GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: arasakabey - 13 Mayıs 2019, 13:26:14

2014 yılından bu yana DM sunucusu olarak adlandırılan fakat Yönetim Ekibi, çabalayarak geldiği bi yerler yani eskisi kadar sarmasa'da yeni sistemler, politikalar güzelleştiriyor sadece birkaç politika cidden düzensiz onlar'ı da AR-GE'de paylaşacağım kısacası Safari Roleplay sunucusu 2014-2019 yılına kadar birçok şey başarmış yani yeni sunucular açıldı Safari Roleplay'den daha çok kişi çekti örn: Hera'nın sunucusu 600-700 kişilik bi kitlesi var fakat Safari Roleplay Yönetim Ekibi, adamlar bizi 2 yılda geçti bu sunucuyu kapatalım gibi bi duyguya veya konuşmaya kapılmadı umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler.

Conversable

Başarılar güzel sunucuya benziyor.  :kalp::rockstar:

Dr.Dodo

darkshadow

İlk öncelikle AFK BOT'tan ban yedim tamam iyi 5 gün fakat, kulaklığımı klavyemin üstüne atıp duşa girmiştim ben nereden bileyim "w, a, s, d" tuşlarına oto gideceğini 5 gün banı haksız yere yedim, VE TS üzerinden bunu belirtmeme rağmen banane duşta olmasaydın diyen kişiler var bu ban sebebsizce yendi. İlgilenen kişiler yok o yüzden ban yedim değil mi? - Furkan Albayrak

Kraus

Alıntı yapılan: Leopar. - 14 Mayıs 2019, 23:00:11

İlk öncelikle AFK BOT'tan ban yedim tamam iyi 5 gün fakat, kulaklığımı klavyemin üstüne atıp duşa girmiştim ben nereden bileyim "w, a, s, d" tuşlarına oto gideceğini 5 gün banı haksız yere yedim, VE TS üzerinden bunu belirtmeme rağmen banane duşta olmasaydın diyen kişiler var bu ban sebebsizce yendi. İlgilenen kişiler yok o yüzden ban yedim değil mi? - Furkan Albayrak

Durumunuz ile ilgilenilecektir. Bir dahakine dikkatli olunuz.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

nikobernoo

Ban kaldırma isteği atsan kaldırılmaz ama buraya yazarsan kaldırılır. Sırf eleştri yememek için.

Please (g)old days, come back.

Kraus

Alıntı yapılan: niko.berno - 19 Mayıs 2019, 10:30:27

Ban kaldırma isteği atsan kaldırılmaz ama buraya yazarsan kaldırılır. Sırf eleştri yememek için.

Alıştık artık sallamalarına. Kişi düşük level, oyunu tam bilmiyor ve ban temyizi açamıyordu. Muhattap olunacak kişi değilsin ama muhattap olup cevap veriyoruz bu bile sana fazla.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2019, 10:40:00 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

AnadoluGaming

:rockstar:Alıntı yapılan: niko.berno - 19 Mayıs 2019, 10:30:27

Siz neden sürekli konuya gelip gidip saçma yorumlar yapiyorsunuz anlamıyorum, belli ki bir acınız var fakat böyle saçma yorumlar yaparak kendinizi duşuyorsunuz bilginiz olsun sevmiyorsanız oynamazsınız biter.

NikolaiS

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 19 Mayıs 2019, 11:28:28

:rockstar:Alıntı yapılan: niko.berno - 19 Mayıs 2019, 10:30:27

Siz neden sürekli konuya gelip gidip saçma yorumlar yapiyorsunuz anlamıyorum, belli ki bir acınız var fakat böyle saçma yorumlar yaparak kendinizi duşuyorsunuz bilginiz olsun sevmiyorsanız oynamazsınız biter.

Herhangi bir acısı olanlar kendini susturmak yerine her yerden ve her platformdan ağır eleştiri bombardımanı için her şeyi yapar. Böylelerine katlanarak bugünlere kadar Safari Roleplay devam etti ve böylelerine yenik düşmeyip oyuncular için de devam edecektir.
Yorumunuz için teşekkür ederiz.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

sweezy

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: DracDonix - 20 Mayıs 2019, 23:28:06

Geri dönmeyi 4 göz ile bekliyorum  :cakal:

Şimdiden hoşgeldiniz.

Alıntı yapılan: sweezy - 22 Mayıs 2019, 02:03:59

Başarılarınızın devamını dilerim.

Yorumunuz için teşekkürler. :helal:

FrtdnYLDZ

Alıntı yapılan: niko.berno - 11 Mayıs 2019, 12:54:39

Bu kadro sıfırlanmazsa sunucu çöptür arkadaşlar

Sıkıntı kadroda değil. Sıkıntı çoğunlukla oyuncularda, ama özel odaya geçip kendi yetkili olduğu sunucusunu kötüleyen adminlerde var. Yok değil bu konuda haklısın. Fakat sunucuda Role-Play diye bir şey yok, varsada çok nadir ve göz önünde değil. Haydarpaşa (Idlewood)'da sürekli olarak Noob-DM yapmaya meraklı insanlar var. Bir süre boyunca burada kaldım, sonra bir süre sıkılıp geri dönmek istedim kabul etmediler. Toplu bir şekilde herkese "çöp" kavramını kullanman doğru değil. Fakat arada var bir kaç tane. :)
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2019, 10:01:41 FrtdnYLDZ

NikolaiS

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 22 Mayıs 2019, 10:00:28

Alıntı yapılan: niko.berno - 11 Mayıs 2019, 12:54:39

Bu kadro sıfırlanmazsa sunucu çöptür arkadaşlar

Sıkıntı kadroda değil. Sıkıntı çoğunlukla oyuncularda, ama özel odaya geçip kendi yetkili olduğu sunucusunu kötüleyen adminlerde var. Yok değil bu konuda haklısın. Fakat sunucuda Role-Play diye bir şey yok, varsada çok nadir ve göz önünde değil. Haydarpaşa (Idlewood)'da sürekli olarak Noob-DM yapmaya meraklı insanlar var. Bir süre boyunca burada kaldım, sonra bir süre sıkılıp geri dönmek istedim kabul etmediler. Toplu bir şekilde herkese "çöp" kavramını kullanman doğru değil. Fakat arada var bir kaç tane. :)

Kural ihlalini bozan kişilere karşı yönetim olarak tavrımız net; bir oyuncunun rol yapmasını engelleyen kişilere gerek ban ve gerekse hapis işlemi uygulunuyor. (Örnek: SDB)
Admin kadrosu içerisindeki kişilere de yapılan uyarılar ile oyunculara daha iyi hizmet amaçlanıyor.

FrtdnYLDZ

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Mayıs 2019, 10:11:14

Kural ihlalini bozan kişilere karşı yönetim olarak tavrımız net; bir oyuncunun rol yapmasını engelleyen kişilere gerek ban ve gerekse hapis işlemi uygulunuyor. (Örnek: SDB)
Admin kadrosu içerisindeki kişilere de yapılan uyarılar ile oyunculara daha iyi hizmet amaçlanıyor.

Bundan şüphem yok, işleyişide biliyorum. Fakat düzeltilmesi gereken şeyler var, örnek. Bir admini İEM Yönetim yapıyorsunuz, iki hafta sonra bu adam bir anda Taksi durağında patron oluyor. Yapılan rolün bi anlamı kalmıyor. Bir admin bırakıyor, onlar geri dönebiliyor. Bazı kişiler bıraktıkdan sonra başka sunucuda oynadı diye, başka oyuna girdi diye kabul etmiyorsunuz. Bu bir oyun, herkes sıkılabilir. Her şeyi abartmaya gerek yok. Sadece işlem yaparak, ya da banlayarak olmuyor. Sunucuyla genel olarak ilgilenmek gerekiyor.