GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Disser - 23 Haziran 2019, 01:17:04

Sunucuda öyle bir rol kavramı var ki, Kişisel rol paylaşım konumun görüntülenmesi en fazla olması veya 1. sırada olmama rağmen önemsiz kalınıp rollerimi incelemeden 50 görüntülenmeye ulaşan kişileri helperlığa çekiyorlar.

Yorum sizlerin.

Görüntülenmeye göre mi helper almamız gerekiyor? Demek ki bir yanlışınız olmuş, alınmamışsınız. Rol paylaşımları helper alımının sadece bir kısmı. O kısmı başarıyla geçenler diğer kısımları da başarıyla geçerse helper oluyor. Kendinizi mağdur gösterip sunucu karalamaya çalışmayın. Yorumunuz için teşekkürler.

Disser

Alıntı yapılan: Dodo - 23 Haziran 2019, 11:08:21

Alıntı yapılan: Disser - 23 Haziran 2019, 01:17:04

Sunucuda öyle bir rol kavramı var ki, Kişisel rol paylaşım konumun görüntülenmesi en fazla olması veya 1. sırada olmama rağmen önemsiz kalınıp rollerimi incelemeden 50 görüntülenmeye ulaşan kişileri helperlığa çekiyorlar.

Yorum sizlerin.

Görüntülenmeye göre mi helper almamız gerekiyor? Demek ki bir yanlışınız olmuş, alınmamışsınız. Rol paylaşımları helper alımının sadece bir kısmı. O kısmı başarıyla geçenler diğer kısımları da başarıyla geçerse helper oluyor. Kendinizi mağdur gösterip sunucu karalamaya çalışmayın. Yorumunuz için teşekkürler.

Sunucu karalama filen yok zaten istesem oynamam ben sunucunun Türk konsept olduğu ve bazı rollerde eğlendiğim için oynuyorum ki öyle bir şey olsa para yatırmazdım bunu geçtim dört kere sunucu düzeni bozmaktan banlanan bir adamı tekrar sunucuya alıp sunucuda sadece Dm atmasını görmeniz halinde kişi yine de sunucuda kalıp milleti zarara uğratıyor. Her insana şans verirsiniz fakat 2-3 defa bu 5 - 6 olmaz .

Safari bana göre ayrı yerde zaten tek roleplay olarak safariyi oynuyorum demek istediğim biz 5-6 kere aynısını yapsak bize de aynı işlem uygulanır mı?

Unknown

nikobernoo

Kötü yorum yapmayacağım, artık kendini toparladı. Başarılar.

Please (g)old days, come back.

Dr.Dodo

FelleR

Özkan

..
Son düzenlenme: 24 Haziran 2020, 12:43:05 Özkan

Dr.Dodo

Yorumlarınız için teşekkürler. Kural güncellemeleri yapılmıştır. Güncellemeler için tıklayın.

Jarveus

Alıntı yapılan: Dodo - 28 Haziran 2019, 01:56:19

Yorumlarınız için teşekkürler. Kural güncellemeleri yapılmıştır. Güncellemeler için tıklayın.

Daha kötüsünü yapamazdınız Safariye. Bu güncelleme kayıtlarını troll için filan yayınladınız herhalde.

Kraus

Alıntı yapılan: Jarveus - 28 Haziran 2019, 11:05:43

Alıntı yapılan: Dodo - 28 Haziran 2019, 01:56:19

Daha kötüsünü yapamazdınız Safariye. Bu güncelleme kayıtlarını troll için filan yayınladınız herhalde.

Değerlendirmeniz için teşekkürler 😏

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Walque

Walque

Craowin

NikolaiS

Alıntı yapılan: Walque - 28 Haziran 2019, 21:15:55

TS girilmiyor.

Alıntı yapılan: Walque - 28 Haziran 2019, 21:40:39

Bu arada tam oyuna girecekken Crashed alıyorum.

Teamspeak 3 adresimiz şu an aktif olarak hizmet veriyor, herhangi bir problem yok.
Sizlerden kaynaklanan bir problem ile giremiyor olabilirsiniz, forum adresimizden yardım isteği açabilir ve yardım talep edebilirsiniz. Deneyimli helperlarımız sizler ile ilgilenmek için hazır olarak bekliyor, aradığınız desteği bulamaz iseniz tekrardan bizlere ulaşabilirsiniz. Şimdiden iyi roller dileriz.

NikolaiS

Alıntı yapılan: BasBasParalariMiralaya - 30 Haziran 2019, 13:01:00

normal oyuncu RAPOR ATINCA GELMEZLER HAKLI OLSA BİLE SONRA VİP ALAN OYUNCU GELİR HAKSIZ OLUR AİLEVİ KÜFÜR EDER OYUNCUYA HAKLI OLAN YOUNCUYA CEZA VERİRLER VİP'İ BAŞ TACI YAPARLAR
ALİ ADMİN BABA PARASI YİYİP ADMİN OLMUŞTUR SAFARİ ROLEPLAY HAKSIZLIK SUNUCUSUDUR 2 YILDA BUNU GÖZLEMLEDİM

Level 2 Ali adminimiz sizin deyiminiz ile "Baba Parası" ile değil emek vererek helper kadrosundan adminliğe yükselmiştir. Eğer ki sizlere yapılan işlemi yanlış buluyor iseniz panelden şikayet oluşturabilir veya Teamspeak 3 adresinden adminler ile iletişime geçebilirsiniz lakin bilgilerinizi yenilemenizde fayda görüyorum.
Sizleri tekrardan aramıza bekleriz, iyi günler!