GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cruza

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 23 Şubat 2020, 00:05:52
Oyuncu-admin-helper eşitliğini IC olarak sağlamak adına yenilikler yapıldı. Ulaşmak için tıklayınız.

Forum üzerinde ufak bölüm değişiklikleri yapıldı. Ulaşmak için tıklayınız.

Ayrıca haftasonu boyunca x2 maaş aktiftir. İyi eğlenceler dileriz.

Eleştirilerinizi dikkate alıyoruz ve buna göre düzenlemeler yapıyoruz, son zamanlarda konu altında sık sık gündeme gelen adminlerin/helperlerin direkt oluşum ve birliklerde yönetim olarak başlaması konusu hakkında gerekli çalışma yapıldı keyifli roller dileriz.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Ska

Çok mükemmel bir serverdi zamanında deli gibi oynardık da şimdi üzgünüm ama dm sunucusundan itibaret.. roleplay kavramına dair çok fazla bir şey göremiyorum ben şahsen.. Bir ara gireyim bir bakayım dedim girerken bile bir sürü sorun çıkardı çok fazla crash verdirtiyor, girdikten sonra da araç neonları falan çok absürt duruyordu sonra gezerken ara mahallede NRG ile  gezen çeteciler gördüm ellerinde silahlar ile birbirlerini tarıyorlardı hepsi CS/QS yapıyordu cidden böyle bir platformun bu şekilde gitmesi çok üzdü beni.. Oyun içinde de herkesin birbirine kinlenmesini saymıyorum bile ve benim görüşüm TS3 yüzünden çünkü ts3 olmayan serverlerde samimiyet görüyorum ben.. ama TS3 olan serverlere bakınca birbirinden nefret eden insanları görüyorum ts3'ün ortamı çok farklı gerçekten hala çözemedim, ama çok güzel serverdi bir zamanlar şimdi ki durumunu bilmiyorum iyi roller. :3

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Ska - 23 Şubat 2020, 11:39:17
Çok mükemmel bir serverdi zamanında deli gibi oynardık da şimdi üzgünüm ama dm sunucusundan itibaret.. roleplay kavramına dair çok fazla bir şey göremiyorum ben şahsen.. Bir ara gireyim bir bakayım dedim girerken bile bir sürü sorun çıkardı çok fazla crash verdirtiyor, girdikten sonra da araç neonları falan çok absürt duruyordu sonra gezerken ara mahallede NRG ile  gezen çeteciler gördüm ellerinde silahlar ile birbirlerini tarıyorlardı hepsi CS/QS yapıyordu cidden böyle bir platformun bu şekilde gitmesi çok üzdü beni.. Oyun içinde de herkesin birbirine kinlenmesini saymıyorum bile ve benim görüşüm TS3 yüzünden çünkü ts3 olmayan serverlerde samimiyet görüyorum ben.. ama TS3 olan serverlere bakınca birbirinden nefret eden insanları görüyorum ts3'ün ortamı çok farklı gerçekten hala çözemedim, ama çok güzel serverdi bir zamanlar şimdi ki durumunu bilmiyorum iyi roller. :3
Belirttiğiniz sorunlar getirdiğimiz güncel ile büyük oranda çözüldü. Tekrar aramıza bekleriz :)

Lé Spîke

@Dr.Dodo nasılsın?

Son zamanlarda bir roleplay açlığı ortaya çıktı bende. Başlayacağım yeniden lakin üşeniyorum. Geliştirici gunluklerinize de giriyordum arada güzel gelismeler var. Daha iyi başarılara  :helal:

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: ᴘsʏᴄʜᴏ - 24 Şubat 2020, 11:15:53
@Dr.Dodo nasılsın?

Son zamanlarda bir roleplay açlığı ortaya çıktı bende. Başlayacağım yeniden lakin üşeniyorum. Geliştirici gunluklerinize de giriyordum arada güzel gelismeler var. Daha iyi başarılara  :helal:

İyiyim dostum :) Sen nasılsın?

Başlarsan sunucumuza bekleriz. Son zamanlarda güzel gelişmeler var. Hepsini buraya atmıyoruz. Forumumuzu da ziyaret etmeni öneririz :) İyi dileklerin için teşekkürler.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 24 Şubat 2020, 13:49:19
Alıntı yapılan: ᴘsʏᴄʜᴏ - 24 Şubat 2020, 11:15:53
@Dr.Dodo nasılsın?

İyiyim dostum :) Sen nasılsın?

Başlarsan sunucumuza bekleriz. Son zamanlarda güzel gelişmeler var. Hepsini buraya atmıyoruz. Forumumuzu da ziyaret etmeni öneririz :) İyi dileklerin için teşekkürler.

Önceden takip ediyordum. Baslarim herhalde. Ben de iyiyim bu arada sağol :)

Erenn

BurnS

Özür diliyorum ancak kadrolarında bu tarz adamları barındırıyorlar. (Amacım kötülemek değil, ne olduğunu bilerek gidiniz.)

Dr.Dodo

Ana konuya Level 7 Admin yazılamadan bırakmak biraz üzdü ama olsun. Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın arkadaşlar. Muhtemelen GTAMulti forumuna da son girişim.

Jarveus

Alıntı yapılan: Dr.Dodo - 14 Mart 2020, 14:11:58
Ana konuya Level 7 Admin yazılamadan bırakmak biraz üzdü ama olsun. Bunun sadece bir oyun olduğunu unutmayın arkadaşlar. Muhtemelen GTAMulti forumuna da son girişim.

Tıp kariyerinde başarılar geleceğin doktoru. 🔥

Cruza

Güle güle Dodo <3

since 2008
graphic designer & front-end web developer

DracDonix

Güle güle. Umarım hayal ettiğin yerde görme şansımız olur seni.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

FrankL

*
Son düzenlenme: 28 Ağustos 2022, 15:09:02 FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

FrankL

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer