GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Furki

Sunucu Gayet İyi Fakat Sistemleri Başka Sunucular Tarafındanda Kullanılıyor Veyatta Çalındı Fakat Yeni Yamalarla Birlikte Burger King Interior'u Eklenmişdi Fakat Bu Interior Başkasına Ait İnternette Kolaylıkla Bulabilirsiniz. Bunu Gördükçe Acaba Sizde Modu Başkasından Alıp Yeniliklermi Ekliyorsunuz Sorusu Aklımdan Geçmiyor Değil?

Ek olarak Sunucuda Roleplay Terimleri Kullanılmakta Doğrusuda Bu Zaten Ama Bu Terimler Türkçeleştirilse Bir Türk Serverıne Daha Çok Yakışır Mesela IC Yerine İç OOC Yerine Dış Gibi Türkçeleştirilirse Daha Akılda Kalıcı Olur..

Yönetim Ekibiniz Bayağı Başarılı İmkanım Olursa Sizlerle Tanışmak İsterim Mapperlık Ve Grafikerlik Yapmaktayım

Taklitler Aslını Yüceltir Pes Etmeyin Kolay Gelsin! :)

Kraus

Alıntı yapılan: Furki - 04 Eylül 2017, 11:46:10

Sunucu Gayet İyi Fakat Sistemleri Başka Sunucular Tarafındanda Kullanılıyor Veyatta Çalındı Fakat Yeni Yamalarla Birlikte Burger King Interior'u Eklenmişdi Fakat Bu Interior Başkasına Ait İnternette Kolaylıkla Bulabilirsiniz. Bunu Gördükçe Acaba Sizde Modu Başkasından Alıp Yeniliklermi Ekliyorsunuz Sorusu Aklımdan Geçmiyor Değil?

Ek olarak Sunucuda Roleplay Terimleri Kullanılmakta Doğrusuda Bu Zaten Ama Bu Terimler Türkçeleştirilse Bir Türk Serverıne Daha Çok Yakışır Mesela IC Yerine İç OOC Yerine Dış Gibi Türkçeleştirilirse Daha Akılda Kalıcı Olur..

Yönetim Ekibiniz Bayağı Başarılı İmkanım Olursa Sizlerle Tanışmak İsterim Mapperlık Ve Grafikerlik Yapmaktayım

Taklitler Aslını Yüceltir Pes Etmeyin Kolay Gelsin! :)

Evet GTA modelleme konusunda iyi bir mod yapımcısı bulamadığımız için GTA Modellemelerinden bazılarını başkasından alıntıladık. Ancak biz bu modların sahipleri ile görüştük. Kullanılmasında bi sakınca olmadığını söylediler. Bu nedenle modellerden bazıları alıntıdır, çalıntı değildir. Onun dışında sunucu sistemlerimiz kimseden alıntı değildir. Hepsi forumumuzdaki adminsel istekler bölümüne gelen istekler doğrultusunda düşünülüp özgün bir şekilde kodlanmaktadır.
Son düzenlenme: 04 Eylül 2017, 18:00:04 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Hwang

Gayet güzel ilerliyor. Başarılarınızın devamını diliyorum. :helal:

Anka

Burası bir sanal ortam öncelikle şunu belirtmeliyimki benim de sunucum var bilen bilir :) ama hakikaten Alperen ve diğer ekip arkadaşlarınız olsun kodlamayı iyi yapıyorlar Umuyorumki stabil şekilde ilerlersiniz, Başarılar  :helal:

NikolaiS

Tam 2 senedir sunucuda rol yapıyorum, admin ekibinde ve helper ekibinde bulundum. Söylemek gerekirse tam bir AİLE konumuna geldiniz. Admin ekibindeki bir çok kişi ile samimiyetim en üst düzeyde olduğunuda söyleyebilirim. Sunucuda Kuzeyliler akımınıda başlatan kişiyim. ((Sedat Kuzey,Dilara Kuzey VS.))

Daha çok yolunuz var bunu ben dahil herkes farkında, hepinize can-ı gönülden başarılar dilerim.

Zeta

Alıntı yapılan: NikolaiS - 06 Eylül 2017, 09:33:08

Tam 2 senedir sunucuda rol yapıyorum, admin ekibinde ve helper ekibinde bulundum. Söylemek gerekirse tam bir AİLE konumuna geldiniz. Admin ekibindeki bir çok kişi ile samimiyetim en üst düzeyde olduğunuda söyleyebilirim. Sunucuda Kuzeyliler akımınıda başlatan kişiyim. ((Sedat Kuzey,Dilara Kuzey VS.))

Daha çok yolunuz var bunu ben dahil herkes farkında, hepinize can-ı gönülden başarılar dilerim.

Teşekkür ederiz Sedat,eskiden yaptığın yardımlarla beraber vede şuanda yaptığın çalışmalarla beraber gayet güzel ilerledin,yorumun için teşekkür ederiz var ol !

Zeta

Alıntı yapılan: Anka - 06 Eylül 2017, 04:13:12

Burası bir sanal ortam öncelikle şunu belirtmeliyimki benim de sunucum var bilen bilir :) ama hakikaten Alperen ve diğer ekip arkadaşlarınız olsun kodlamayı iyi yapıyorlar Umuyorumki stabil şekilde ilerlersiniz, Başarılar  :helal:

Çocukça olmayan ve yapıcı eleştirinizden ötürü teşekkür ederiz,var olun !

Hwang

Arkadaşlar lütfen seviyeli yorumlar gönderelim. Şikayetlerinizi özel yollardan yapabilirsiniz.

Son defa uyarmak istedim. Bu konu altında tekrar tartışma çıkartan ve dahil olan üyelere işlem uygulanmak zorunda kalınacak.

İletiyi gönderirken başlamışsınız bile. İki üye cezalandırıldı.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Hwang - 06 Eylül 2017, 21:29:09

Arkadaşlar lütfen seviyeli yorumlar gönderelim. Şikayetlerinizi özel yollardan yapabilirsiniz.

Son defa uyarmak istedim. Bu konu altında tekrar tartışma çıkartan ve dahil olan üyelere işlem uygulanmak zorunda kalınacak.

Anlayışınız için teşekkürler.

AhmetEfe

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 06 Eylül 2017, 21:31:52

Alıntı yapılan: Hwang - 06 Eylül 2017, 21:29:09

Anlayışınız için teşekkürler.

anlayışın için teşekkürler amdin hwang bey

ReaT

Ne kadar çabalasakta rolümüze, rollerimize katılmayan user lar in-aktiflikten kapanan biz -RacerCorner

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: OmerCan - 07 Eylül 2017, 00:43:44

Ne kadar çabalasakta rolümüze, rollerimize katılmayan user lar in-aktiflikten kapanan biz -RacerCorner

Şehir dışında mekan bulup uzun süre oyuna girmezseniz yapacak bir şey kalmıyor zaten.Ama güzel denemeydi.

ReaT

Teşekkürler,ama günlük 3 rol yapıyorduk , Araba fuarı,Drift Şöleni günlük böyle ve haftada 3 günde yarış yapıyorduk.Ben zaten kurucu olduğum için tatile gideceğimi yönetime belirttim,ama r5 im ve ekibim rollere devam ediyorduk.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: OmerCan - 07 Eylül 2017, 13:07:46

Teşekkürler,ama günlük 3 rol yapıyorduk , Araba fuarı,Drift Şöleni günlük böyle ve haftada 3 günde yarış yapıyorduk.Ben zaten kurucu olduğum için tatile gideceğimi yönetime belirttim,ama r5 im ve ekibim rollere devam ediyorduk.

Yanlış R5'e güvenmek.Üzücü.Sen gittikten sonra hiç rol paylaşımı yapmadılar.

SülümanPRO

Sunucunun açıldığı günü bile hatırlıyorum,sunucu iyi güzel hoşda şu yöneticilerin adam kayırma olayı oyuncu düşmesine sebep olur.