışmalarımızın sonuna geldik. 5 yıldır vakit geçirdiğiniz San Fierro şehrini bir kenara atıyor, yeni maceralar, yeni bir tat için Los Santos sayfasını açıyoruz.
Detaylar: https://www.yeninesilcnr.net/index.php?topic=36097.0

Los Santos'a 24.10.2021 - 22.00'da geçiş sağlıyoruz. Yeni dönemde sizleri bekliyor olacağız!
Son düzenlenme: 23 Ekim 2021, 14:52:43 Neastron.

Backup

Biz bitti demeden bitmeyeceğini söylemiştik. Anlık 60 oyuncu ile Los Santos'a geçiyoruz.
Son düzenlenme: 24 Ekim 2021, 22:45:13 Backup

Powsyne

.
Son düzenlenme: 24 Ekim 2021, 22:47:59 Psoria Sebep: silin

Backup

Alıntı yapılan: Psoria - 24 Ekim 2021, 22:35:23
Alıntı yapılan: Backup - 24 Ekim 2021, 22:09:11
Biz bitti demeden bitmeyeceğini söylemiştik. Anlık 40 oyuncu ile Los Santos'a geçiyoruz.
Nasıl yaptığınızı açıklar mısınız? Belki gelecek nesilde bundan faydalanır.
Affediciliğimizi kullandık. Faydalanmak isteyen faydalanır, faydalanmak istemeyen faydalanmaz ama hem faydalanıp hem de havlayan olursa onlar için iyi olmaz :)