GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pag

Sunucuya çok uzun süredir güncelleme gelmiyor bunun sebebi nedir?

Kraus

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 21 Eylül 2017, 20:07:57

Genel olarak sistem çeşitliliği bakımından yeterli düzeyde olduğumuz ve oluşabilecek bugları minimum düzeye indirdiğimiz için bütün AR-GE çalışmalarını toparlayıp tek bir sürümde getirmeyi planlıyoruz. Tabiki bunun dışında diğer bir sebep; Reel hayattaki etkenler herkesi olduğu gibi beni de etkiliyor, zaman zaman yetişmekte güçlük çekiyorum. Bu nedenle güncellemeler; çok sık ve küçük güncelleme olmak yerine seyrek ve kapsamlı şekilde olacak.
Son düzenlenme: 21 Eylül 2017, 20:25:31 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Kraus - 21 Eylül 2017, 20:19:15

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 21 Eylül 2017, 20:07:57

Genel olarak sistem çeşitliliği bakımından yeterli düzeyde olduğumuz ve oluşabilecek bugları minimum düzeye indirdiğimiz için bütün AR-GE çalışmalarını toparlayıp tek bir sürümde getirmeyi planlıyoruz. Tabiki bunun dışında diğer bir sebep; Reel hayattaki etkenler herkesi olduğu gibi beni de etkiliyor, zaman zaman yetişmekte güçlük çekiyorum. Bu nedenle güncellemeler; çok sık ve küçük güncelleme olmak yerine seyrek ve kapsamlı şekilde olacak.

Daha mantıklı olur. V18 görmek istemiyoruz :)

NikolaiS

Mükemmel sunucu, bırakılamayan sunucu, dönüp dolaşıp gelebildiğim tek sunucu, kapanmayan tek sunucu, zirve de olan tek sunucu, realizm bir sunucu ve Roleplay sunucusu.

Dönüp dolaşıp gelebileceğim tek adres Safari Roleplay'di ve şu an ait olduğum yerdeyim.

Tavsiyemdir ki, farklı sunuculara zaman tüketmeyi bırakıp Safari Roleplay sunucusuna gelmenizdir.

Söylenecek başka bir kelime kalmadı zaten.
Efsane Burada...

maXpoWer

Serhan Buz (maXpoWer)
Since 2009

Levi

Başarılar dilerim sizlere, gayet iyi gidiyorsunuz  :helal:

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

Zeta

Alıntı yapılan: Levi - 26 Eylül 2017, 08:02:56

Başarılar dilerim sizlere, gayet iyi gidiyorsunuz  :helal:
Alıntı yapılan: RaZoR - 25 Eylül 2017, 23:42:41

Başarılar  :helal:

Yorumlarınız için teşekkür ederiz,iyi oyunlar dileriz.

Kraus

[8/10/2017] Client tasarımı değiştirildi. [ client.sf-gaming.net ]

Son düzenlenme: 08 Ekim 2017, 23:13:18 Kraus
www.sf-gaming.net

wildclaWZ

Clinet sistemi üzerinde çok duruluyor ve sunucuda hile troll vs. bu tarz insanlar "YOK" oluyor başarılar.

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

Kraus

Alıntı yapılan: XecutioneRRR - 10 Ekim 2017, 20:59:01

Clinet sistemi üzerinde çok duruluyor ve sunucuda hile troll vs. bu tarz insanlar "YOK" oluyor başarılar.

Yorumunuz için teşekkürler.

www.sf-gaming.net

nikobernoo

Başarılar.
Son düzenlenme: 27 Aralık 2022, 12:36:25 nikobernoo
Please (g)old days, come back.

Kraus

www.sf-gaming.net

WantedAlone

Yaklaşık olarak 3 sene oynadım az uz bi zaman da değil 3 sene, Bu 3 senemin 2 senesini helper-admin diye atarsak user olarak da beğenilmeseydi oynanmazdı. Ah ah nerde 2014 yılları. Her şey helperken güzel imiş. Bu arada başarılar dilemiyorum zaten başarılısınız. Ama Allah'ın izniyle yolunuz daha da aydınlanacaktır.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

Kraus

Alıntı yapılan: WantedAlone - 31 Ekim 2017, 06:34:37

Yaklaşık olarak 3 sene oynadım az uz bi zaman da değil 3 sene, Bu 3 senemin 2 senesini helper-admin diye atarsak user olarak da beğenilmeseydi oynanmazdı. Ah ah nerde 2014 yılları. Her şey helperken güzel imiş. Bu arada başarılar dilemiyorum zaten başarılısınız. Ama Allah'ın izniyle yolunuz daha da aydınlanacaktır.

Yorum için teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Berkant

2014 yılında rp ye başlayıp bugüne kadar oynadığım tek rp sunucusu.Son zamanlarda adı çıkarılmaya çalışılsada bu duruma sabır gösterip saygı çerçevesinde yaklaşılması taktire şayan bir durum.Başarılarınızın devamını dilerim.