GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kawai

O da olur bir gün. Ben teşekkür ederim. Daha uzun yazmaya çalışırım.
Son düzenlenme: 19 Aralık 2017, 23:05:22 Kawai

Kripteks

Alıntı yapılan: Kawai - 19 Aralık 2017, 22:52:29

Ona kalsa bende 12 yaşındayım. Her şey kafa yapısında, farkındalıkla bitiyor.

Sen gerçekten 12 yaşındaysan seni ayakta alkışlamak istiyorum. :helal: Yaşıtların daha iki kelimeyi doğru yazamazken sen koca bir satırda kendini ifade etmişsin. Sunucuda çok fazla oynamasam da gözlemlediğim kadarıyla söylediklerine katılıyorum. Fakat medium-rp olduğu için çokta fazla kasmamak gerek. Oyuncu kitlesi belli, ne kadar yetkililer değişse de sorunlar aynı şekilde devam edecektir.

Kawai

Alıntı yapılan: ThaLasso - 19 Aralık 2017, 23:14:21

Ona kalsa bende 12 yaşındayım. Her şey kafa yapısında, farkındalıkla bitiyor.

Sen gerçekten 12 yaşındaysan seni ayakta alkışlamak istiyorum. :helal: Yaşıtların daha iki kelimeyi doğru yazamazken sen koca bir satırda kendini ifade etmişsin. Sunucuda çok fazla oynamasam da gözlemlediğim kadarıyla söylediklerine katılıyorum. Fakat medium-rp olduğu için çokta fazla kasmamak gerek. Oyuncu kitlesi belli, ne kadar yetkililer değişse de sorunlar aynı şekilde devam edecektir.

Medium-RP yüzünden kasmama olgusu bende pek yok gibi. Low-RP olsa bile disiplin ve düzen isterim. Dediklerinde oldukça haklısın.

DN: Eleştiriyi fırlatmadan önce başta kısa bir eleştirisel yorum demişim, sonradan yeniden üzerinden geçip, ekleme yaptığım için epey uzadı. Onu fark ettim.
Son düzenlenme: 20 Aralık 2017, 16:36:37 Kawai

Carotis

Yukarıda bir arkadaş güzel bir eleştiri yazısı hazırlamış kanıtlarıyla birlikte, tebrik etmek gerek öncelikle. Siteye ve sunucuya bakıldığında profesyonel geliştirici ekip tarafından yönetildiği çok belli. Fakat diğer yöneticilerin, oyuncuların yaş ortalaması düştükçe ciddiyet ve kalite de düşüyor maalesef. Çoluk çocukla oynanılan Medium-RP kategorisinde değil de kendisini Hard-RP'de gösterse, daha başarılı olabilecek kapasiteye sahip bir sunucu.

Whatever you decide to do, make sure it makes /you/ happy.

Zeta

Alıntı yapılan: Carotis - 20 Aralık 2017, 19:09:16

Yukarıda bir arkadaş güzel bir eleştiri yazısı hazırlamış kanıtlarıyla birlikte, tebrik etmek gerek öncelikle. Siteye ve sunucuya bakıldığında profesyonel geliştirici ekip tarafından yönetildiği çok belli. Fakat diğer yöneticilerin, oyuncuların yaş ortalaması düştükçe ciddiyet ve kalite de düşüyor maalesef. Çoluk çocukla oynanılan Medium-RP kategorisinde değil de kendisini Hard-RP'de gösterse, daha başarılı olabilecek kapasiteye sahip bir sunucu.

Merak etmeyin,yakın bir süre içerisinde sisteme yönelik değilde oyuncuya yönelik ve yeni başlayanlara yönelik çalışmalarımız başlayacaktır.Birazda olsa sabretmek gerekir.Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Paddon34

Fear rp yapınca ooc üç buçuk attın yazılan tek sunucu heralde, e normaldir adamlar hayatında ilk kez fear rp görüyor :kahkaha: Geneli doğru düzgün rol bilmiyor sunucunun, adminlerin bir level oyunculara yaptığı haksız kicklemeler jailler falan ona hiç girmeyeceğim, biraz şans verdim bakalım düzeltmiş mi kendini safari  :bandit: Gerçekten iyi rol bilen adamlara denk gelince çok keyifli oluyor ama okyanusta bir damla

AnadoluGaming

Başarılı bir server, gerek rol ortamı olsun gerek admin kadrosu olsun gayet başarılı.
Başarılarınızın temelli olmasını diliyorum :)

155

Hiç Girmedim lakin Başarılı bi Sunucuyu Benziyor  :polis:

Saruman a.k.a Burak

Türk rolü yaptığım ama dm ye maruz kaldığım yerlerdendi bir kaç arkadaşla güzel bir rol çıkartıp kendi aramızda rol yapardık ama ne yazık ki işin arasına dm katınca kötü oldu ve bezdik açıkcası onun dışında hala çekiyorsa iyidir :D

Zeta

Alıntı yapılan: Saruman a.k.a Burak - 26 Aralık 2017, 17:14:21

Türk rolü yaptığım ama dm ye maruz kaldığım yerlerdendi bir kaç arkadaşla güzel bir rol çıkartıp kendi aramızda rol yapardık ama ne yazık ki işin arasına dm katınca kötü oldu ve bezdik açıkcası onun dışında hala çekiyorsa iyidir :D

Oyuncu sayısıyla bağdaştırırsak 160 oyuncu üstüne bir anda bakabilmek zaten güç ister DM yapmaya çalışan zaten toplasanız 3 4 kişi çıkıyor ve gereken en ağır cezaları zaten vermekteyiz.İçiniz rahat olsun.

Cortez

Oyuncu sayısı bakımından güzel fakat, gerçekten yapılan roller kötü. Pizzacıda 2-3 tane kavgaya şahit oldum. Bazıları olayla alakası olmamasına rağmen adama dalıyor, rapor atıyorum. Admin brawl var diyor. 5 saatim olmadığı için de şikayet açamıyorum. 5 saat oyna diyenler içinse; "5 saat böyle bir sunucuda oynamak istemiyorum." Lütfen bu tarz oyuncu sorunlarını düzeltiniz, kuralla olmuyor. Ya adminler düzelmeli, ya da helperlar. Helper kadrosunun yarısı bana göre vasat. Bunlar şahsi düşüncemdir, yapıcı yazdığımı düşünüyorum onca olaydan sonra. Tüm oyuncu sorunlarının düzelmesi dileğiyle... kolay gelsin.

Kraus

Yeni mobil uyumlu forum temamız yayınlandı.

Son düzenlenme: 30 Aralık 2017, 02:49:20 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Paddon34

Bu serveri düzeltmeye başlamak için ilk öncelikle karakter başvurularını geri getirip modifiyeli elegy yapmayı yasaklamak lazım, böylece rol kalitesini sadece bunları yaparak %70 arttırmış olursunuz.

pag

Alıntı yapılan: Paddon34 - 04 Ocak 2018, 23:47:43

Bu serveri düzeltmeye başlamak için ilk öncelikle karakter başvurularını geri getirip modifiyeli elegy yapmayı yasaklamak lazım, böylece rol kalitesini sadece bunları yaparak %70 arttırmış olursunuz.

Katılıyorum,sunucuya girdiğimde her 10 kişiden 7 sinde elegy var ve sokaklarda amaçsızca turluyorlar,biz çözüm şart.

Backup

Öncelikle merhaba. Küçük eleştirisel bir yazı yazmak istedim. Sert bir mizaçla karşılanmayı pek istemiyorum. O yüzden de yapıcı olmaya çalışacağım.

Şimdi, sunucudaki şu pizzacı mevzusu gerçekten büyük bir sorun. Akşama kadar, akşama kadar adam orda dikilip birilerini dikizliyor, kesiyor. Karakterlerin "nbr la gel lan buraya gel bi sen" diye bağırınıp durması.. Gereksiz sebeplerle yapılan kavga rolleri.. Sürüş kurallarını bilmeyen insanlar... Power-Emote ihlalini gerçekleştiren 5-10-15 seviyeli oyuncular... Do kullanımını tam olarak kavrayamamış zihniyetler ve daha nicesi. Yönetim olarakta kadronuz biraz düşük kaliteli. En azından ben böyle düşünüyorum.ü A5+ adminler ancak bir adminde olması gereken özellikleri yansıtabiliyorlar. Gerisi çöp diyebileceğim şekilde. Farklı bir konsept deneyen yok. Hep teenager roller. Forumdaki rol paylaşımlarına ve oluşum MM'lerine bakıyorum. Yok dosya topladım rolü, yok aracı temizledim tekerleğini söktüm çıkarttım yok bugün hadi yemek yemeye gidiyim çok sıkıldım diyip restauranta kendi kendine konuşarak gitme rolü... Sahte ve yapmacık roller yapanlar... Realistik diyaloglar sunucuda gerçekten çok az. Bunu kitlenin yaşına ve kafa yapısına bağlıyorum. Suç kesinlikle sizde değil. Ona kalsa bende 12 yaşındayım. Her şey kafa yapısında, farkındalıkla bitiyor. O yüzden sizi suçlayamam. İnsanlar realistik rollerin ne demek olduğunu henüz kestirebilmiş değil. Çabalıyorsunuz, bunun farkındayım. Ama olmuyor. Ya Hard-RPG geçeceksiniz, ya da sunucuyu komple bir bakıma alıp bütün her şeyi baştan yazıp geçireceksiniz. Aksi takdirde insanlar kısır döngü bir şekilde böyle devam edecektir. Sunucuda belirli bir azınlık gerçekten güzel roller yapıyor. Ek olarak, oluşumlarınızda doğru düzgün realistik rol yapan kişi sayısı çok az. Sunucunun direği diyebileceğim İEM oluşumunda insanlar çevirme politikalarını bilmiyorlar. Memurlarla neredeyse role giremiyorsunuz. İki sorudan sonra dan kaçıveriyorlar. Zaten hepsinde özellikle şu komando takımı mı her ne şeyse, kendileri allah-rpg'den başka bir şey yapmıyor. Herkese bir emir vermeler, havalar.. Hizmet ettiklerini, kim olduklarını unutmuşlar sanırım. Tabi, hafif dalga geçer bir halleri de yok değil. Realistikten tamamen uzak iki tane SS paylaşmak istiyorum:

Sırf papaz olmamak için şikayet açmadım. Zaten timestamp'siz SS'leri geçersiz sayıyorsunuz. Benim açıklığa kavuşturmak istediğim şey, İEM'in laubali tavırlarda olması. Resimdeki gibi trollemeler sadece İEM çerçevesinde değil, diğer yerlerde de bolca oluyor. Adminler göremeyebiliyor. Kitle biraz kötü maalesef.

Emniyet müdürü aşık olduğu komiser için devlet telsizinden alt branşındakilere "benimle evlenir misin bilmem nesu?" gibi cümleler kurdurtuyor. Ki, bunu bir oyuncu yapsa anında OOC  uyarı yiyeceğine eminim. AP hatsafhada. Torpil hatsafhada. Zaten A7 admininizin de adam kayırmadan şüphelenip İEM'e geldiğini biliyorum. Bundan 1.5 ay önce oylama bile yapılmıştı. Var mı yok mu diye. Gariplik ve saçmalıklar oluyor böyle. Ara sıra.

Do'dan adminlerin dahi yaptığı OOC konuşmalar bknz:

Sonracığıma yönetim ekibine, özellikle Helper üyelere bir revizyon gerekiyor Gerçekten bilgili, kaliteli insanlar alınmalı. İsterse sayısı 5 olsun. Az ve öz olsun. Ama kaliteli olsun. Şuanki helperların çoğu öylece duruyor. Onlarda da aynı yapmacık diyaloglar görüyoruz. Gece kafasıyla ne yazacağımı unuttum belki ironimsi cümleler kurmuş olabilirim affola.

Burası roleplay'i öğrenme adına geldiğim ilk ve tek sunucu. Roleplay'i tamamen burda öğrenip, kendimi burada geliştirdim. Bendeki değeri ayrı. Gördüğüm "öznel" yanlışları gün yüzüne getirmek istedim.

Sen nasıl bir kralsın ya