GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Southland Roleplay — v0.0.1, southland

Başlatan Southland Roleplay, 30 Mart 2022, 17:17:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Southland Roleplay

── NEDEN BIZ: Southland Roleplay

Klasik cümleler ile sizleri yormak istemiyoruz. Yönetici ve admin kadrosu ile birlikte uzun zamandır platform içerisinde bulunuyoruz, platformu geliştirmek için elimizden geleni yaptık ve bir süre ara vermiştik. Platform üzerinde gereksiz çöküş ve klasik devam eden başka sunuculara sürüklenme durumu bizim için kötü bir durum almaya başladı. Uzun zamandır geliştirmekte olduğumuz ve açmayı düşündüğümüz sunucuyu açmaya karar verdik. Platform üzerinde bir şeyleri başarmak için ilerleme aşamaları yapacağız ve yapmaya çalışacağız. Platform içerisine iddialı bir şekilde giriş yapıyoruz. Sunucular içerisinde toksik kitleye bir son vermek istiyoruz, bunun için çabalıyoruz. Kışkırtıcı olmayan, saygılı bir ortam oluşturmaya çalışıyoruz ve bunu yapacağımıza inanıyoruz. Sunucu içerisinde durumları kışkırtmaya sürükleyen oyuncuları sunucumuz içerisinde bulundurmayacağız, bulundurmak istemiyoruz. Rol arka planı tabanlarını atmış bulunmaktayız ve geçen günlerle atmaya devam ediyoruz. Legal taraf üzerinde geliştirmekte olduğumuz çeşitli alanlar mevcut, sunucu içerisinde bunları gerçekleştireceğiz. Illegal taraf üzerinde birçok alan üzerinde çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz hala bitmedi. Rol arka planı kadrosunu sağlam tutmak öncellikli amaçlarımız içerisinde bulunuyor, bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Yetkili kadrosunu kalabalık tutarak bütün alanlar içerisinde başarılı olmayı hedefliyoruz, çalışmalarımızı devam ettiriyoruz bu konu hakkında. Kalabalık ve platform içerisinde tecrübeye sahip yetkili kadrosı ile birlikte bütün alanlar için çalışmalarımız devam ediyor. Oyun modu ve forum çalışmaları devam ediyor, oyun modumuz uzun zamandır geliştirme aşamasında ve istediğimiz bir oyun modu olana kadar çalışmalarımız devam edecek. Oyun modunun tabanlarını rol içerisinde yapacaklarımız üzerine atıyoruz. Forum için yakın zamanda bir bilgilendirme yapacağız, onun için beklemede kalınız. Her zaman daha iyi olması için buradayız. Bunun için uğraşacağız, çalışamalara devam edeceğiz.

── ADIMADIM BLOG: Southland Roleplay

Sunucu içerisinde bu konumlara gelirken bazı tabanları attık ve atmaya devam ediyoruz. Adım adım ve başarılı bir şekilde bütün alanlarda başarılı olmaya çalışıyoruz ve bunun için çalışmalar yapıyoruz. Uzun zamandır açmayı düşündüğümüz ve yetkili kadrosunun beklemede olduğu bir proje ile karşınızdayız. Adım olarak anlatacak olursak. Yönetici ve yetkili kadrosunun toparlanması ile platform içerisine giriş yapıyoruz. Yönetici ve yetkili kadrosu ile birlikte konu tartışmalarına giriyoruz, düşüncelerimizi sunucuyoruz. Amaçlarımızın içerisinde bulunan konuları tartışıyoruz, bunlar için tabanlar oluşturuyoruz. Rol arka planı ekibini oluşturuyoruz ve alanda başarılı olmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Oyun modu üzerinde geliştirmelere devam ediyoruz, rol arka planına uygun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sunucu içerisinde alanlarda çalışmalarıza devam ediyoruz, sunucuyu sizlere duyuruyoruz. Her zaman daha iyi olması için buradayız.

── Sunucu Adresi: samp.southland-roleplay.com (Bakım)
── Forum: Bakım
── Discord: https://discord.gg/a4WDqjxzxj
Son düzenlenme: 01 Nisan 2022, 11:29:47 Southland Roleplay

king conway

Sulozzy

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

KralOyunda26

Utherz

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Daxy

Konu 06.08.2020 tarihinde @burakiris (latemps) tarafından ve benim tarafımdan açılmıştır. Eski konumuzdan gerek logo, gerek yazılar olsun bana ait. Konunuzda kullanılmasını veya isimin kullanılmasını istemiyoruz. Projemizi tekrar açacağız sadece kilitlemiştik. Bu konunun Kilitlenmesini istiyorum.

Konumuz ; https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/southland-roleplay-www-southland-roleplay-net/

Gerekli moderatörler ilgilenirse sevinirim.

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Sulozzy

Alıntı yapılan: Daxy - 30 Mart 2022, 19:00:42
Konu 06.08.2020 tarihinde @burakiris (latemps) tarafından ve benim tarafımdan açılmıştır. Eski konumuzdan gerek logo, gerek yazılar olsun bana ait. Konunuzda kullanılmasını veya isimin kullanılmasını istemiyoruz. Projemizi tekrar açacağız sadece kilitlemiştik. Bu konunun Kilitlenmesini istiyorum.

Konumuz ; https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/southland-roleplay-www-southland-roleplay-net/

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

Daxy

Alıntı yapılan: Sulozzy - 30 Mart 2022, 19:09:36
Alıntı yapılan: Daxy - 30 Mart 2022, 19:00:42

Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Southland Roleplay

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Platform içerisinde geçici bir logo kullanıyoruz. Konu yazısı tarafımızca yazıldı. Çalıntı olacak bir durum yok, tasarım akşam zamanlarına kadar düzenlenmiş olacak.

ibocanpashasarsilmazcano

bismillahi rahmannirahim subhaneke allahümme

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Southland Roleplay - 30 Mart 2022, 19:20:50
Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Platform içerisinde geçici bir logo kullanıyoruz. Konu yazısı tarafımızca yazıldı. Çalıntı olacak bir durum yok, tasarım akşam zamanlarına kadar düzenlenmiş olacak.
loıgo çöp isim calinti basraisiz pawuawnjıd

Southland Roleplay

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Logo yakın zamanda düzeltilecek, geçici bir logo. Eleştiri tarzı yorumlara her zaman açığız, teşekkürler. Gün içerisinde logo değişimi yapılacak.

KralOyunda26

Alıntı yapılan: Southland Roleplay - 30 Mart 2022, 21:30:36
Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Logo yakın zamanda düzeltilecek, geçici bir logo. Eleştiri tarzı yorumlara her zaman açığız, teşekkürler. Gün içerisinde logo değişimi yapılacak.
ismi niye çalıyon niye bu samptr sureklı yabancı platformların adını calıyo