GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: ParsMapping - 04 Temmuz 2018, 00:41:12

Haritaları kim  yapıyor fikir güzel ama icraat sıkıntılı velhasıl iyi fikir yani

Sade olmasını istedik. Kraus yaptı haritayı. Yorumunuz için teşekkürler.  :helal:

Alıntı yapılan: TSunami - 04 Temmuz 2018, 01:07:46

Uzun süredir oynadığım ve arkadaşlarımı başlattığım sunucudur.Kurallar, sistemler vb.olaylar gayet güzel.
Kısa zaman içerisinde sponsor adminlik almayı düşünüyorum.

Yorumunuz için teşekkürler.  :helal:

lenny

Pizzacı kaldırılınca şok oldum, ama şu yol kenarına koyulan çicek objeleri biraz daha azaltılabilir. Farklı rol ortamlarını oluşturmanız çok iyi oldu.

Kraus

Alıntı yapılan: lenny - 04 Temmuz 2018, 14:58:27

Pizzacı kaldırılınca şok oldum, ama şu yol kenarına koyulan çicek objeleri biraz daha azaltılabilir. Farklı rol ortamlarını oluşturmanız çok iyi oldu.

Yorumunuz için teşekkür ederiz. İlk gün bazı görüşleri yıkamadık, amacımıza tam olarak ulaşamadık; bu yüzden sonradan bu bölgedeki kaldırımlara çiçek objesi şeklinde engeller eklendi. Objelerin FPS düşürdüğünü söyleyenler var fakat FPS düşme sebebi objeler değil belirtilen bölgedeki araç ve oyuncu yoğunludur. Biz de bu yüzden bu bölgedeki yoğunluğu azaltmak, diğer rol ortamlarını oyunculara kullandırmak amacıyla böyle bir yola başvurduk. Alışma süreci hareketli geçebilir ancak alışma süreci sonrası amacımıza ulaşacağımızı umuyoruz.
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2018, 15:25:28 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Clansy

Alıntı yapılan: Kraus - 03 Temmuz 2018, 01:46:59

Yeni rol alanlarının türetilmesi, diğer rol alanlarının kullanılması adına çoğu kişinin aktif rol bölgesi olarak tanımladığı pizzacı haritası kaldırıldı, başka toplulukların merkezi haline getirildi.

Başarılı olmuş devamını dileriz.

Kraus

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 04 Temmuz 2018, 19:11:16

Alıntı yapılan: Kraus - 03 Temmuz 2018, 01:46:59

Yeni rol alanlarının türetilmesi, diğer rol alanlarının kullanılması adına çoğu kişinin aktif rol bölgesi olarak tanımladığı pizzacı haritası kaldırıldı, başka toplulukların merkezi haline getirildi.

Başarılı olmuş devamını dileriz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

www.sf-gaming.net

TSunami

Alıntı yapılan: Spark - 05 Temmuz 2018, 20:33:00

"Yatmaz" soyadlı gereksiz, rol yapmayan, DM'ci arkadaş bile diyemeyeceğim kişilerden arındırılırsa kitlesinin daha iyi olacağı bir sunucu.

Kanıtlarla birlikte foruma gidersen gerekli işlemler adminler tarafından yapılacaktır merak etme :)

Mustafa.41

Kraus

Alıntı yapılan: Mustafa.41 - 08 Temmuz 2018, 03:10:25

Attığım yorum silinmiş neden acaba?

Kuralları okuyabilirsiniz. Attığınız yanıtlar konu baltalamaktan uzak genel bir eleştiri yanıtı olmalıdır. En ufak bir olayda sunucu içinden aldığınız SS'i buraya atamazsınız. Sunucu içi olayları sunucu içinde çözmelisiniz.

www.sf-gaming.net

nikobernoo

Eğlence açısından güzel bir sunucu, ancak roleplay için güzel bir sunucu değil.

Please (g)old days, come back.

ble12

Çok fazla emek harcanan ve köklü bir sunucu umarım rol ortamları olduğundan daha çok canlanır.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Panars - 10 Temmuz 2018, 10:23:23

Eğlence açısından güzel bir sunucu, ancak roleplay için güzel bir sunucu değil.

Elimizden geleni yapacağız. Teşekkürler  :helal:

Alıntı yapılan: ble12 - 14 Temmuz 2018, 23:28:47

Çok fazla emek harcanan ve köklü bir sunucu umarım rol ortamları olduğundan daha çok canlanır.

Yorumunuz için teşekkürler. Bizim de hedefimiz o.  :helal:

Kraus

Yaklaşık 3 haftadır süren IC olarak yapılan belediye seçim rolleri; 1 haftalık seçmen kağıdı alım sürecinden sonra bugün 09.00 - 17.00 arası oy kullanılarak yapılan seçim ile sonuçlandırıldı. Sonuçlar 40 dk boyunca canlı olarak site üzerindeki sistem yoluyla açıklandı. Bu süreçte gerek sayım gerek ise şehirde gayet güzel rollere tanık olduk. Yönetim olarak en heyecanlandığımız an ise son %10 oy kısmı idi, düşüşler ve  yükselmeler oldu, açılan sandığa göre kazanan aday değişiklik gösterdi. Bizlere bu 3 hafta içinde seçim rollerine katkı sağlayan, destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz. Başka rol etkinliklerinde görüşmek üzere.
[secmen.sf-gaming.net]

Oy Pusulası

www.sf-gaming.net

NikolaiS

Alıntı yapılan: Kraus - 15 Temmuz 2018, 18:04:24

Yaklaşık 3 haftadır süren IC olarak yapılan belediye seçim rolleri; 1 haftalık seçmen kağıdı alım sürecinden sonra bugün 09.00 - 17.00 arası oy kullanılarak yapılan seçim ile sonuçlandırıldı. Sonuçlar 40 dk boyunca canlı olarak site üzerindeki sistem yoluyla açıklandı. Bu süreçte gerek sayım gerek ise şehirde gayet güzel rollere tanık olduk. Yönetim olarak en heyecanlandığımız an ise son %10 oy kısmı idi, düşüşler ve  yükselmeler oldu, açılan sandığa göre kazanan aday değişiklik gösterdi. Bizlere bu 3 hafta içinde seçim rollerine katkı sağlayan, destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz. Başka rol etkinliklerinde görüşmek üzere.
[secmen.sf-gaming.net]

Oy Pusulası

Çok güzel bir rol etkinliği idi, başkan adayları çok iyi yarıştı ve kazanan hakkı ile kazandı.
Bir sonraki rol etkinliği garantili olarak bu seçimlerden daha çok heyecan verecek.
Bir sonraki etkinlikte görüşmek üzere.

Jarveus

A. Ajansına göre ben kazanmıştım. Ne oldu ona ya ? Tebrikler rol için...

Kraus

Alıntı yapılan: Jarveus - 16 Temmuz 2018, 16:47:03

A. Ajansına göre ben kazanmıştım. Ne oldu ona ya ? Tebrikler rol için...

Çok espritüelsiniz..! Teşekkürler.

www.sf-gaming.net