GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vegas Hırsız Polis[80.93.220.69:7777]

Başlatan VGS_InFlames, 16 Kasım 2020, 02:55:04

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rexiun

Adminin boş insan dediği insanı bir soruştursun olurmu.
Son düzenlenme: 31 Ocak 2021, 00:42:28 Alp.

Sulozzy

Alıntı yapılan: Rexiun - 30 Ocak 2021, 22:54:05
Adminin boş insan dediği insanı bir soruştursun olurmu.
Boş yönetim kanka salla geç. :)

Medcezir

TekTabanca varsa yasla sırıtını eğlenmene bak  :serefe:

Tektabanca

Alıntı yapılan: Medcezir - 02 Şubat 2021, 14:12:31
TekTabanca varsa yasla sırıtını eğlenmene bak  :serefe:
Güzel yorumun için teşekkür ederim :)

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

oyleyadaboyle

Alıntı yapılan: emrah - 07 Ocak 2021, 19:30:50
Alıntı yapılan: oyleyadaboyle - 06 Ocak 2021, 19:58:23
Oyunculara "Saygı"sızca "Küfür" ederek "Ban" atarak kendinizi sanırım "Saygı"lı görüyorsunuz sunucu bu şekilde gelişemez.

Oyun nick ? adminler durduk yere küfür ederek banlamaz :) ve küfür eden admini forumdan rahatlikla sikayet edebilirsin dostum. Gelip burd a kötülümene gerek yok :)

Iyi günler
Saçma saçma cevaplar yazıcağınıza sunucudaki yönetimi düzeltir oyuncularınızı geri kazanmaya çalışırdınız.
Son düzenlenme: 08 Şubat 2021, 02:34:06 oyleyadaboyle

Alp.

Üst yönetim ekibi naif insanlardan oluşuyor, bunun da dışında Emrah çok saygılı ve içi dışı bir olan dürüst birisi, güzel eğlenceler diliyorum. :helal:
Son düzenlenme: 04 Mart 2021, 18:33:56 Alp.

emrah

Alıntı yapılan: Alp. - 04 Mart 2021, 18:32:54
Üst yönetim ekibi naif insanlardan oluşuyor, bunun da dışında Emrah çok saygılı ve içi dışı bir olan dürüst birisi, güzel eğlenceler diliyorum. :helal:

Güzel yorumun iciniz tesekkürler, gerek sunucu sahibi olarak gerekse makine saglayici bir sitenin sahibi olarak sizleride aramizda görmek isteriz, ne zaman isterseniz gelip sohbet edebiliriz ve sizi tercih ettigimiz icin cok memnunuz. :D

Gülümse, yarin daha kötü olucak

Bilinmeyen Bey

Başarılar dilerim , umarım bir hırsız polis markası olursunuz.

Tektabanca

Yaz aylarına girerken oyuncularımız için güzel yenilikler ile devam ediyoruz bir çok yenilik yapıldı bir çoğunu test etmek için Vegas Hırsız Polis serverimize davetlisiniz :)
Halk Banka'sı grup üyeleri tarafından soyulabilir hale getirildi.
Banka soygununda en önemli görevi ise Hacker mesleğindeki hackerlerdır, kapıların şifrelerini çözüp bankanın kasasını açıyorlar ve en çok nakit para getirisi olan Tırcılık mesleğine ise güzel fikirler ile güncelleme ve yeni rotalar gelicek. Bu sürede tasarım amaçlı birçok textdrawımızı yenilemeye gideceğiz. Freeroam sunucumuz Vegas Freeroam ile ortak araç bilgi göstergesi görseli sizlerle.

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Apocalypse☆

💯
Son düzenlenme: 25 Mayıs 2021, 01:30:30 Apocalypse☆

Apocalypse☆

💯
Son düzenlenme: 24 Mayıs 2021, 10:27:33 Apocalypse☆

FalafelÇorba

Konuyu başa çekme olayları güzelmiş.

laéx

Discord sunucu linkinizi guncelleyebilirsiniz çalışmıyor.

Apocalypse☆

Alıntı yapılan: Sulozzy - 27 Ocak 2021, 23:58:11
Alıntı yapılan: Insomnia - 29 Kasım 2020, 21:24:04
Keşke h taba vereceğiniz paraya mod kodlatsaydınız. Bugün sunucuya girdim, girdiğim gibi bir tane admin argolu şekilde oyuncuyu banladi + sunucuda gereksiz nr varsa koymuşlar boşa para vermişsiniz tutmaz.
Katılıyorum adminler çok kaba ve argo kelime kullanıyorlar, ayrıca hile olmayan şahısları boşa çekip tw istiyorlar nedeni sorduğumuzda ise kara listeye alıp küfür ediyorlar, ayrıca Tw Görevlisi diye bir şey olur o ilgilenir 3 tane admin çekiyor yanına donduruyor hile olmadığım halde tw istiyor kullanmadığımı belirtiyorum "lan bi sg" diye banlıyorlar, yaşları büyük olup olmamasının bir önemi yok sunucuda admin yönetim diye bir şey yok.
Sunucuya gelip Allah kitap küfür eden birisisin yüzsüz gibi buraya sunucuyu kötülüyorsun. Hakedene her zaman hak ettiğini verdik

laéx

Alıntı yapılan: Apocalypse☆ - 25 Mayıs 2021, 01:32:36
Alıntı yapılan: Sulozzy - 27 Ocak 2021, 23:58:11
Alıntı yapılan: Insomnia - 29 Kasım 2020, 21:24:04
Keşke h taba vereceğiniz paraya mod kodlatsaydınız. Bugün sunucuya girdim, girdiğim gibi bir tane admin argolu şekilde oyuncuyu banladi + sunucuda gereksiz nr varsa koymuşlar boşa para vermişsiniz tutmaz.
Katılıyorum adminler çok kaba ve argo kelime kullanıyorlar, ayrıca hile olmayan şahısları boşa çekip tw istiyorlar nedeni sorduğumuzda ise kara listeye alıp küfür ediyorlar, ayrıca Tw Görevlisi diye bir şey olur o ilgilenir 3 tane admin çekiyor yanına donduruyor hile olmadığım halde tw istiyor kullanmadığımı belirtiyorum "lan bi sg" diye banlıyorlar, yaşları büyük olup olmamasının bir önemi yok sunucuda admin yönetim diye bir şey yok.
Sunucuya gelip Allah kitap küfür eden birisisin yüzsüz gibi buraya sunucuyu kötülüyorsun. Hakedene her zaman hak ettiğini verdik
Saygısızlığa saygısızlık yaparak karşılık veremezsiniz, bu yanlış bir davranış. Sunucunun yönetimi dediklerinizden belli oluyor zaten.