GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 22 Mayıs 2019, 10:21:40

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Mayıs 2019, 10:11:14

Kural ihlalini bozan kişilere karşı yönetim olarak tavrımız net; bir oyuncunun rol yapmasını engelleyen kişilere gerek ban ve gerekse hapis işlemi uygulunuyor. (Örnek: SDB)
Admin kadrosu içerisindeki kişilere de yapılan uyarılar ile oyunculara daha iyi hizmet amaçlanıyor.

Bundan şüphem yok, işleyişide biliyorum. Fakat düzeltilmesi gereken şeyler var, örnek. Bir admini İEM Yönetim yapıyorsunuz, iki hafta sonra bu adam bir anda Taksi durağında patron oluyor. Yapılan rolün bi anlamı kalmıyor. Bir admin bırakıyor, onlar geri dönebiliyor. Bazı kişiler bıraktıkdan sonra başka sunucuda oynadı diye, başka oyuna girdi diye kabul etmiyorsunuz. Bu bir oyun, herkes sıkılabilir. Her şeyi abartmaya gerek yok. Sadece işlem yaparak, ya da banlayarak olmuyor. Sunucuyla genel olarak ilgilenmek gerekiyor.

Adminlerin oluşum veya birlik değiştirmesi hakkında konuşmam gerekirse, admin süreçleri ile itibaren artık adminler daha az yer değiştiriyor. Sınırları zorlayana kadar(bu sınırlar başarısızlık koşullarından oluşuyor) oluşumda veya birlikte yönetmesi için tutuluyor şayet sınırlar aşılırsa yerine daha iyi bir admin veriliyor veya yeni bir admin.
Roleplay'i bozan oyuncuları çekip 'Şunu yapma bunu yapma' diyecek halimiz yok, insanlara verilmiş bir düşünce yetisi ve görme duyusu var. Bu duyu organını kullanıp kuralları okumak zor olmamalı.

FrtdnYLDZ

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Mayıs 2019, 10:34:26

Kural ihlalini bozan kişilere karşı yönetim olarak tavrımız net; bir oyuncunun rol yapmasını engelleyen kişilere gerek ban ve gerekse hapis işlemi uygulunuyor. (Örnek: SDB)
Admin kadrosu içerisindeki kişilere de yapılan uyarılar ile oyunculara daha iyi hizmet amaçlanıyor.

Bundan şüphem yok, işleyişide biliyorum. Fakat düzeltilmesi gereken şeyler var, örnek. Bir admini İEM Yönetim yapıyorsunuz, iki hafta sonra bu adam bir anda Taksi durağında patron oluyor. Yapılan rolün bi anlamı kalmıyor. Bir admin bırakıyor, onlar geri dönebiliyor. Bazı kişiler bıraktıkdan sonra başka sunucuda oynadı diye, başka oyuna girdi diye kabul etmiyorsunuz. Bu bir oyun, herkes sıkılabilir. Her şeyi abartmaya gerek yok. Sadece işlem yaparak, ya da banlayarak olmuyor. Sunucuyla genel olarak ilgilenmek gerekiyor.

Adminlerin oluşum veya birlik değiştirmesi hakkında konuşmam gerekirse, admin süreçleri ile itibaren artık adminler daha az yer değiştiriyor. Sınırları zorlayana kadar(bu sınırlar başarısızlık koşullarından oluşuyor) oluşumda veya birlikte yönetmesi için tutuluyor şayet sınırlar aşılırsa yerine daha iyi bir admin veriliyor veya yeni bir admin.
Roleplay'i bozan oyuncuları çekip 'Şunu yapma bunu yapma' diyecek halimiz yok, insanlara verilmiş bir düşünce yetisi ve görme duyusu var. Bu duyu organını kullanıp kuralları okumak zor olmamalı.

Yeni işleyiş hakkımda pek bilgim yok, ama böyle bir şey geldiyse iyi olmuş. Bu yine de sunucudaki bir kaç adminin özel odada sunucuyu kötülemediği ya da, bir admin bıraktıkdan sonra başka sunucuda oynadı diye geri dönüşü kabul edilmediği anlamına gelmez. Yapılanların ortada olduğunu düşünüyorum.

NikolaiS

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 22 Mayıs 2019, 10:41:14

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Mayıs 2019, 10:34:26

Yeni işleyiş hakkımda pek bilgim yok, ama böyle bir şey geldiyse iyi olmuş. Bu yine de sunucudaki bir kaç adminin özel odada sunucuyu kötülemediği ya da, bir admin bıraktıkdan sonra başka sunucuda oynadı diye geri dönüşü kabul edilmediği anlamına gelmez. Yapılanların ortada olduğunu düşünüyorum.

Dediğiniz gibi adminlerimiz tarafından bir kötüleme var ise bu isterseniz farklı bir Teamspeak3 sunucusu olsun şikayet etme hakkına sahipsiniz veya direkt olarak isim belirtebilirsiniz. Bir admin bıraktıktan sonra adminlik kariyerinde yaptıklarından ve bırakma sebebine göre geri dönüş yapabilir bu yıllardır bu şekilde devam ediyor.

Kalashnikoff

Alıntı yapılan: Kiproo - 02 Eylül 2017, 14:52:01

Sunucunun sistemleri gayet güzel ve göz alıcı bir şekilde tasarlanmış Başarılar dilerim.

-Vincenzio

███████████████████  %71

Jarveus

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Mayıs 2019, 10:46:20

Dediğiniz gibi adminlerimiz tarafından bir kötüleme var ise bu isterseniz farklı bir Teamspeak3 sunucusu olsun şikayet etme hakkına sahipsiniz veya direkt olarak isim belirtebilirsiniz. Bir admin bıraktıktan sonra adminlik kariyerinde yaptıklarından ve bırakma sebebine göre geri dönüş yapabilir bu yıllardır bu şekilde devam ediyor.

:)

MrSpy

Keşke teamspeak yerine discord kullansaymışsınız. :( Ayrıca oyuna girerken quiz sistemi çok saçma 0,0

DracDonix

Alıntı yapılan: MrSpy - 26 Mayıs 2019, 22:06:47

Keşke teamspeak yerine discord kullansaymışsınız. :( Ayrıca oyuna girerken quiz sistemi çok saçma 0,0

Quiz sistemine katılıyorum.

Safari Roleplay Discord: https://discord.gg/4dcqUCX

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Kraus

Alıntı yapılan: MrSpy - 26 Mayıs 2019, 22:06:47

Teamspeak'te tek sunucuyla hallettiğimiz işi discord'da tek sunucu üzerinden halledemeyiz her şey bir hayli karışır, çok sade olduğu için ve yetersiz kaldığı için Discord bize hitap eden bir program değil. Ancak topluluk olarak discord sunucumuz vardır.

Roleplay modu kurallar dahilinde oynanan bir oyun modudur, yeni oyuncular oyuna girip kural bilmeyerek jail yiyip mağdur olacaklarına bir şeyler öğrenerek Quiz'i geçmek için bir çaba harcamaları gerekiyor. Dolayısıyla quiz sisteminin amacı yeni oyuncuların oyuna girişini zorlaştırmaktan ziyade roleplay bilgisizliğinden dolayı yaşayabileceği mağduriyeti önlemektir.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Umut52!

İnşallah daha iyi yerlere geliriz. Hepimize başarılar.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Umut52! - 27 Mayıs 2019, 02:22:30

İnşallah daha iyi yerlere geliriz. Hepimize başarılar.

Yorumunuz için teşekkürler.

Jordi

Parsmappinge şikayet açmıştım ekipden atılmış 2 kere beni haksız yere hapise attı hakkımı aramaya çalışdığımda beni dinlemiyordu egoistlik yapıyordu hak ettiğini buldu allahım inşallah birda admin olmaz. Map konusundada egosunu tatmin etmek icin map yapip paylasiyor onun yaptigi mapi artik herkes yapiyor zaten sunucuya da hic map yapmadi iyiki atilmis.
Son düzenlenme: 31 Mayıs 2019, 00:01:50 Jordi

DracDonix

Alıntı yapılan: Jordi - 30 Mayıs 2019, 23:50:21

Parsmappinge şikayet açmıştım ekipden atılmış 2 kere beni haksız yere hapise attı hakkımı aramaya çalışdığımda beni dinlemiyordu egoistlik yapıyordu hak ettiğini buldu allahım inşallah birda admin olmaz. Map konusundada egosunu tatmin etmek icin map yapip paylasiyor onun yaptigi mapi artik herkes yapiyor zaten.

Onun yaptığını herkes yapıyor ise onun yaptığı çalışmaların aynısı bak farklısını demiyorum aynısını yap.Senden bunu bekliyorum adam zaten kendini kanıtlamış bir isim yani Safari de admin olmaması önemli bir durum değil.
Paylaşımlarınıda kendi isteği ile paylaşıyor istese paylaşmaz burası her şeye açık bir platform sizin gibiler ile dönmeyeceği ise ortada.
Son düzenlenme: 31 Mayıs 2019, 00:03:23 DracDonix

Jordi

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Mayıs 2019, 00:02:10

Parsmappinge şikayet açmıştım ekipden atılmış 2 kere beni haksız yere hapise attı hakkımı aramaya çalışdığımda beni dinlemiyordu egoistlik yapıyordu hak ettiğini buldu allahım inşallah birda admin olmaz. Map konusundada egosunu tatmin etmek icin map yapip paylasiyor onun yaptigi mapi artik herkes yapiyor zaten.

Onun yaptığını herkes yapıyor ise onun yaptığı çalışmaların aynısı bak farklısını demiyorum aynısını yap.Senden bunu bekliyorum adam zaten kendini kanıtlamış bir isim yani Safari de admin olmaması önemli bir durum değil.

bunun tartısmasını burda yapaca değilim. istese herkes yapabilir, map yapmayi bilenler bole tarzda map yapmıyor diye pars en iyi mapper olmu, bole yaparak anca egosunu kasiyorsunuz. mesela xt_9000 adlı mapcinin map yapmayi parstan daha iyi bildigine eminim. adam en azindan video cekiyo map paylasip ego kasmiyo
Son düzenlenme: 31 Mayıs 2019, 00:09:33 Jordi

DracDonix

Alıntı yapılan: Jordi - 31 Mayıs 2019, 00:08:09

bunun tartısmasını burda yapaca değilim. istese herkes yapabilir, map yapmayi bilenler bole tarzda map yapmıyor diye pars en iyi mapper olmu, bole yaparak anca egosunu kasiyorsunuz. mesela xt_9000 adlı mapcinin map yapmayi parstan daha iyi bildigine eminim

Bu seni ilgilendiriyor mu?Neyse tartışmak istemiyorum iyi forumlar dilerim.

Jordi

Alıntı yapılan: DracDonix - 31 Mayıs 2019, 00:09:10

Alıntı yapılan: Jordi - 31 Mayıs 2019, 00:08:09

bunun tartısmasını burda yapaca değilim. istese herkes yapabilir, map yapmayi bilenler bole tarzda map yapmıyor diye pars en iyi mapper olmu, bole yaparak anca egosunu kasiyorsunuz. mesela xt_9000 adlı mapcinin map yapmayi parstan daha iyi bildigine eminim

Bu seni ilgilendiriyor mu?Neyse tartışmak istemiyorum iyi forumlar dilerim.

evet. bu adam benim hakkimi yedi elindeki yetkiyle egoistlik yaptı. kusura bakma da krdsim bilip bilmeden laf yapma bi adam en iyi mapci bile olsa karakteri bozuksa her yaptigi iste fitne fesatlik ararim. Asıl Parstan sanane avukatı mısın