GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ventus Gaming Hırsız Polis 2020

Başlatan Creutzfeld, 28 Nisan 2020, 22:51:59

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TufanCan

Creutzfeld

Artık buralar sarmıyor be krdşm gelen olursa bekleriz...

Flash2024

Hırsız Polis vay be ne zaman oldu özlemişim özlem giderdim bi an inş dilediğiniz yerlere gelirsiniz..

Creutzfeld

Alıntı yapılan: Flash2024 - 03 Mayıs 2020, 16:05:35
Hırsız Polis vay be ne zaman oldu özlemişim özlem giderdim bi an inş dilediğiniz yerlere gelirsiniz..
İnşallah, bekliyorum.

Creutzfeld

Anti Hile sistemi Güçlendirildi 0.3.7 R1 Client Girişleri kapandı. R2-R3-R4 Client Girişleri açılmıştır. Sunucu aktif. İP: 77.83.201.169:7777

Creutzfeld

Sunucu aktif olup, hosted tab sağlanmıştır. Oyun modu güncellemesi gece saatlerinde sunucuya eklenecektir, eklendikten sonra görüntüler konuya aktarılacaktır.

https://discord.gg/6Ztnwsg Discord sunucumuza gelerek güncellemelerden an be an haberdar olabilirsiniz.

ventus-gaming.com sitemiz hosting değiştirileceğinden bakımdadır.

Rouge

Creutzfeld

Creutzfeld

Sınırlı sayıda görsel eklendi, gün içinde vaktim olduğunda devamını da paylaşacağım.
Forum sitesi gün içinde aktif.

mtb

2017-2024

Creutzfeld

Bugün yanımızda olan tüm Ventus ailesine teşekkürlerimizi sunarız.

Alıntı yapılan: M T B - 20 Mayıs 2020, 16:13:41
Dostumun sunucusu,başarılar.
Teşekkürler.

Creutzfeld

Bol bol etkinlik, para skor dağıtımı yapılmaktadır.
#VentuslaKal

HELLBOY

sunucu tamamen "pay to win"  olmuş 150 can zırh ne demek  bunu kaldırmalısınız bence sunucunuzun iyiliği için böyle düşünüyorum gerisi size kalmış.
Nekadar vazgeçin demem rağmen @RasYoneL sende bendeki hırsı görüyorum tebrikler umarım iyi yerlere gelirsin.

Creutzfeld

Alıntı yapılan: HELLBOY - 22 Mayıs 2020, 11:26:27
sunucu tamamen "pay to win"  olmuş 150 can zırh ne demek  bunu kaldırmalısınız bence sunucunuzun iyiliği için böyle düşünüyorum gerisi size kalmış.
Nekadar vazgeçin demem rağmen @RasYoneL sende bendeki hırsı görüyorum tebrikler umarım iyi yerlere gelirsin.
Sunucuya gel, sana tanıtalım ondan sonra pay to win yorumu yap bence...

RasYoneL

Alıntı yapılan: HELLBOY - 22 Mayıs 2020, 11:26:27

@HELLBOY
Yorumun için teşekkür ederim.Beni tanıyorsun kitlenin ufak bir kısmında tanıyor ,hiçbir zaman para kazanmak için bu işi yapmadım. Benim için her zaman userlerin isteği öndeydi. Tabiki bu sunucunun da geçinmesi gereken belirli miktarda ücretler var.Bu kişisel bir şey olduğu için söylenmemesi gerekir fakat ben veya ortakların hiçbir şekilde 5 kuruş alınmmıştır.Kendi kendi yürütsün userler istediği gibi oynasın, eğlensin güzel bir ortam sağlıyalım onlara bizim amacımız hep buydu. Yorumun için teşekkür ederim uzun uzun açıklamak istedim.En azından doğruyu görün diye hocam. Çok hırslıyımdır.Çabalarım ederim. Başladığım işi layığı neyse o şekilde tamamlamak isterim ama beni burda asıl tutan şeyler;
Tam anlamıyla sunucu değil, arkadaşlarım-ortam biz bunun için buradayız.tabiki birde  userlerimiz güzelce oyun oynadıklarını görebilmek için buralardayız. Tekrardan teşekkür ederim. Herkesi Bekleriz arkadaşlar sunucumuza yerimiz yurdumuz belli.Hayırlı günler.

Discord: RasYoneL#7704