GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Varestia Roleplay - www.varestia-roleplay.com

Başlatan Senior, 25 Haziran 2022, 00:24:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hispania

Kişisel olarak bir sunucuyu tanıtım üzerinden yargılamayı pek sevmiyorum fakat yazım kurallarını bilen birisi yazsaymış daha güzel olabilirmiş. Yazım hatalarından dolayı tanıtım baştan savma yazılmış gibi duruyor,hoş değil. Başarılar.

Daxy

Keşke domaini falan alsaydınızda öyle konu açsaydınız be birader, klasik victim moduyla + discord sunucusuyla sunucu açma kafasından vazgeçin artık. Tutmuyor ve zaman kaybediyorsunuz.

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Senior

Alıntı yapılan: Daxy - 26 Haziran 2022, 04:24:06
Keşke domaini falan alsaydınızda öyle konu açsaydınız be birader, klasik victim moduyla + discord sunucusuyla sunucu açma kafasından vazgeçin artık. Tutmuyor ve zaman kaybediyorsunuz.
Victim mi? sıfırdan kodladığımız moda victim diyorsan göz doktoruna gitmelisin. Tabi bida biz öyle kapanıp açılıp sürekli bu döngüye giren sunuculardan değiliz, sunucu açılınca gelin görün.

Alıntı yapılan: Hispania - 26 Haziran 2022, 01:53:07
Kişisel olarak bir sunucuyu tanıtım üzerinden yargılamayı pek sevmiyorum fakat yazım kurallarını bilen birisi yazsaymış daha güzel olabilirmiş. Yazım hatalarından dolayı tanıtım baştan savma yazılmış gibi duruyor,hoş değil. Başarılar.

Gece açtığımızdan konuyu pek ayarlayamadık, konu düzenlenecek teşekkürler.
Son düzenlenme: 26 Haziran 2022, 10:36:16 Senior

Senior

Teamspeak 3 Adresi aktif edildi!
45.147.45.153:9987

Crius

Silindi
Son düzenlenme: 26 Haziran 2022, 14:21:34 Crius

Razor02

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

Flood iletiler birleştirildi. Kurallar çerçevesinde ileti atmaya özen gösterin. İyi forumlar.

merddz

Alıntı yapılan: Senior - 26 Haziran 2022, 10:35:10
Alıntı yapılan: Daxy - 26 Haziran 2022, 04:24:06
Victim mi? sıfırdan kodladığımız moda victim diyorsan göz doktoruna gitmelisin. Tabi bida biz öyle kapanıp açılıp sürekli bu döngüye giren sunuculardan değiliz, sunucu açılınca gelin görün.

Alıntı yapılan: Hispania - 26 Haziran 2022, 01:53:07

Gece açtığımızdan konuyu pek ayarlayamadık, konu düzenlenecek teşekkürler.

gülmek

birazcik pawn birazcik web iste

beratmethe

Hem başarılar dilerim, hemde bu işin suyunun çıktığını söylerim. :)
Son düzenlenme: 27 Haziran 2022, 00:37:45 Zwen