GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

raptores16

Zeta

Alıntı yapılan: Jarveus - 27 Kasım 2017, 21:39:39

Alıntı yapılan: Kraus - 27 Kasım 2017, 21:18:40

Alıntı yapılan: Jarveus - 27 Kasım 2017, 21:16:15

Bu konuyu cevaplamanızı rica ediyorum , forumdan banlamanız bir çözüm değil.

https://resimyukle.xyz/resim/z25I3Q @Zeta @Kraus

Buradan açıklanması gereken bir durum değil. Bu tip konuları forum veya TeamSpeak3 üzerinden halledin.

Halletmeye izin vermiyor yönetiminiz , konuşmaya bile varmadılar..

Halledilecek bir tarafınız yok,ne yaptıysanız onun cezasını çekiyorsunuz boşa açıklama yapmanızada hiç gerek yok.İyi forumlar.

Yazar

aga bu sunucuyu seviyorumda kitlesi berbat

Zeta

Alıntı yapılan: Yazar - 04 Aralık 2017, 20:44:31

aga bu sunucuyu seviyorumda kitlesi berbat

İnanın bazen bizde sizin kadar sinir olabiliyoruz kitle konusunda,çoğunluk olarak küçük yaştaki oyuncuları barındırıyor fakat bağzılarının olgunluğu rol kalitesi ve bilgisi çoğu kişiden üst derece olabiliyor.Karışık bir kitle var diyelim,bunada bizim yapacağımız birşey yok açıkçası.Teşekkür ederiz.

pag

Admin yalakalarini ve VIP leri diger oyunculardan ustun tutmasaniz daha iyi yerlere gelirsiniz emin olun.

Kraus

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 04 Aralık 2017, 20:53:31

Admin yalakalarini ve VIP leri diger oyunculardan ustun tutmasaniz daha iyi yerlere gelirsiniz emin olun.

Kimseyi kimseden üstün tuttuğumuz yok. Sunucunun açılışından beri sunucuda adminlik yapıyorum, yüksek yönetimdeyim. 2014'den beri oynamış olan, hâlâ oynayan, bırakmış olan istediğin oyuncuya sorabilirsin. Bütün oyunculara eşit şekilde saygı çerçevesinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Hayır öyle yapmıyorsunuz diyorsan getir kanıtını, kim yaptıysa cezasını keseceğim gerekirse konunun içeriğine koyacağım. Hangi oyuncuyu hangi oyuncudan üstün tutmuşuz getir göster? Bu şekilde kulaktan dolma uydurma bilgilere tahammülümüz yok. Bizim kim olduğumuz belli yerimiz belli. 2014'den beridir de neysek oyuz.
Son düzenlenme: 04 Aralık 2017, 21:10:33 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Matite

ilk açıldıgında oyuncu 5 kişidi waybe tebrikler tutmuş sunucun başarılar.  :helal:

https://sampmobile.com
179.61.147.180:7777

Kraus

Alıntı yapılan: Matite - 04 Aralık 2017, 21:15:17

ilk açıldıgında oyuncu 5 kişidi waybe tebrikler tutmuş sunucun başarılar.  :helal:

O günü cidden hatırlıyor musunuz :D Hatırlayan kisi nadir cıkar, ben bile hatırlamıyorum yani. Yorumunuz için teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Peres

Mod gayet güzel, hile korumaları güzel.Bug yok denilecek kadar az sayılır.Lâkin oyuncularının kanser olduğu, rollerin sadece pizzacıda geçtiği ve gün boyunca araçlarına yaslanıp kız tavlamaya çalışan oyuncuların çok olduğu aşikâr.Dün mafya olan adam ertesi gün İEM'e giriyor.Hahahaha, olaya bak!
Çete rolleri toz satmadan ibaret, o da rol olsa keşke.
Mafya sadece çatışıyor, diploması yok.Sunucu 150 kişi, 70'i mafya/çete.
Legal rol yok, materyal satmak felan onları geçiyorum.Bir restoranta gitsem, (birlik restorantı) bomboş.Barmen, garson hiçbiri yok.
O kadar boş ve açıklaması olmayan kurallar gelmişki, sunucuda insanlar /b kullanmak yerine /do'yu OOC olarak kullanıyorlar ve gerçekten yazık.
2 günde para yatırarak kral olabileceğim bir sunucu diyebilirim.
Son düzenlenme: 05 Aralık 2017, 16:34:01 Kraus

pag

Alıntı yapılan: Kraus - 04 Aralık 2017, 21:04:06

Kimseyi kimseden üstün tuttuğumuz yok. Sunucunun açılışından beri sunucuda adminlik yapıyorum, yüksek yönetimdeyim. 2014'den beri oynamış olan, hâlâ oynayan, bırakmış olan istediğin oyuncuya sorabilirsin. Bütün oyunculara eşit şekilde saygı çerçevesinde hizmet vermeye çalışıyoruz. Hayır öyle yapmıyorsunuz diyorsan getir kanıtını, kim yaptıysa cezasını keseceğim gerekirse konunun içeriğine koyacağım. Hangi oyuncuyu hangi oyuncudan üstün tutmuşuz getir göster? Bu şekilde kulaktan dolma uydurma bilgilere tahammülümüz yok. Bizim kim olduğumuz belli yerimiz belli. 2014'den beridir de neysek oyuz.

Admin tanidigi adamlara bulundugu olusumda ust rutbeler veriyordu benim zamanimda. (4 ay oncesi).Ayrica 3 ay helper olmaya ugrastim adminler tanidiklarini helper yapmislardi bizi umursamamislardi bile.

Kraus

Sunucudaki en küçük olayları konu edinip konu baltalaması içeren yorumlar silindi. Bunu sırf kendi sunucum ve konum olduğu için yapmıyorum. Hangi konuya atılsa aynı şekilde silmek zorundayım. Eleştiri böyle yapılmaz. Uygun eleştiri yapılmış yorumları silmedim. Öyle bir çekememezliğim olsaydı şuanda bir çok yorumu da silerdim. Bundan sonra aynı şekilde yorum atılmaya devam ederse yapan kişiler ceza alacaktır.

www.sf-gaming.net

Fransz

Cruza

Şu VIP muhabbetini kim çıkardı bilmiyorum ama kimseyi kimseden üstün tutmuyoruz sunucudaki VIP üye sayısının fazlalığından dolayı böyle gözlemlemeniz normal olabilir fakat kimseyi kimseden üstün tutmuyoruz.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

furkanculluk

Sunucuda yapmış olduğum adminlik ve helperlık sebebiyle gözlemlediklerim var. Hala daha adminlik yapıyorum. Sunucudaki rolleri abartılı, asılsız ve haddinizi aşarak eleştirmek yerine olan şeyler ve üsluplu bir şekilde eleştirirseniz daha iyi olur. Sunucu günden güne daha da iyiye gidiyor. Bunda bize destek olan oyuncularımıza teşekkür ederiz. Rollerde günden güne daha iyiye gitmekte. Sadece illegale değil legal rollerde ağırlıklı. Forum sayfamızdan rol paylaşımları konusu ya da birlik multimedia bölümünden ayrıntılı şekilde bakabilirsiniz.
Sunucumuz hakkında ayrıntılı bilgiyi teamspeak3 adresimize gelip admin ekibimiz ile ya da helper ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Ayrınca serverımıza yeni başlayanlar için helper ekibimiz eğitim vermekteler.
Son düzenlenme: 05 Aralık 2017, 16:40:20 furkanculluk

Kraus

v6.2 Güncelleme Kaydı

Alıntı

• Yeni animler eklendi. (/animlist)
  • Suç temizleme kısmındaki toplam Suç sayısı/sicilden silinmeme hatası düzeltildi.
  • /a komutu araç işlemleri için kısa komut olarak belirlendi.
  • Bazı adminsel komutlarda yetkiler düzenlendi, ekleme yapildi.
  • /t ve /r'den yapılan ooc işaretiyle )) yapılan yazışmalar kafa üstünde yazı olarak gözükmeyecek.
  • Pizzacıya, pizzacı motoruna ve skinine kaplama yapıldı. (Dominos)
  • Taksi birliği için yeni 3 adet taksi modeli desteği eklendi. (Landstalker, Sultan, Moonbeam)
  • Meslek maaşları düzenlendi.
  • Araç göstergesi düzenlendi/yenilendi.
  • İEM Garaj girişinde gatelerde düzenleme yapıldı, gateler otomatik kapanacak.
  • Tamircide kısayol tuşu düzenlendi. Araç hasarı yüzde 0 ise tamircide de far kısayol görevi yapacak.
  • İsim değişikliği kayıtlarına 'Sebep' ek bilgisi eklendi.
  • Artık İEM - KOM birimi ücretsiz isim değiştirebilecek.
  • Birkaç mobilya eklendi. (Diger & Muzik)
  • İEM polis aracının içindeyken torpidodan MP5 çıkarabilecek. (/paractanal düzenlendi)
  • Satılığa çıkarılabilen 2. el araçlara iletişim no bilgisi eklendi.
  • SF:RP genel kişisel ayarlamalar tek komutta toplandı. /ayarlar
  • Kişisel olarak chat temizliği için /chattemizle komutu eklendi.
  • Birkaç bug düzeltildi.
  • Silahçıdan shotgun kaldırıldı.
  • MVB ekranına Telefon Numarası Sorgulama kısmı eklendi. (Sicili olanlar için)
  • /takipet komutunda numaradan isim gözükme/MG problemi çözüldü.
  • Elbow dövüş stili kaldırıldı.
  • TV34 Reklam hatalarını önlemek için oyunculara kabul onayı eklendi.
  • Kimlik ve lisans komutlarının görünümleri düzenlendi.
  • Sıkça sorulan sorular için soru/cevap şeklinde /sss komutu eklendi.
  • Telsiz kapatma eklendi. (/tdurum)
  • Telefon ve fısıldama emoteleri düzenlendi/ekleme yapıldı.

Yeni Meslek Fiyatları
Tır Şoförlüğü: 650 TL
Otobüs Şoförlüğü: 500 TL
Kamyon Şoförlüğü: 400 TL
Temizlikçilik: 250 TL

Güncellememiz hakkında resimlere ve detaylara ulaşmak için buraya tıklayın.
Son düzenlenme: 07 Aralık 2017, 00:57:03 Kraus
www.sf-gaming.net