GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: Jordi - 31 Mayıs 2019, 00:12:24

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Mayıs 2019, 00:09:10

Alıntı yapılan: Jordi - 31 Mayıs 2019, 00:08:09

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Mayıs 2019, 00:02:10

Alıntı yapılan: Jordi - 30 Mayıs 2019, 23:50:21

Parsmappinge şikayet açmıştım ekipden atılmış 2 kere beni haksız yere hapise attı hakkımı aramaya çalışdığımda beni dinlemiyordu egoistlik yapıyordu hak ettiğini buldu allahım inşallah birda admin olmaz. Map konusundada egosunu tatmin etmek icin map yapip paylasiyor onun yaptigi mapi artik herkes yapiyor zaten.

Onun yaptığını herkes yapıyor ise onun yaptığı çalışmaların aynısı bak farklısını demiyorum aynısını yap.Senden bunu bekliyorum adam zaten kendini kanıtlamış bir isim yani Safari de admin olmaması önemli bir durum değil.

bunun tartısmasını burda yapaca değilim. istese herkes yapabilir, map yapmayi bilenler bole tarzda map yapmıyor diye pars en iyi mapper olmu, bole yaparak anca egosunu kasiyorsunuz. mesela xt_9000 adlı mapcinin map yapmayi parstan daha iyi bildigine eminim

Bu seni ilgilendiriyor mu?Neyse tartışmak istemiyorum iyi forumlar dilerim.

evet. bu adam benim hakkimi yedi elindeki yetkiyle egoistlik yaptı. kusura bakma da krdsim bilip bilmeden laf yapma bi adam en iyi mapci bile olsa karakteri bozuksa her yaptigi iste fitne fesatlik ararim. Asıl Parstan sanane avukatı mısın

Bi nevi dostuyum @ParsMapping

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Cruza

Alıntı yapılan: Jordi - 30 Mayıs 2019, 23:50:21

Parsmappinge şikayet açmıştım ekipden atılmış 2 kere beni haksız yere hapise attı hakkımı aramaya çalışdığımda beni dinlemiyordu egoistlik yapıyordu hak ettiğini buldu allahım inşallah birda admin olmaz. Map konusundada egosunu tatmin etmek icin map yapip paylasiyor onun yaptigi mapi artik herkes yapiyor zaten sunucuya da hic map yapmadi iyiki atilmis.

Kardeşim Allah'tan neden adamın bir daha admin olmamasını diliyorsun? Başka şeyler dile.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Dr.Dodo

QrzR

NikolaiS

Safari Roleplay 4. Rol Etkinliği Tamamlandı!

Teşekkürler!

Bütün katılımcılara sonsuz teşekkür ediyoruz. Önceki etkinliklerimizde süreyi biz sabit tutmaya çalışsakta bu etkinlikte etkinliğin gidişatını tamamen siz belirleyecektiniz, bu yönde de etkinliğimiz tamamen agresif geçtiği için 3 saat gibi bir sürede tamamlandı. Bu 3 saat boyunca iki tarafında gayet eğlendiğinden eminiz, polislerin geri çekilmeleri ve çetelerinde elindekini iyi kullanması ile ortaya güzel görüntüler çıktı.

Bu etkinliğin kısa sürmesi bizlere 'her hafta neden böyle bir etkinlik olmasın?' sorusunu sordurttu, yaz mevsimine girişimiz ile emin olun ki bu ve buna benzer bir çok etkinliğimiz gelecekte hizmetinizde olacak. Tekrardan bütün katılımcılara teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: QrzR - 02 Haziran 2019, 03:00:38

Başarılar.

Teşekkürler!
Son düzenlenme: 02 Haziran 2019, 12:13:54 Kraus

Erdem

Ne kadar olaylarımız olsada, Safari benim için SAMP'ı sevdiren sunucu. 2016 da en yakın arkadaşım Caner ile başlamıştık.  :uzgun:

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Erdem - 03 Haziran 2019, 12:11:20

Ne kadar olaylarımız olsada, Safari benim için SAMP'ı sevdiren sunucu. 2016 da en yakın arkadaşım Caner ile başlamıştık.  :uzgun:

Yorumunuz için teşekkürler.

Kraus

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

canber.1212

Safari güzel sunucu sadece Bazıları Emote Vermeden Ateş ve cr yapıyor bundan başka sıkıntı yok Bu arada Bayramınız Mubarek olsun

jonlakow

Oynayıp zevk aldığım bir sunucu, başarılar dilerim.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: canber.1212 - 05 Haziran 2019, 16:47:11

Safari güzel sunucu sadece Bazıları Emote Vermeden Ateş ve cr yapıyor bundan başka sıkıntı yok Bu arada Bayramınız Mubarek olsun

Yorumunuz için teşekkürler. Bu tür kural ihlalleri tüm sunucularda oluyor. Elimizden geldiğince önlemeye çalışıyoruz. Sizin de bayramınız mübarek olsun.  :helal:

Alıntı yapılan: jonlakow - 06 Haziran 2019, 01:43:56

Oynayıp zevk aldığım bir sunucu, başarılar dilerim.

Yorumunuz için teşekkürler.

Kraus

Oyuncularımız için yapılacak olan ve birçok oyun içi ödülü içinde barındıran, yaz tatiline özel etkinlik - çekiliş detayları için buraya tıklayın. İyi Tatiller!

Son düzenlenme: 18 Haziran 2019, 13:25:08 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Walque

Öncelikle severek oynuyordum taa ki o güne kadar Samptaki El Corona bölgesi GBİ olmamasına rağmen bir admininiz DM ve GBİ dan 13 saat hapise attı orada sadece birisiyle kavga yapıyorduk İC nedense admininiz tek beni attı? Ne hikmetse - Furkan Albayrak :ban2:

NikolaiS

Alıntı yapılan: Walque - 20 Haziran 2019, 16:40:29

Öncelikle severek oynuyordum taa ki o güne kadar Samptaki El Corona bölgesi GBİ olmamasına rağmen bir admininiz DM ve GBİ dan 13 saat hapise attı orada sadece birisiyle kavga yapıyorduk İC nedense admininiz tek beni attı? Ne hikmetse - Furkan Albayrak :ban2:

Merhaba, işlemde bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız Teamspeak3 adresimizden sizi hapse atan admin ile görüşebilir veya hakkında panelden şikayet açabilirsiniz. Dilerseniz helperlarımızdan da bölge hakkında bilgi alabilir ve GB olup olmadığını sorabilirsiniz. Umuyoruz en kısa sürede olay çözüme kavuşur, iyi roller.

Disser

Sunucuda öyle bir rol kavramı var ki, Kişisel rol paylaşım konumun görüntülenmesi en fazla olması veya 1. sırada olmama rağmen önemsiz kalınıp rollerimi incelemeden 50 görüntülenmeye ulaşan kişileri helperlığa çekiyorlar.

Yorum sizlerin.