GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kraus

Alıntı yapılan: SülümanPRO - 08 Eylül 2017, 20:38:11

Sunucunun açıldığı günü bile hatırlıyorum,sunucu iyi güzel hoşda şu yöneticilerin adam kayırma olayı oyuncu düşmesine sebep olur.

Yöneticilerin adam kayırdığı yoktur. Bazı oyuncular kendi hatalarını benimseyemeden farklı düşüncelere başvurup bu şekilde haksız şeyler söylüyorlar. Adminlerin her bir hareketi kayıt altında olup yönetim tarafından incelenmektedir. Böyle bir şey yaptıkları anda ağır ceza alırlar.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Kraus - 08 Eylül 2017, 20:51:34

Sunucunun açıldığı günü bile hatırlıyorum,sunucu iyi güzel hoşda şu yöneticilerin adam kayırma olayı oyuncu düşmesine sebep olur.

Yöneticilerin adam kayırdığı yoktur. Bazı oyuncular kendi hatalarını benimseyemeden farklı düşüncelere başvurup bu şekilde haksız şeyler söylüyorlar. Adminlerin her bir hareketi kayıt altında olup yönetim tarafından incelenmektedir. Böyle bir şey yaptıkları anda ağır ceza alırlar.

Katılıyorum ben kaydırma yapıldığını görmedim.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 10 Eylül 2017, 14:07:26

Alıntı yapılan: Kraus - 08 Eylül 2017, 20:51:34

Katılıyorum ben kaydırma yapıldığını görmedim.

Görüşünüz için teşekkürler.

Yegor

Roleplay türünün günümüzde devam etmesinde büyük ölçüde emeği olan bir sunucu, verilen emeklerde gözardı edilemez tabii ki. Kendi alanında deneyimli ve script farkıyla ön plana çıkan, yıllardır kapanmadan istikrarlı bir şekilde devam eden bir sunucu. Daha önce hiç Medium RP sunucularında bulunmadım fakat bir gün uğramak istiyorum. Geçmiş için tebrikler, gelecek için başarılar.

Kraus

Alıntı yapılan: Yegor - 11 Eylül 2017, 16:12:47

Roleplay türünün günümüzde devam etmesinde büyük ölçüde emeği olan bir sunucu, verilen emeklerde gözardı edilemez tabii ki. Kendi alanında deneyimli ve script farkıyla ön plana çıkan, yıllardır kapanmadan istikrarlı bir şekilde devam eden bir sunucu. Daha önce hiç Medium RP sunucularında bulunmadım fakat bir gün uğramak istiyorum. Geçmiş için tebrikler, gelecek için başarılar.

Yorum için teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Reiss_Umut

Bilernler vardır bende sunucu sahibiyim ama safariye bi denemek amaçlı giriş yaptım bana roleplay sevdiren bir sunucu oldu bu zamana kadar roleplay sunucularında zaman geçirmezdim Ama her gün çoğu vaktimi sunucunuzda geçirmekteyim İEM kuruluşunda yer alıyorum gerçekten çok zevkli rolleriniz var tebrik ediyorum.

ArMy

Kraus

Alıntı yapılan: ArMy - 13 Eylül 2017, 20:27:06

Sunucu neden kapali ?

Bazı problemler nedeniyle bakıma alındı. Birazdan açılacaktır.

www.sf-gaming.net

ArMy

Lé Spîke

Burak koç tanıyorum. Tv34 zamanlarında partimin haberini yapardı :) dediklerine katılıyorum.

Cagatay.Bey

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 14 Eylül 2017, 11:28:00

Burak koç tanıyorum. Tv34 zamanlarında partimin haberini yapardı :) dediklerine katılıyorum.

Doğrudur :)

Kraus

Alıntı yapılan: Cagatay.Bey - 14 Eylül 2017, 11:13:34

Şunu demeliyim ki , gerçektende "Alperen" adminimizin moda desteği olsun , "Doğancan" adminimizin aktifliği , foruma yardımı olsun , "Enes" adminimizin daha kaliteli bir rol ortamı için uğraşması olsun ve diğer adminlerin adaleti olsun sunucuyu güzel bir hale getiriyor.

-Şunu diyorlar , adminler ilgilenmiyor ve saire. Adminlerin yerine kendinizi öncelikle koyun siz rapor atarken ya başka oyuncunun raporuna bakıyor ya da müsait değil. sunucuda yaklaşık 165 kişi falan oluyor raporlarda hayliyle dolu dolu olur sıra size gelmesini beklemelisiniz-

-Haksızlıklar var diyorsunuz. Haksızlık , oyuncu ayrımı , "AP" ve benzeri olaylarda üst yönetim gördüğünde admine koşulsuz şartsız Ceza işlemi uyguluyor veyahutta atılıyor.-

-Sunucuda "Helper" ekipine dahil olup sunucu için elimden gelen bazı şeyleri yaptım , yeri geldi benimde yaptığım saçmalıklar  ve saire oldu.-

-Dediğim gibi , bu sunucunun rol ortamı ve saire düşük değil. sunucuyu kötüleyen kişilerin sunucuya gelip "DM" Yaptıktan sonra eleştiriyorsa bu sunucunun kabahati değil sizin çocukca ve sunucu kötülemek için yaptığınız birşeydir.-

-Sistemlere gelirsek , sistemler kesinlikle mükemmel-

-Yönetim ekipinden, Başta "ENES" Adminim olmak üzere ve ardından "Alperen" ile "Doğancan"
hepsinin ellerine sağlık ve böyle bir sunucuyu ayakta tutmaya çabaladığınız için teşekkür ederim-

Kısaca , Safari roleplay farkımız tarzımız diyelim :D

-Sarp Koç- , -Burak Koç- , -Serkan Koç- , -Rüzgar Koç- ve userlarınızdan bütün "KOÇ" Ailesi destekliyor sizi :)

İYİ FORUMLAR PAWNOTÜRK AİLESİ !

Yorumunuz için teşekkürler.

www.sf-gaming.net

Zeta

Duyuru,rol paylaşımları ve etkinlik duyuruları Facebook adresimize sık sık yer almakta,takipte kalın !
Safari Roleplay/Gaming Facebook Adresi
Son düzenlenme: 19 Eylül 2017, 20:42:26 Zeta

pag

Türkiye'de Roleplay kavramının gelişmesine katkı sağlayan sayılı sunuculardan birisi,cidden tebrik ederim kaliteli işer ortaya koyuyorsunuz.

Kraus

Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 20 Eylül 2017, 14:55:44

Türkiye'de Roleplay kavramının gelişmesine katkı sağlayan sayılı sunuculardan birisi,cidden tebrik ederim kaliteli işer ortaya koyuyorsunuz.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

www.sf-gaming.net