GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krajas The Great

5 ay bu sunucuda clıent banlı olmama ragmen oynuyordum. atılan mesajlar amdınlerı yanıltmak ıcındır
Son düzenlenme: 29 Haziran 2018, 00:16:58 Krajas The Great

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Krajas The Great - 10 Şubat 2018, 03:47:19

Safariyi saatlerce oynayıp, sonra başka sunuculara güvenip, sunucuyu trolleyip, client veya sınırsız yasaklanma yiyenler burada ağlamasın.

Her şeye rağmen seviyemizi koruyalım  :helal:

Aytuğ

Yıllarımı verdiğim sunucu artık eskisi gibi zevk vermiyor yeni kural ve politikalar biraz boğdu yinede başarılar.

Zeta

Alıntı yapılan: Aytuğ - 12 Şubat 2018, 22:47:38

Yıllarımı verdiğim sunucu artık eskisi gibi zevk vermiyor yeni kural ve politikalar biraz boğdu yinede başarılar.

Sunucudaki rol seviyesini ve oyuncu kitlesini düzeltmeye yönelik çalışmalardan birtaneside kural ve politika düzenlemeleridir.Katlanamayanlar bırakıyor.Katlananlar öğrenip rollerini ilerletiyor.Yorumun için teşekkürler.

WantedAlone

Alıntı yapılan: Zeta - 13 Şubat 2018, 21:19:22

Sunucudaki rol seviyesini ve oyuncu kitlesini düzeltmeye yönelik çalışmalardan birtaneside kural ve politika düzenlemeleridir.Katlanamayanlar bırakıyor.Katlananlar öğrenip rollerini ilerletiyor.Yorumun için teşekkürler.

Eskiden roleplay ismi vardı şimdi ise dm ismini almış.
Ben asla böyle bir laf etmem fakat 10 kişiden 9'u böyle diyorsa demek ki bir iş var. Düzenlemeyi 2017 yılından itibaren yapmalısınız. Kötülemek amaçlı değil, geliştirmek amaçlı yazıyorum. Unutmayın her şeyin ilk zamanları güzeldir.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Zeta

Alıntı yapılan: WantedAlone - 13 Şubat 2018, 23:43:53

Ben asla böyle bir laf etmem fakat 10 kişiden 9'u böyle diyorsa demek ki bir iş var. Düzenlemeyi 2017 yılından itibaren yapmalısınız. Kötülemek amaçlı değil, geliştirmek amaçlı yazıyorum. Unutmayın her şeyin ilk zamanları güzeldir.

İnan bana DM var diyen onlarca kişi ya DM sebebiyle banlanmıştır yada sunucu kötülemek sebebiyle banlanmıştır.Sunucuya girdiğinizde diğer sunuculara azaran DM'ye maruz kalma ihtimaliniz daha düşük buna emin olabilirsiniz.

WantedAlone

Alıntı yapılan: Zeta - 14 Şubat 2018, 00:04:23

Alıntı yapılan: WantedAlone - 13 Şubat 2018, 23:43:53

İnan bana DM var diyen onlarca kişi ya DM sebebiyle banlanmıştır yada sunucu kötülemek sebebiyle banlanmıştır.Sunucuya girdiğinizde diğer sunuculara azaran DM'ye maruz kalma ihtimaliniz daha düşük buna emin olabilirsiniz.

Buna zaten ben eminim, 3 sene geçirdim fakat algılar hep oyuncuları şaşırtır. Ve sizin hakkınızda bir laf denildiği vakit sessiz kalmayı değil karşı çıkmayı denemelisiniz.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Gogh

Kraus

Alıntı yapılan: Hawk - 17 Şubat 2018, 19:35:39

Alıntı yapılan: Kraus - 17 Şubat 2018, 19:34:07

Videolar güzel olmuş, elinize sağlık.

Teşekkürler.

Safari Roleplay tecrübeli Mapper adaylarını arıyor.. Duyuruya gitmek için tıklayınız.

www.sf-gaming.net

NikolaiS

Alıntı yapılan: Kraus - 17 Şubat 2018, 19:34:07

Gayet iyi olmuşlar, Medya ekibine sonsuz başarılar diliyorum. Kendileri en iyisini yapmaya çalışmış.

1stanbul

AnadoluGaming

sunucuya girdiğimde gerçekten deneyimli adminleri görmek güzel, başarıların devamını dilerim.

Kraus

Alıntı yapılan: 1stanbul - 20 Şubat 2018, 23:06:44

başarılar

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 03 Mart 2018, 11:55:42

sunucuya girdiğimde gerçekten deneyimli adminleri görmek güzel, başarıların devamını dilerim.

Teşekkür ederiz.

www.sf-gaming.net

enes020020

03.DL ile skinler gelmesi güzel olmuş fakat mermiler 3 mermi olmuş beğenmedim zırh 50 olmuş yanii,o tarafını beğenmedim yinede çok güzel sunucu

-Muhammet_Enes_Taskir