GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cruza

Alıntı yapılan: !Flames - 10 Mart 2019, 01:44:49

Alıntı yapılan: Kraus - 10 Mart 2019, 01:42:14

Konu düzenlendi, medya hataları giderildi.
Tebrik ederim sunucunuz çok başarılı geçen GH'den ban yedim haklısınız hata yaptım :) Sunucu çok güzel eşi benzeri olmayan bir sunucu başarılarınızın devamını dilerim -Ugur Can Devrim

Teşekkür ederiz.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Tunahan

uzun zaman sonra bi gün uğramak istedim arkadaşla, geçici olarak bir çeteye girdim ve çete hoodlarını gezmeye başladık. hangi hooda gidersek gidelim,  rol falan yapmadan bizi kovmak istediler. elimizde satılık temiz çıkma araç parçaları var, falan felan sallıyoruz bir şeyler. adamların cevabı git burdan pislik herif gidiyor musun ha? bak şimdi gitmezsen buradan alıyorum seni ayağımın altına oluyor. neredeyse tüm aktif insan olan veya aktif herhangi bir birlik bölgesi gezdiğimde, durum bundan ibaret oldu. girdiğim birlik zaten in aktif gibi, bir adminin. eskiden insanların rol seviyesine, rol yapma isteğine laf ederdim bir de, şimdi girdiğimde seviyenin çok daha düştüğünü, herkesin bir çatışma peşinde olduğunu anladım. üzüldüm. çıktım. iyi günler dilerim.

ek: hangi sayfaya bakarsam bakayım anadolu gaming arkadaşımızın olumlu bir yorumunu görüyorum. anadolu gaming arkadaşımız aşık falan sanırım, her sayfaya 1 yorum atmazsa olmuor
Son düzenlenme: 21 Mart 2019, 23:45:49 Tunahan

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: Tunahan - 21 Mart 2019, 23:38:35

uzun zaman sonra bi gün uğramak istedim arkadaşla, geçici olarak bir çeteye girdim ve çete hoodlarını gezmeye başladık. hangi hooda gidersek gidelim,  rol falan yapmadan bizi kovmak istediler. elimizde satılık temiz çıkma araç parçaları var, falan felan sallıyoruz bir şeyler. adamların cevabı git burdan pislik herif gidiyor musun ha? bak şimdi gitmezsen buradan alıyorum seni ayağımın altına oluyor. neredeyse tüm aktif insan olan veya aktif herhangi bir birlik bölgesi gezdiğimde, durum bundan ibaret oldu. girdiğim birlik zaten in aktif gibi, bir adminin. eskiden insanların rol seviyesine, rol yapma isteğine laf ederdim bir de, şimdi girdiğimde seviyenin çok daha düştüğünü, herkesin bir çatışma peşinde olduğunu anladım. üzüldüm. çıktım. iyi günler dilerim.

ek: hangi sayfaya bakarsam bakayım anadolu gaming arkadaşımızın olumlu bir yorumunu görüyorum. anadolu gaming arkadaşımız aşık falan sanırım, her sayfaya 1 yorum atmazsa olmuor

Yorumunuz için teşekkürler. Düzeltmeye çalışacağız.

wowglarfist

Her geçen gün kitle artıyor ve yüksek bir kitleye hitap ediyorlar. SA-MP platformunun sosyal medya gruplarında DM sunucusu olarak görüyorlar. Bu kitleye ne yazık ki üzülüyorum, zamanında bir çok kişi burada  oynayıp yasaklandıktan sonra hemen haksız yere yasaklandım, kalitesiz vesaire gibi çirkin ithamlarda bulunuyorlar. Yazık-yazık.

Başarılar dilerim.  :bandit:

nikobernoo

Bu sunucunun modu güzel ancak Yönetim Kadrosu çöptür oyuncuların yarısı rol bilmemezlikmiş gibi birde DM yapmaktan başka birşey yapmıyorlar, Adminlerin incelediği yok rol bilgisi yokki anlasın.

Please (g)old days, come back.

Kraus

Alıntı yapılan: wowglarfist - 05 Nisan 2019, 12:20:27

Her geçen gün kitle artıyor ve yüksek bir kitleye hitap ediyorlar. SA-MP platformunun sosyal medya gruplarında DM sunucusu olarak görüyorlar. Bu kitleye ne yazık ki üzülüyorum, zamanında bir çok kişi burada  oynayıp yasaklandıktan sonra hemen haksız yere yasaklandım, kalitesiz vesaire gibi çirkin ithamlarda bulunuyorlar. Yazık-yazık.

Başarılar dilerim.  :bandit:

Yorumunuz için teşekkürler.

Alıntı yapılan: niko.berno - 05 Nisan 2019, 18:54:07

Bu sunucunun modu güzel ancak Yönetim Kadrosu çöptür oyuncuların yarısı rol bilmemezlikmiş gibi birde DM yapmaktan başka birşey yapmıyorlar, Adminlerin incelediği yok rol bilgisi yokki anlasın.

Yorumunuz için teşekkürler. DM konusunda sistemsel bir projemiz var, diğer sistemlerin tamamlanmasıyla birlikte yakın zamanda güncellememiz yayınlanacaktır. Yönetim hakkındaki eleştirileriniz de dikkate alınacaktır.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

Tao

Yöneticiliği de bilen insanlar yapsa keşke, uzun süredir açık olan bir platform ama son yıllarda düşüşe geçti, nedeni ise belli ama çözüm üreten yok.

Başarılar dilerim..

Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Cengo

Çok başarılı sunucu,Alperen adminim güzel sistemlerinizi bekliyoruz!

DracDonix

Çoğu oyuncu yönetim yüzünden sunucuyu bırakıyor dikkatli olunması lazım

Efsane sunucu Safari  :kral:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Goddeww

8 ay önce safariden uzaklaştırıldım, sebep ise sunucuyu kötülemekti ama ben açılan "VIP ALMALI MIYIM?" konusuna "Bence benim fikrim bu sunucuya veya buraya değmez vip alsanda bişeye benzemez o yüzden alma derim." gibi bir cevap yolladım ama 1 saat içerisinde ban yedim faşist bir yönetime sahipsiniz illa görüşlerinizi bildirmeyin, DM'nizi hapisinizi yiyin oturun yerinize diyorsunuz eğer cidden bişeyleri tekrardan yerine oturtamazsanız bu iş maksimum 1 yıl bilemedin 1.5 yıl devam eder, başarılar dilerim yönetim kadrosu berbat bi el at derim.

nikobernoo

Alıntı yapılan: Quintx - 06 Nisan 2019, 21:54:40

8 ay önce safariden uzaklaştırıldım, sebep ise sunucuyu kötülemekti ama ben açılan "VIP ALMALI MIYIM?" konusuna "Bence benim fikrim bu sunucuya veya buraya değmez vip alsanda bişeye benzemez o yüzden alma derim." gibi bir cevap yolladım ama 1 saat içerisinde ban yedim faşist bir yönetime sahipsiniz illa görüşlerinizi bildirmeyin, DM'nizi hapisinizi yiyin oturun yerinize diyorsunuz eğer cidden bişeyleri tekrardan yerine oturtamazsanız bu iş maksimum 1 yıl bilemedin 1.5 yıl devam eder, başarılar dilerim yönetim kadrosu berbat bi el at derim.

Sonunda doğru yorum.

Please (g)old days, come back.

volitina

Safari'de 4 senem geçti yaklaşık, iyi arkadaşlıklar ve hiyerarşi düzeni iyi olan bir çok dönem vardı. Fakat en sağlam dönem 2016 dönemidir, keşke 2016'ya geri dönebilsekte o tadı yenmez rolleri tekrardan yapabilsek. Tekrardan başarılar Alperen.

Kraus

Alıntı yapılan: Quintx - 06 Nisan 2019, 21:54:40

Böyle bir yönetime sahip değiliz. O tür cümleyle ban yemiş olamazsınız. Biz oyuncuları dinleyip gerektiğinde şans vermekteyiz ancak oyuncular bu şansları kullanmayıp "nasıl olsa banım açılıyor" diye düşünürse orda işi biter. Buraya bu şekilde yazarak "VIP Satışı" üzerinden algı oluşturmaya çalışmanız düşündürücü. Bu sebepten haksız yere ban yediyseniz bile bu tüm yönetimin ya da sunucunun suçu değildir. Burası sanal ortam ve ekip içinde de zaman zaman bu tür şeylerin yaşanması olasıdır. Olgunlukla karşılayıp gerekli mercilere ulaşmanız yeterli olur.

Alıntı yapılan: Universe - 06 Nisan 2019, 11:54:00

Yöneticiliği de bilen insanlar yapsa keşke, uzun süredir açık olan bir platform ama son yıllarda düşüşe geçti, nedeni ise belli ama çözüm üreten yok.

Başarılar dilerim..

Alıntı yapılan: DracDonix - 06 Nisan 2019, 13:26:41

Çoğu oyuncu yönetim yüzünden sunucuyu bırakıyor dikkatli olunması lazım

Efsane sunucu Safari  :kral:

Yorumlarınız için teşekkürler. Yönetim konusunda daha dikkatli olmaya çalışacağız. :helal:

Alıntı yapılan: volitina - 06 Nisan 2019, 22:03:30

Safari'de 4 senem geçti yaklaşık, iyi arkadaşlıklar ve hiyerarşi düzeni iyi olan bir çok dönem vardı. Fakat en sağlam dönem 2016 dönemidir, keşke 2016'ya geri dönebilsekte o tadı yenmez rolleri tekrardan yapabilsek. Tekrardan başarılar Alperen.

Hiçbir şey eskisi gibi değil, yıllar geçtikçe değişim her yerde kendini belli ediyor. Herkesin bu alemde yüksek dozda keyif aldığı bir dönemi vardır; senin için de 2016'da böyle bir ortam sunabildiysek, anılar kaydetmene vesile olabildiysek ne mutlu. Yorumun için teşekkürler. :kalp:

Alıntı yapılan: tomiVersetti - 06 Nisan 2019, 13:21:51

Çok başarılı sunucu,Alperen adminim güzel sistemlerinizi bekliyoruz!

Hem server için hem site için yenilik projelerimiz vardır. Sitemiz için oyunla bağlantılı forum sistemimizi en baştan kodlayıp yeni temayla birlikte sunmak üzere çalışmalara başladık, bu noktada tema tasarımını tamamen tamamladık. Ancak bazı sistem durumlarından ötürü şuan için site çalışmalarını durdurduk, sadece server içi sistemlere öncelik vermekteyiz. Yakın zamanda hâlen yapımı süren server sürüm güncellemesi yayınlanacaktır. Yorumunuz için teşekkürler. :helal:
Son düzenlenme: 06 Nisan 2019, 23:09:31 Kraus
Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

ReaptioS

2016 Dönemi jiletin olduğu "Gerçek" Rollerin döndüğü yıllarda gerçekten rol yapmaktan haz aldığım bir sunucuydu ondan sonra ne oldu bilmiyorum sunucuda rolden çok artık çatışma yapılmaya başlandı, Kızlarla role girilmiyor hepsi afedersiniz kezban rolünü benimsemiş adamlaral düzgün bir şekilde dialog kurmaya çalışıyordum adamlar bana  küfürle karşılık verip beni ordan kovuyorlardı .Zaten o günlerden sonra bıraktım bu sunucuyu. Ayrıca çoğu yorumdada belirtildiği gibi kadronuz kötü, Ha gerçekten işini iyi yapan adamlarda var en başlı örnek yunus admin birçok kez role girmişliğim oldu cidden rolünü ve adminliğini düzgün yapan tek admin o diyebilirim.
Son düzenlenme: 09 Nisan 2019, 19:59:09 ReaptioS
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Jarveus

Alıntı yapılan: ReaptioS - 09 Nisan 2019, 19:57:16

2016 Dönemi jiletin olduğu "Gerçek" Rollerin döndüğü yıllarda gerçekten rol yapmaktan haz aldığım bir sunucuydu ondan sonra ne oldu bilmiyorum sunucuda rolden çok artık çatışma yapılmaya başlandı, Kızlarla role girilmiyor hepsi afedersiniz kezban rolünü benimsemiş adamlaral düzgün bir şekilde dialog kurmaya çalışıyordum adamlar bana  küfürle karşılık verip beni ordan kovuyorlardı .Zaten o günlerden sonra bıraktım bu sunucuyu. Ayrıca çoğu yorumdada belirtildiği gibi kadronuz kötü, Ha gerçekten işini iyi yapan adamlarda var en başlı örnek yunus admin birçok kez role girmişliğim oldu cidden rolünü ve adminliğini düzgün yapan tek admin o diyebilirim.

Jilet dedin kalbimi çaldın. Karani ARAS namı diğer Jilet.. :)

Bende ekleme yapayım. 3-4 sene kadar emek verdim Safariye yönetiminde bulundum belki çok şeyi değiştirdim belki hiç bir şey yapmadım herkese göre değişir. Örgüt rollerini sunucuyla tanıştırdım Zeta ile (kendisinin beni dizginlemesi ve yardımcı olması sayesinde orada iz bıraktık) ardından yine Enes ile Holding/Aile bağını kurarak legal ve illegal çizgisini iyi bir şekilde korumayı öğrendik. Ne kadar birbirimizi görüp duymasakda yanımda duran bir kardeşle 2016-15 yıllarında rol yapmayı özledim. Yanımızda bizi destekleyen 100e yakın kişiyi görmeyi özledim ama bitti o devir. Teşekkürler Safari yönetimi ve oyuncuları iyi ki varsınız. Sizler sayesinde nice kardeşler edindim...
Son düzenlenme: 09 Nisan 2019, 20:05:42 Jarveus