GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Leviathan

Her şey güzel, iyi. Büyük emek var, on numara hazırlanmış fakat bence helper yönetimin değişmesi gerek. Çok torpil dönüyor çok. Onun haricinde SDB'den DM'den ban yiyen kişiler üstelik 2-3 kere yiyen kişilerin banı açılması oldukça kötü oldu. BAŞARILAR!

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Kraus

Alıntı yapılan: Yunus! - 22 Nisan 2019, 20:08:05

Her şey güzel, iyi. Büyük emek var, on numara hazırlanmış fakat bence helper yönetimin değişmesi gerek. Çok torpil dönüyor çok. Onun haricinde SDB'den DM'den ban yiyen kişiler üstelik 2-3 kere yiyen kişilerin banı açılması oldukça kötü oldu. BAŞARILAR!

Yorumunuz için teşekkürler. Helper yönetim konusunu dikkate alacağız. SDB'den DM'den ban yiyenlerin banı açıksa bile yeni silah yasağı sistemiyle düzene oturacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

NikolaiS

Sırf helper kadrosuna alınmadınız, görülmediniz veya gözükmediniz diye böyle bir yorum yapmaya hakkınız yok.
Bu eleştiriden daha çok 'kendini önemsemektir'.

Helper yönetimde işler kendi isteklerden daha çok diğer admin arkadaşlarının önerisine değer verilir, admin ekibinden gelen oyuncu önerileri değerlendirilir ve buna uygun olarak kişiler mülakat sürecine alınır.
Helper yönetim bir kişiyi ekibe alırken ilk önce gözlemler, oyunda olduğunda izler ve forumdan takip eder.
Bunların hangi evresinde olduğunuzu biliyor musunuz? Belki gözlemdesiniz belki de değilsiniz.
Helper ihtiyacında ise helper yönetim üyeleri devreye girerek ekibe uygun helperları seçer, ondan önce değil.
Teşekkürler.

Leviathan

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Nisan 2019, 21:32:05

Sırf helper kadrosuna alınmadınız, görülmediniz veya gözükmediniz diye böyle bir yorum yapmaya hakkınız yok.
Bu eleştiriden daha çok 'kendini önemsemektir'.

Helper yönetimde işler kendi isteklerden daha çok diğer admin arkadaşlarının önerisine değer verilir, admin ekibinden gelen oyuncu önerileri değerlendirilir ve buna uygun olarak kişiler mülakat sürecine alınır.
Helper yönetim bir kişiyi ekibe alırken ilk önce gözlemler, oyunda olduğunda izler ve forumdan takip eder.
Bunların hangi evresinde olduğunuzu biliyor musunuz? Belki gözlemdesiniz belki de değilsiniz.
Helper ihtiyacında ise helper yönetim üyeleri devreye girerek ekibe uygun helperları seçer, ondan önce değil.
Teşekkürler.

Helper kadrosuna dahil olmasam daha kötü şeyler yazabilirdim üstelik öyle bir amacım olsa sunucuda oynamaya devam etmezdim. Sadece bahsetmek istediğim, yanlış kişiler öneriliyor.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Ceto.

Sunucu 2014'ten bu yana kalitesini bozmayan sunucu. Güzel sistemler olsun, ilerlemeler olsun güzel. Fakat aklıma birşey takıldı. Az önce rapor atmıştım "tv34 mutemi para cezasına çevirme gibi durum varmıdır?" diye, Batuhan admin cevapladı ve bana 1 saatlik hapis seçeneği sundu. Bende bunu tercih etmeyerek red edip tekrar şöyle rapor attım. "tv34 mutemi para cezasına çevirmek istiyorum" diye Fatih admin de rapor red sayarak, /raportiplerinden sunucudan kickledi. Normal şartlar ile bunu bi fısıldayarak veya helperlere yönlendirmesi gerek değilmi? Adminlerin neden bu kadar acımasız olduğunu anlayamıyorum. Bende sunucuda adminlik yapmıştım, ama bunun kadar birşey görmedim. Sunucu açısından demiyorum sadece admin açısından yanlış anlaşılma olmasın. Biraz anlayış gösterseler güzel olabilir.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2019, 22:12:36 Ceto.
M.Kemal ATATÜRK

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Ceto. - 22 Nisan 2019, 22:08:57

Sunucu 2014'ten bu yana kalitesini bozmayan sunucu. Güzel sistemler olsun, ilerlemeler olsun güzel. Fakat aklıma birşey takıldı. Az önce rapor atmıştım "tv34 mutemi para cezasına cevirmek istiyorum diye" Batuhan admin cevapladı ve bana 1 saatlik hapis seçeni sundu. Bende bunu tercih etmeyerek red edip tekrar şöyle rapor attım. "tv34 mutemi para cezasına çevirmek istiyorum" diye Fatih admin de rapor red sayarak, /raportiplerinden sunucudan kickledi. Normal şartlar ile bunu bi fısıldayarak veya helperlere yönlendirmesi gerek değilmi? Adminlerin neden bu kadar acımasız olduğunu anlayamıyorum. Bende sunucuda adminlik yapmıştım, ama bunun kadar birşey görmedim. Sunucu açısından demiyorum sadece admin açısından yanlış anlaşılma olmasın. Biraz anlayış gösterseler güzel olabilir.

A1lerin reklam mute bakma yetkisi yok. Para cezası belli bir mute sayısından sonra kurtarmıyor. Kickin yanlışlığı konusunda haklısınız. Konuyla ilgilenecek. Yorumunuz için teşekkürler

darkshadow

Teamspeak Sayılı İP alabilir miyim ts.sf-gaming.net Erroru şöyle
<19:58:29> Failed to connect to server: server blacklisted
<19:58:29> This server is blacklisted. Refusing to connect.

birde client'i açıyorum Yükleme ekranı geliyor Ya San Andreas Multiplayer diye orada yarısında yüklenirken crash alıyorum acil yardım TS'e giremediğim için yardım istiyorum.

Kraus

Alıntı yapılan: Leopar. - 24 Nisan 2019, 20:05:19

Teamspeak Sayılı İP alabilir miyim ts.sf-gaming.net Erroru şöyle
<19:58:29> Failed to connect to server: server blacklisted
<19:58:29> This server is blacklisted. Refusing to connect.

birde client'i açıyorum Yükleme ekranı geliyor Ya San Andreas Multiplayer diye orada yarısında yüklenirken crash alıyorum acil yardım TS'e giremediğim için yardım istiyorum.

Teamspeak sayısal IP'yi forumumuzdan kontrol edebilirsiniz.

Oyun uyumluluk ayarlarınızı kontrol edin..

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Lekarz

İkinci, üçüncü defa banlanan kişilerin banları açılmamalıydı. Rol bozmaya çalışan trollere bu kadar müsamaha gösterilmemeliydi. Herkes hata yapar, kimse kusursuz değil. Önemli olan hatalardan ders çıkartmaktır.

Bu sunucuda 3 ay Helper ve 1 ay kadar da Grafiker ekibinde bulundum. Çok güzel dostlar edindim, çok güzel rollere katıldım. Her şey çok güzeldi ama bize karşı yapılan torpil ve dahili iftiralara dayanamadık; bir dostum ile kararlaştırıp aynı gün bıraktık. Sunucuya karşı sorunumuz yoktu, esas konu oyunculardı. Yine bu yüzden önce Alperen, sonra tüm yönetim ekibine başarılar dilemekten başka bir söz kalmıyor açıkçası.

Güncelleme geldikçe sistemlerinizi test etmeye gireceğim... Başarılar dilerim, yolunuz açık olsun.
:helal:
Son düzenlenme: 05 Temmuz 2019, 19:13:01 Lekarz

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Lekarz - 25 Nisan 2019, 23:23:51

İkinci, üçüncü defa banlanan kişilerin banları açılmamalıydı. Rol bozmaya çalışan trollere bu kadar müsamaha gösterilmemeliydi. Herkes hata yapar, kimse kusursuz değil. Önemli olan hatalardan ders çıkartmaktır.

Bu sunucuda 3 ay Helper ve 1 ay kadar da Grafiker ekibinde bulundum. Çok güzel dostlar edindim, çok güzel rollere katıldım. Her şey çok güzeldi ama bize karşı yapılan torpil ve dahili iftiralara dayanamadık; bir dostum ile kararlaştırıp aynı gün bıraktık. Sunucuya karşı sorunumuz yoktu, esas konu oyunculardı. Yine bu yüzden önce Alperen, sonra tüm yönetim ekibine başarılar dilemekten başka bir söz kalmıyor açıkçası.

Güncelleme geldikçe sistemlerinizi test etmeye gireceğim... Başarılar dilerim, yolunuz açık olsun. :helal:

Yorumunuz için teşekkürler.

yali

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

volitina

ofaaruk

Alıntı yapılan: yali - 26 Nisan 2019, 23:10:13

Türk rp bence çöp

Yapıcı eleştiriniz için Safari Yönetimi adına ben teşekkür edeyim.
Ne olursa olsun en az 200 oyuncusu olan bir konsepte direk çöp demeniz çok acımasızca.
Bir süre sunucuda bulunup, asıl hatalar üzerinden eleştirmeniz hem siz, hem samp alemi, hem de Safari için daha yararlı olacaktır.

NikolaiS

Alıntı yapılan: yali - 26 Nisan 2019, 23:10:13

Türk rp bence çöp

Size göre 'çöp' olabilir, aktif olarak oynayan oyuncu kitlemize göre değil.
Direkt olarak Türk rollerini gömerek bütün her şeyi gömmüş oluyorsunuz.
Bir sonraki yorumda sunucu içi eleştirinizi bekliyoruz, iyi akşamlar.