GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeta

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 17 Aralık 2017, 18:40:00

Rolü /do'dan tartışmanın yanlış olduğunu biliyorum, adam rolü yanlış yapıyor ve bir roleplay kuralına aykırı olmayacak birşey olan /b'yi kullanarak yanlışını söylüyorum, ardından OOC hapis. :( TS'de de iki saat beklemek istemiyorum o admini şahsen. /b kanalı çok kötü bir kanal değil; oyuncu hata yapıyorsa istediğim gibi kullanırım ama bazı adminler yanlış anlamış bu olayı. :)

Kural poltikaları okusaydın zaten gereken bilgileri edinirdin.1 kere yazsan zaten birşey demez sana kimse.''PM'' yoluyla adama bilgilendirme yap yanlışı varsada SS lerini alarak forum üzerinden şikayetini oluşturabilirsin.Onun dışında sunucuda yapılan en ufak birşeyi tokat gibi buraya atmasını bilenlere bu konu altından güzel şeyler yollayacağım en yakın sürede gereken cevabı herkes alacak.

Zeta

Alıntı yapılan: Myalis - 17 Aralık 2017, 19:00:22

Alıntı yapılan: Zeta - 16 Aralık 2017, 20:06:20

Alıntı yapılan: Leture - 16 Aralık 2017, 19:56:32

medium roleplay sunucular arasında user sayısı olarak kral sunucu, ama rol seviyesi olarak tamamen çöp ve vasat olmasına rağmen güzel bir ortamı var. başarılar dilerim

Allah aşkına :D Diğer sunuculardan ne farkı varki rolleri çöp olarak yorumluyorsun yüksek yönetim ekibinde bulunupta 4 ayrı sunucuda sunucuları incelemekteyim genellikle sunucularda yapılan rol bilgisizliği ve rol eksikliği ve trollemeleri her sunucuda yaşamış bulunuyorum.Burda 2 3 olaya bakarak yargılanması zaten bizlerin huzurunu bozuyor.Sunucuda roller illa userin gözüne sokulmasına gerek yok rol paylaşımlarında zaten herşey görülebilmekte.Yakında sunucuya yeni başlamış daha yeni rol öğrenmeye çalışan kişiler için uzun zamandır planlanan sistem ve yapılacakları yürülüğe sunacağız.Daha iyi olmaya çalışıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz bundan emin olabilirsiniz.

sunucuda zamanında bende yetkili olarak görev aldım, oyuncuların kanser etmediyle sövüp atıldım. Neyse, rol ortamını vasat olarak görüyorum, o yüzden böyle bir yorum yazdım.

Kendi yorumunuz,sorun değil oynayan oynar oynamayan köşeden sunucuyu kötüler cevabı verir geri göndeririz hiç problem değil.

kyreqtalous

Enes bir de şöyle birşey var mesela adam OffRoad'dan hapise gidiyor, haklı bir şekilde hapise atılıyor, gerçekten OffRoad  yapıyor ama TS3'e gidiyor, adminle 2dk. konuşup hemen "Düzeltme" diye çıkartılıyor. Yani adam cezasını çekmiyor; admine "nolur abii aç abi abi nolur çıkart hapisten" diyorlar galiba. :D

KYREQTALOUS

Zeta

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 17 Aralık 2017, 19:16:49

Enes bir de şöyle birşey var mesela adam OffRoad'dan hapise gidiyor, haklı bir şekilde hapise atılıyor, gerçekten OffRoad  yapıyor ama TS3'e gidiyor, adminle 2dk. konuşup hemen "Düzeltme" diye çıkartılıyor. Yani adam cezasını çekmiyor; admine "nolur abii aç abi abi nolur çıkart hapisten" diyorlar galiba. :D

Bak sonunda yapıcı ve haklı bir yorum gördüm.Ciddi anlamdada haklısın bu konuda adminlere tembihlemeye çalışıyoruz yakaladığımızda zaten gerekeni uygulamaktayız merak etmeyin.Ekibin içinde olanları bilmiyor kimse.Eskiden ekipte bulunanlar bilir zaten neler yapıldığını nelerin konuşulduğunu.Sunucuda ufak sorunlar bulunuyor her sunucuda bulunduğu gibi düzeltmeye çalışıyoruz emin olun..Önerilere zaten açığız ama böyle bazen saçma sapan kafadan uydurma bilgilerle insanların huzurunu kaçırıyorsunuz.

bozy

0.3.8'e geçip sunucuya skin eklemeyi planlıyor musunuz?

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

kyreqtalous

Alıntı yapılan: Zeta - 17 Aralık 2017, 19:53:01

Alıntı yapılan: kyreqtalous - 17 Aralık 2017, 19:16:49

Bak sonunda yapıcı ve haklı bir yorum gördüm.Ciddi anlamdada haklısın bu konuda adminlere tembihlemeye çalışıyoruz yakaladığımızda zaten gerekeni uygulamaktayız merak etmeyin.Ekibin içinde olanları bilmiyor kimse.Eskiden ekipte bulunanlar bilir zaten neler yapıldığını nelerin konuşulduğunu.Sunucuda ufak sorunlar bulunuyor her sunucuda bulunduğu gibi düzeltmeye çalışıyoruz emin olun..Önerilere zaten açığız ama böyle bazen saçma sapan kafadan uydurma bilgilerle insanların huzurunu kaçırıyorsunuz.
Huzur kaçırdığımız felan yok.  :@ Zamanında deaglela bug yapıp drive-by atan adam nasıl helper oluyor ben onu düşünüyom.
Bu arada bu benzinci haritasını felan neden pawno'dan değilde direk oyun yaması olarak yaptınız? Bu crash'e sebep oluyor biliyorsunuz değil mi?

KYREQTALOUS

LookieS

Yönetim ekibi çok kötü.Olup olmadık herşeye ceza veriyorlar.Yani sunucunun tek amacı sanki herkesi ooc hapse veya banlayıp oyuncuları soğutmak gibi olmuş.

Zeta

Alıntı yapılan: Serenity - 17 Aralık 2017, 21:00:08

Yönetim ekibi çok kötü.Olup olmadık herşeye ceza veriyorlar.Yani sunucunun tek amacı sanki herkesi ooc hapse veya banlayıp oyuncuları soğutmak gibi olmuş.

Oyunda ona göre davnran ozaman.Keyfimize ceza vermiyoruz.Hakedene veriyoruz.

Cruza

Kuralları öğrenip ona göre oynarsanız böyle bir yorum yapmak zorunda kalmazsınız.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Spandaver

Sunucunun kuralları açık ve net. Kurallara uymayıp ihlal edersen cezanı alırsın. Forumu açıp okumadan kafanızda kurguladığınız kurallar ile sunucuda rol yapamazsınız bayım. Forum ve wikiyi iyice bir gözden geçirin. Gereksiz hapse atıldığınızı düşünüyorsanız admin hakkında şikayete başvurmayı tercih edin. Aaa pardon ama! Sizin onada bir cevabınız vardı değil mi? Siz her türlü haklısınız. Admin şikayetinizi reddeder, siz hala kendi bildiğinizi ısrar edip admin şikayeti açarsınız disiplin  reddeder.  Reddeden disipline şikayet açarsınız. Yüksek yönetim eğer o şikayeti reddeder ise, bu sefer haksızlık ve torpil oluyor. Helper ekibi boşuna yok efendim. Bir zahmet gidip eğitim alın eğer eğitime ihtiyacınız var ise. Sunucu hakkında biraz daha yapıcı eleştriler yapmanız dileğiyle...
Son düzenlenme: 17 Aralık 2017, 21:31:20 Spandaver

Spandaver

Alıntı yapılan: bozy - 17 Aralık 2017, 20:27:37

0.3.8'e geçip sunucuya skin eklemeyi planlıyor musunuz?

Sunucumuzda hala gelişmekte olan Client sistemimiz mevcut. SA-MP sürümüne ihtiyaç duymadan, gerekli olabilecek skin ve texture uygulamaları sunucumuza çok rahat bir şekilde kuruluyor.

Stalf

Eleştiri farklıdır, kötülemek farklıdır. Eleştirilerinizi düzgün bir şekilde belirtir ve ayırt ederseniz, Safari Yönetim ekibinin dikkate alacağına zaten eminim.  :helal:

Zeta

Güncel haberler ve gelişmeler için Tv34 Haberleri'ne göz atmayı unutmayın

Safari Roleplay

Kawai

Öncelikle merhaba. Küçük eleştirisel bir yazı yazmak istedim. Sert bir mizaçla karşılanmayı pek istemiyorum. O yüzden de yapıcı olmaya çalışacağım.

Şimdi, sunucudaki şu pizzacı mevzusu gerçekten büyük bir sorun. Akşama kadar, akşama kadar adam orda dikilip birilerini dikizliyor, kesiyor. Karakterlerin "nbr la gel lan buraya gel bi sen" diye bağırınıp durması.. Gereksiz sebeplerle yapılan kavga rolleri.. Sürüş kurallarını bilmeyen insanlar... Power-Emote ihlalini gerçekleştiren 5-10-15 seviyeli oyuncular... Do kullanımını tam olarak kavrayamamış zihniyetler ve daha nicesi. Yönetim olarakta kadronuz biraz düşük kaliteli. En azından ben böyle düşünüyorum.ü A5+ adminler ancak bir adminde olması gereken özellikleri yansıtabiliyorlar. Gerisi çöp diyebileceğim şekilde. Farklı bir konsept deneyen yok. Hep teenager roller. Forumdaki rol paylaşımlarına ve oluşum MM'lerine bakıyorum. Yok dosya topladım rolü, yok aracı temizledim tekerleğini söktüm çıkarttım yok bugün hadi yemek yemeye gidiyim çok sıkıldım diyip restauranta kendi kendine konuşarak gitme rolü... Sahte ve yapmacık roller yapanlar... Realistik diyaloglar sunucuda gerçekten çok az. Bunu kitlenin yaşına ve kafa yapısına bağlıyorum. Suç kesinlikle sizde değil. Ona kalsa bende 12 yaşındayım. Her şey kafa yapısında, farkındalıkla bitiyor. O yüzden sizi suçlayamam. İnsanlar realistik rollerin ne demek olduğunu henüz kestirebilmiş değil. Çabalıyorsunuz, bunun farkındayım. Ama olmuyor. Ya Hard-RPG geçeceksiniz, ya da sunucuyu komple bir bakıma alıp bütün her şeyi baştan yazıp geçireceksiniz. Aksi takdirde insanlar kısır döngü bir şekilde böyle devam edecektir. Sunucuda belirli bir azınlık gerçekten güzel roller yapıyor. Ek olarak, oluşumlarınızda doğru düzgün realistik rol yapan kişi sayısı çok az. Sunucunun direği diyebileceğim İEM oluşumunda insanlar çevirme politikalarını bilmiyorlar. Memurlarla neredeyse role giremiyorsunuz. İki sorudan sonra dan kaçıveriyorlar. Zaten hepsinde özellikle şu komando takımı mı her ne şeyse, kendileri allah-rpg'den başka bir şey yapmıyor. Herkese bir emir vermeler, havalar.. Hizmet ettiklerini, kim olduklarını unutmuşlar sanırım. Tabi, hafif dalga geçer bir halleri de yok değil. Realistikten tamamen uzak iki tane SS paylaşmak istiyorum:

Sırf papaz olmamak için şikayet açmadım. Zaten timestamp'siz SS'leri geçersiz sayıyorsunuz. Benim açıklığa kavuşturmak istediğim şey, İEM'in laubali tavırlarda olması. Resimdeki gibi trollemeler sadece İEM çerçevesinde değil, diğer yerlerde de bolca oluyor. Adminler göremeyebiliyor. Kitle biraz kötü maalesef.

Emniyet müdürü aşık olduğu komiser için devlet telsizinden alt branşındakilere "benimle evlenir misin bilmem nesu?" gibi cümleler kurdurtuyor. Ki, bunu bir oyuncu yapsa anında OOC  uyarı yiyeceğine eminim. AP hatsafhada. Torpil hatsafhada. Zaten A7 admininizin de adam kayırmadan şüphelenip İEM'e geldiğini biliyorum. Bundan 1.5 ay önce oylama bile yapılmıştı. Var mı yok mu diye. Gariplik ve saçmalıklar oluyor böyle. Ara sıra.

Do'dan adminlerin dahi yaptığı OOC konuşmalar bknz:

Sonracığıma yönetim ekibine, özellikle Helper üyelere bir revizyon gerekiyor Gerçekten bilgili, kaliteli insanlar alınmalı. İsterse sayısı 5 olsun. Az ve öz olsun. Ama kaliteli olsun. Şuanki helperların çoğu öylece duruyor. Onlarda da aynı yapmacık diyaloglar görüyoruz. Gece kafasıyla ne yazacağımı unuttum belki ironimsi cümleler kurmuş olabilirim affola.

Burası roleplay'i öğrenme adına geldiğim ilk ve tek sunucu. Roleplay'i tamamen burda öğrenip, kendimi burada geliştirdim. Bendeki değeri ayrı. Gördüğüm "öznel" yanlışları gün yüzüne getirmek istedim.
Son düzenlenme: 19 Aralık 2017, 22:59:02 Kawai

Kraus

Alıntı yapılan: Kawai - 19 Aralık 2017, 22:52:29

Öncelikle merhaba. Küçük eleştirisel bir yazı yazmak istedim. Sert bir mizaçla karşılanmayı pek istemiyorum. O yüzden de yapıcı olmaya çalışacağım.

Şimdi, sunucudaki şu pizzacı mevzusu gerçekten büyük bir sorun. Akşama kadar, akşama kadar adam orda dikilip birilerini dikizliyor, kesiyor. Karakterlerin "nbr la gel lan buraya gel bi sen" diye bağırınıp durması.. Gereksiz sebeplerle yapılan kavga rolleri.. Sürüş kurallarını bilmeyen insanlar... Power-Emote ihlalini gerçekleştiren 5-10-15 seviyeli oyuncular... Do kullanımını tam olarak kavrayamamış zihniyetler ve daha nicesi. Yönetim olarakta kadronuz biraz düşük kaliteli. En azından ben böyle düşünüyorum.ü A5+ adminler ancak bir adminde olması gereken özellikleri yansıtabiliyorlar. Gerisi çöp diyebileceğim şekilde. Farklı bir konsept deneyen yok. Hep teenager roller. Forumdaki rol paylaşımlarına ve oluşum MM'lerine bakıyorum. Yok dosya topladım rolü, yok aracı temizledim tekerleğini söktüm çıkarttım yok bugün hadi yemek yemeye gidiyim çok sıkıldım diyip restauranta kendi kendine konuşarak gitme rolü... Sahte ve yapmacık roller yapanlar... Realistik diyaloglar sunucuda gerçekten çok az. Bunu kitlenin yaşına ve kafa yapısına bağlıyorum. Suç kesinlikle sizde değil. Ona kalsa bende 12 yaşındayım. Her şey kafa yapısında, farkındalıkla bitiyor. O yüzden sizi suçlayamam. İnsanlar realistik rollerin ne demek olduğunu henüz kestirebilmiş değil. Çabalıyorsunuz, bunun farkındayım. Ama olmuyor. Ya Hard-RPG geçeceksiniz, ya da sunucuyu komple bir bakıma alıp bütün her şeyi baştan yazıp geçireceksiniz. Aksi takdirde insanlar kısır döngü bir şekilde böyle devam edecektir. Sunucuda belirli bir azınlık gerçekten güzel roller yapıyor. Ek olarak, oluşumlarınızda doğru düzgün realistik rol yapan kişi sayısı çok az. Sunucunun direği diyebileceğim İEM oluşumunda insanlar çevirme politikalarını bilmiyorlar. Memurlarla neredeyse role giremiyorsunuz. İki sorudan sonra dan kaçıveriyorlar. Zaten hepsinde özellikle şu komando takımı mı her ne şeyse, kendileri allah-rpg'den başka bir şey yapmıyor. Herkese bir emir vermeler, havalar.. Hizmet ettiklerini, kim olduklarını unutmuşlar sanırım. Tabi, hafif dalga geçer bir halleri de yok değil. Realistikten tamamen uzak iki tane SS paylaşmak istiyorum:

Sırf papaz olmamak için şikayet açmadım. Zaten timestamp'siz SS'leri geçersiz sayıyorsunuz. Benim açıklığa kavuşturmak istediğim şey, İEM'in laubali tavırlarda olması. Resimdeki gibi trollemeler sadece İEM çerçevesinde değil, diğer yerlerde de bolca oluyor. Adminler göremeyebiliyor. Kitle biraz kötü maalesef.

Emniyet müdürü aşık olduğu komiser için devlet telsizinden alt branşındakilere "benimle evlenir misin bilmem nesu?" gibi cümleler kurdurtuyor. Ki, bunu bir oyuncu yapsa anında OOC  uyarı yiyeceğine eminim. AP hatsafhada. Torpil hatsafhada. Zaten A7 admininizin de adam kayırmadan şüphelenip İEM'e geldiğini biliyorum. Bundan 1.5 ay önce oylama bile yapılmıştı. Var mı yok mu diye. Gariplik ve saçmalıklar oluyor böyle. Ara sıra.

Do'dan adminlerin dahi yaptığı OOC konuşmalar bknz:

Sonracığıma yönetim ekibine, özellikle Helper üyelere bir revizyon gerekiyor Gerçekten bilgili, kaliteli insanlar alınmalı. İsterse sayısı 5 olsun. Az ve öz olsun. Ama kaliteli olsun. Şuanki helperların çoğu öylece duruyor. Onlarda da aynı yapmacık diyaloglar görüyoruz. Gece kafasıyla ne yazacağımı unuttum belki ironimsi cümleler kurmuş olabilirim affola.

Burası roleplay'i öğrenme adına geldiğim ilk ve tek sunucu. Roleplay'i tamamen burda öğrenip, kendimi burada geliştirdim. Bendeki değeri ayrı. Gördüğüm "öznel" yanlışları gün yüzüne getirmek istedim. Sunucuda

Burası sözlük değil yorumu özet geçebilirdiniz. Görüşlerinizi noktasına virgülüne gönderilme tarihine saniyesine salisesine kadar dikkate alacağız. Bu kadar ayrıntılı ve sözlük gibi yorumunuz için teşekkürler. Sunucuya başladığınızdan beri videolu record alsaydınız keşke, daha iyi anlayabilirdik eleştirilerinizi. Bu kadar kısa eleştiri yazısını anlamakta güçlük çekiyoruz. (!)
Son düzenlenme: 20 Aralık 2017, 07:59:31 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net