GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kaannos

severek oynadığım sunucu fakat adminlerden gerekli desteği hiç alamadığımı söylemek isterim. gün boyunca ts3 üzerinde +a5 üzeri admin bekliyorum fakat bir tanesinden bile destek alamadım. adminler bunu bilerek yapıyor. beni görüyorlar fakat yardımcı olmuyorlar.
Son düzenlenme: 07 Ekim 2018, 19:31:36 kaannos

Dr.Dodo

Alıntı yapılan: kaannos - 07 Ekim 2018, 16:09:39

severek oynadığım sunucu fakat adminlerden gerekli desteği hiç alamadığımı söylemek isterim. gün boyunca ts3 üzerinde +a5 üzeri admin bekliyorum fakat bir tanesinden bile destek alamadım. adminler bunu bilerek yapıyor. beni görüyorlar fakat yardımcı olmuyorlar.

Acaba blerek mi yapıyoruz. Aynen bir not defterimiz var. Oraya sevmediğimiz kişileri not edip bakmıyoruz. Bilerek bakmasak nasıl a5 a6 olucaz çok mantıklı bir cümle kurmuşsunuz.

kidmaestro

Utanılacak birşey mi varda sorduğum soruyu cevaplamayıp üzerine sildiriyorsunuz? Safarinin vasfı nedir sunucu içerisinde? Görevi ne?

yali

Safari hiç oynamadım çünkü ic türk ve çok haşmetli    :W

kaannos

Alıntı yapılan: DoğancanG. - 08 Ekim 2018, 18:58:03

Alıntı yapılan: kaannos - 07 Ekim 2018, 16:09:39

Acaba blerek mi yapıyoruz. Aynen bir not defterimiz var. Oraya sevmediğimiz kişileri not edip bakmıyoruz. Bilerek bakmasak nasıl a5 a6 olucaz çok mantıklı bir cümle kurmuşsunuz.

O bakımdan demedim, üşendiklerinden veya bakmaya tennezül etmediklerinden dedim. Hadi işi vardır anlarım fakat oyunda 4 saat durup bir kez ilgilenmemek garip. insan bu kadar bekletilmezki.

oguzhan545419

Rolden ziyade güzel dostluklar kurabileceğiniz bir sunucu,kız düşkünü hakanın ekipten ayrılması çok güzel olmuş,kendinden yaşça küçük kızları ts'de odasına çekip yavşaması kadar iğrenç bir durum olamazdı.Olaylarda onları tutmasını söylememe zaten gerek yok.

Rol için değil fakat ortamın sıcaklığını tatmanız için tavsiye ederim.
Adminleri de dahil sıcak insanlar.

Kraus

Alıntı yapılan: kidmaestro - 08 Ekim 2018, 19:17:19

Utanılacak birşey mi varda sorduğum soruyu cevaplamayıp üzerine sildiriyorsunuz? Safarinin vasfı nedir sunucu içerisinde? Görevi ne?

Kurucu ve sunucu sahibi.

Alıntı yapılan: oguzhan545419 - 17 Ekim 2018, 20:01:03

Rolden ziyade güzel dostluklar kurabileceğiniz bir sunucu,kız düşkünü hakanın ekipten ayrılması çok güzel olmuş,kendinden yaşça küçük kızları ts'de odasına çekip yavşaması kadar iğrenç bir durum olamazdı.Olaylarda onları tutmasını söylememe zaten gerek yok.

Rol için değil fakat ortamın sıcaklığını tatmanız için tavsiye ederim.
Adminleri de dahil sıcak insanlar.

Bahsettiğiniz gibi bir olay dönmüyor sunucuda. Ve zaten yaşça küçük kızlar diyorsunuz sunucuda bahsettiğiniz kadar çoğunlukta kız oyuncu yok. Diğer yorumlar için teşekkürler.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net

oguzhan545419

Alıntı yapılan: Kraus - 23 Ekim 2018, 23:38:03

Bahsettiğiniz gibi bir olay dönmüyor sunucuda. Ve zaten yaşça küçük kızlar diyorsunuz sunucuda bahsettiğiniz kadar çoğunlukta kız oyuncu yok. Diğer yorumlar için teşekkürler.

Bilen biliyor hocam isim verip o kızları reklam etmeye gerek yok youtube'da gerekli kanallarda zaten kanıtlar var.Rica ederim.

Poine

SAMP oynadığım dönemlerde sürekli ön yargıyla baktığım ve hala RP'i bırakmış olsamda fikirlerimin değişmeyeceği bir sunucu. Bu zamana kadar aktif kalması büyük başarı. Başarılar.

kaannos

hissediyor musunuz bilmiyorum ama sunucu her gün geçtikte user kaybediyor.

Batuhan_Topkaya

Ayakta ölmek diz üstü yaşamaktan daha çok onur vericidir.

Georgie

Umarım sunucumuzda çok daha iyi yerlere geliriz. Safari Roleplay Ailesi!

MaJeste

Bu sunucunun bir üyesi olmaktan çok mutluyum böyle devam.

AnadoluGaming

Söylenenlerın aksine çok başarılı bir sunucu.

Cruza

Alıntı yapılan: MaJeste - 24 Kasım 2018, 19:58:36

Bu sunucunun bir üyesi olmaktan çok mutluyum böyle devam.

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 25 Kasım 2018, 11:41:11

Söylenenlerın aksine çok başarılı bir sunucu.

Teşekkür ederiz.

since 2008
graphic designer & front-end web developer